Hüppa postitusse
  • Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 791,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_85051

minu meelest oli see siin foorumis vahe peal müügis.

Kas see mitte foorumis ei onud vahepeal? Kui sama, siis mõnuga ussitas see auto.

Roostekohti leidus aga põhi ja raam oli viisakas. Ei tea muidugi miks nii kõrge hind on topitud. Taha mingi muu spoiler pandud ja rõvedad tagatuled pealekauba. Läbisõit originaal, olin teine omanik masinal(eestis).

Muudetud , muutis Willard

comment_85117

Seda viimast olen Arenal korra näinud. Seest oli küll kulumatta ja väga heas korras, LS vb olla isegi õige. Paistis korralik masin. Mõned väikesed mõlgid ja värvikahjustused jne nagu ikka.

Muudetud , muutis oo7

comment_85621

Unknown istmed ja mis rool?

E36 rool.istmed ka mingid ehk e36 omad vms.....samas pidi suht roostetama palju jne....omasilmaga näinud pole ei oska täpsemalt öelda.muidu lisasi on jne...talveks hullamiseks norm :)

Auto liikleb Tallinnas, viimased 2a kui mitte rohkem ühe omaniku käes. Täielikult üle värvitud ja kätt küljes hoitud. Kollektsionäärile ei sobi, aga lustikummutit on küll ja veel.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus