Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

se on minu ehitatud golf 1 se on mu sõbra oma seal on e30 tagasild koos taga põhjaga käigukasti koda ja 1,8 77kw väga hea mootor kuna see mu enda vana mootor see auto on ikka vägev asi :twisted: esi silla tala on tehtud karp rauast e30 elekter on peal e30 sisu :D prägu on ta minu gaarasis sest rooli süsteem on pooleli

räigelt lahe aparaat on, poleks mul projektikat siis äriks selle golfi ära :D tige putukas

se on minu ehitatud golf 1 se on mu sõbra oma seal on e30 tagasild koos taga põhjaga käigukasti koda ja 1,8 77kw väga hea mootor kuna see mu enda vana mootor see auto on ikka vägev asi :twisted: esi silla tala on tehtud karp rauast e30 elekter on peal e30 sisu :D prägu on ta minu gaarasis sest rooli süsteem on pooleli

Kas autot ehitasid emakeele tunni ajal? Enne järgmist postitust tutvu natuke õigekirjaga.

Bmw318 miks sa kohe kisama pistad? Kasutaja RaulA räägib nagu vähe tõtt ka

Katsu lugeda ise Müüabmw318uuskuidkasutatudjapäriskõbusveelsillasasjadvahetatud.

päris raske on ju? :D

Midagi huvitavat seal ei tundund olevat :D

no tagumisel kõrvalistuja tiivakaarel mingid kahjustused -kuhugi otsa ajand ja siis juhipoolne esitiib oli kh kuidagi paigast-küljelaiendid kokku ehitatud kerega :Seks homme infot-kuna vist läheb varuosadeks

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus