- Vastuseid 184
- Vaatamisi 25,6tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Teemas enim postitanud
-
maxofsix 69 postitust
-
eix22 15 postitust
-
Nurgatagune 15 postitust
-
hiis 12 postitust
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Oktoober 2014 Mootoriruum sai värvitud: Piduri võimendi külge: Veel paar viimase hetke liigutust mootori juures ja võib õnnis hetk alata: Ja siis auto alla sünnitust vastuv
-
Mai 2015 Autokallal pole just suurt progressi toimunud. Kuid uus kütusetrass ja põhja mastiks on tehtud. Vahepeal oli mul sünnipäev ja sõbrad tegid sellise üllatuse: ..vot sellised sõb
-
Paistab, et siin mängivad lapsed E30 lasteaiast autovärvimismängud. Ühest poolest on 450,- E terve autovärvimiste ees täielik naljakas eelarve - kus mina soovin pigem ehituskauplusest mina ja 5 ki
Tere kaaskannatajad!
Olen juba mõnda aega olnud õnnelik E30-ne omanik ja mõtlesin ka teiega jagada oma auto toimetamisi. Lugu sai alguse 2012 aasta sügisel, kui kasutaja 'Joel' juhtus mu koleegiks olema ja sai tagaveolistest jutustatud. Jutt jõudis sinna, et E30 on üks parimaid ja ilusamaid tagaveolisi, mis meiesugustele kättesaadav on. Vana auto sai müüki pandud ja E30 kuulutusi jälgima hakatud. Protsess oli pikk ja vaevarikas. Eriti ajas närvi, et ''Joel'' enne mind rulli majja tõi. Lõpuks jõudis kätte 17.01.13 ja nüüd oli kord ja sai sõidetud Võrru ja sealt peale väikest tiiru oma isiliku E30-ga tagasi sõidetud. Omanik andis kaasa ühe sharniiri ja rattalaagi, need olevat läbi.
Emotsioonid olid laes, lihtsalt nii äge aparaat tundus olema.
Kuulutuse pildid:
Eks neid pilte on veel, aga ei hakka kõiki siia toppima.
3 päeva hiljem sain lõpuks tõstukile olukorda lähemalt uurima..
Ülestõstes selgus, et sillatalla täiesti mäda ja veovõlli kandoss ja ka puru. Sharniir ja laager, mis kaasa anti läksid ka käiku.
Sillatala:
Ajutiselt sai natuke keevitust peale määritud:
Lumi koopast ära sulas tuli veel üllatusi:
Kahjuks ei luba foorum korraga nii palju pilte panna kui ma soovisin. Nii et kui aega saan postitan natuke juurde. Sest vahepeal on palju juhtunud.