Hüppa postitusse
  • Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 791,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_77567

...et saaks sama teha ,mis mustaga tehtud juba ve :)

Mida sama teha ?

Kapotikaunistusi mõtled ? Või hoopis lahedat riffelplaati vms ?  Jäärajapilliks  ? :)

Üks on näppimata/tuunimata originaal E30, teine on mugandatud jäärajapill vms.

Muudetud , muutis 001WSK

comment_77576

No kuna esimene valge e30 kupee osutus liiga mädaks,minu jaoks,siis see must tundub parem varjant millest rajaautot teha.Sellist haruldast siledat punast oleks patt lammutada jne :D

Ei ole siis keegi seda must kupeed vaatamas käinud v miskit teab selle kohta...

comment_77578

Müüja nimi peaks rajameestele nii mõndagi ütlema. Mootor on sellele väikese läbisõiduga e36 oma pandud, minu vanalt e30 mootorilt läksid sinna korralik karter ja käpad. Usun, et kui tahad rajamasinaks ehitada, siis sellelt mehelt peaksid nii mõnedki head näpunäited saama. Masinaid ta ehitada oskab, seega julgen soovitada. Ei ole mingi põlveotsas kiiruga kokku pandud asi.

comment_77719

Ei ole ta midagi, esitiival olid all juba kaks pisikest auku sees ja alt roostes ning see värv ei ole lives nii ilus nagu pildil. 

Rohkem ma ei hakkanudki seda vaatama :)

See punane we? Põhi on küll seestpoolt ok päris. Mingid vanad pildid siis müügi teemas.
comment_77733

Auk tiivas on väike asi üldjuhul, selle järgi ülejäänud seisukorda väga hinnata ei saa. Piltide järgi tundub küll hinda väärt olema.

Oma vanuse kohta heas korras ja säilinud tartu 320i ei tundu isegi kellegile huvi pakkuvat selle odava hinna eest.

Üldjuhul ega siin ongi komme mitmeid tuhandeid just mingite peldikute eest väia käia, kui vähe vingem mootor või velg, siis kohe kaubaks.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus