Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Põlvas käulab keegi punasega ringi, on ka foorumis esindatud?

Kui juba uurimiseks läks, siis Apj oli ka üks täiesti viisakas PF E30 numbrimärgiga 264 THA. Oli minu meelest väga okei ja sile isend. :roll:

Miks auto väravataga vedeles?

lambist... joove oli "minimaalne" kaine peaga oli vaja poketbiket ehitada meestel kui striitklass oli ning junga buumeriga "kartulite keetmine"... noor mees huvi on miks mitte

äää kui kellegil midagi väikest/kesmist vaja pärnust tallinna tuua siis võin natuke abistada, kuna hommikul vara kiman pärnu ja õhtul tulen alles.

Andke nüüd mehele head nõu ja tehke pilte kuidas saab sillatala puksid tala seest kätte?

Kõige lihtsam on leeklambiga ära põletada.

Puksid on juba ära põletatud aga kuidas selle välimise võru kätte saab? Olen juba selle rauasaega mitmest kohast katki lõiganud jne. aga vana raip ikka ei taha tulla.

No nii täna sain siis juba teist korda isaks 11.46 sündis poeg ja vast ka siis uus e30 fanat :lol:

Palju õnne :lol:

Mu oma saab paari päeva pärast 2 aastaseks ja esimene sõna oli auto :D nüüd on auto bemmu ja autost välja ei saa :D

seal toimus see audiclub lõppkiirus võistlus ja käisin pealvaatajana seal.

tulemused on üleval http://www.mile.audiclub.ee/tulemused.php

Tavaline tume hall / must kupee, väljast täitsa tavalise välja nägemisega, ei midagi erilist silma ei hakkanud aga liikus väga kiiresti.

oli vist 2.5 turbo mootoriga ja teisel katsel sai kiiruseks 315km/h mis tõi talle teise koha üldarvestuses.

Kiirem oli e30nest ainult nissan skyline.

Suht uskumatu tegelt oli, poleks arvanud, et nii kiire võib e30 olla :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus