Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_51557

Panin kunagi oma põllurallikale (2107) diisli ja bensiini segu suhtega 1:3, mille ma sõbra käst sain. Tossas aga tõõtas. :D Esialgu ei täheldanud mingit anomaaliat, aga kui õlivarrast kontrollima hakkasin, siis selgus, et karteris on kahe normi jagu õli. Põhimõtteliselt see põlematta diisel läks läbi kolvirõngaste karterisse ja segunes õliga.

comment_51670

Kui katalüsaator on läbi omadega/tühjaks põlenud, kas siis tekib selline kõlav/kärisev hääl sõidu ajal. Praegu selline tunne,et kuskilt laseb läbi kuid ÜV punktis öeldi,et summuti normaalne ja läbi ei lase. Kuid hääl selline nagu kuskilt oleks katki. Kas asi katis?

comment_51741

Varsti enam ei vea :)

Juba pidid ju kasti lammutama undamise pärast...

Mul selle geeniuse kirjad postkastis alles veel, vahest huvitav lugeda vanu nalju, tahad ka osa saada? :)

Olena ta vastuseid sulle lugenud. See oligi vist masina müügiteema?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus