Tere! jälle, teen ka siis teema ära.nimelt soetasin e30 aga see kord on see sedaan. kisub kohe vanakooli auto poole.
sai olude sunnil ostetud kuna liiga hea hind ning mulle sobis.
autost nii palju et midagi väga ihaldus väärt ta ei ole aga kui natuke raha siia sinna sisse panna äkki saab ka teie lemmikuks siin foorumis nimelt auto 316 välja lastud saksast,kui soome jõudis olid rullnokad juba peale saanud 2.0 ja kindlasti palju helitehnikad sest juhet autos jätkus kui ma sain selle.sõiteti soomes kuni arvelt maha v6eti ja eesti treileriga toodi , siiani see seisis haapsalu külje all kiidevas.soov siis eestis arvele võtta ja vaatada mis teha veel.
kerel roostet küll ja juhi karb vajab tegemist ning.
mootori töötab ja liigub ka. mingi aku peab peale sebima kuna kaasa ei saanud midagi.
mootoris tuleb jahutusvedeliku torud vahetada kuna keegi on neid tükeldanud
kindlasti tahaks kunagi saada 4x100 lahti ja panna 5x120 sillad aga see jääd hetkel unistuseks
pidurid suhteliselt kehvad ja taga on trummel aga see jääb ka tuleviku kuna kettast tahaks taha
eks näis mis saama hakkab
kodus endal vedelevad e34 sport istmed ei tea äkki lähevad sisse
ja luisi sport rool
.nii ta seisi kui tooma läksin
kodus
juhi iset e36 oma ning siinide peal kinni.peab kuidagi lahti saama selle
torukollektor kõige huvitavam asi mis mulle isiklikult meeldismuidugi oli taga mingid kollased amortisaatoris kirjad kulunud
ning eest mingid punased vedrud aga seal mingit märki ka ei kohanud.alla on keevitatud mingi jõhker summuti mis ei ole e30 oma kuidagi suht kõveralt seal
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tere! jälle, teen ka siis teema ära.nimelt soetasin e30 aga see kord on see sedaan. kisub kohe vanakooli auto poole.
sai olude sunnil ostetud kuna liiga hea hind
ning mulle sobis.
autost nii palju et midagi väga ihaldus väärt ta ei ole aga kui natuke raha siia sinna sisse panna äkki saab ka teie lemmikuks siin foorumis
nimelt auto 316 välja lastud saksast,kui soome jõudis olid rullnokad juba peale saanud 2.0 ja kindlasti palju helitehnikad sest juhet autos jätkus kui ma sain selle.sõiteti soomes kuni arvelt maha v6eti ja eesti treileriga toodi , siiani see seisis haapsalu külje all kiidevas.soov siis eestis arvele võtta ja vaatada mis teha veel.
kerel roostet küll ja juhi karb vajab tegemist ning.
mootori töötab ja liigub ka. mingi aku peab peale sebima kuna kaasa ei saanud midagi.
mootoris tuleb jahutusvedeliku torud vahetada kuna keegi on neid tükeldanud
kindlasti tahaks kunagi saada 4x100 lahti ja panna 5x120 sillad aga see jääd hetkel unistuseks
pidurid suhteliselt kehvad ja taga on trummel aga see jääb ka tuleviku kuna kettast tahaks taha
eks näis mis saama hakkab
kodus endal vedelevad e34 sport istmed ei tea äkki lähevad sisse
ja luisi sport rool
.nii ta seisi kui tooma läksin
kodus
juhi iset e36 oma ning siinide peal kinni.peab kuidagi lahti saama selle
torukollektor kõige huvitavam asi mis mulle isiklikult meeldismuidugi oli taga mingid kollased amortisaatoris kirjad kulunud
ning eest mingid punased vedrud aga seal mingit märki ka ei kohanud.alla on keevitatud mingi jõhker summuti mis ei ole e30 oma kuidagi suht kõveralt seal
Muudetud , muutis ---ardo---