Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Nu mis see peaks siis nüüd tähendama.... :roll:

E34 või E36 mis värk ei viitsi enam seda E30 putitada jah :D

Allaandja :D .Olgem ausad endalgi kõlguvad müügimõtted aa pole ju midagi muud asemele osta :lol: . 36 olnud ei taha jälle otsast enda käe järgi tegema hakata,34 rohkem asju mida vahaetada ja remontida, e46 igav ja kole, e39 rahaga ta targemat teha kui iga kuu tuhandeid remondi peale kulutada. Jäävad siis veel uuemad aga selle soetamisse peaks pank abistava käe andma. Rootslaste ori ka samas olla ei tahaks. Jääb siis üle 30 cabrio :(

On on, just sellist ma tahaks... värv ainult on jama :)

Mine pekki. See täpselt sama värv mis mu omal :D

Väga ilus värv on :lol:

üldiselt on selle auto reaalne asukoht otepää mitte tartu.

käisin eelmine kevad seda ka vatamas

autost nii palju et müügis on ta juba aasta või paar :P

samas temaga sõidetakse igapäevaselt ringi, ning sõit näeb välja nagu vanaemal, ketsi ei anta, kahel rattal ei sõideta. ka talvel pole silma jäänud :roll:

kui mina teda vaatamas käisin, siis tegi mootor koledat häält küll, isegi 1,8 kohta.

värv oli pleekinud ja laiguline

sillad ja auto üldine seisukord tundus tookord täiesti mõistlik, midagi vist koheselt remontima ei oleks pidanud hakkama.

http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=8449

Natuke tööd ka tehtud aga jah. Kui auto tõesti ideaalses korras siis miks mitte sellist hinda küsida. Aga "tegemist vajav" muudab selle masina tunduvalt odavamaks vähemalt minu arvates. Miks peaks keegi ostma 10K euri eest auto, et seda kohe putitama hakata? :roll:

sai üks päev siin tallinna tondi ringide kandis uuritud üht seisvat 325iat.Autol on varustuses 4x el aknad ja el katuseluuk mingi omaniku väitel ka hea tümmiga masin.Tel nr pole kahjuks alles aga hinda soovis oma 1000 eurot ja autol oli viimati kehtiv ÜV eelmise aasta augusti kuus .Kui keegi tahab rohkem teada selles sisi Ps.

• 2 nädalat hiljem...

Tervist härrased, pakub huvi hirmsasti E30IX , on keegi seda vaatamas käinud?

http://www.auto24.ee/used/872400

Piltidelt tundub hea olevat. Kuidas kontrollida visco korras olekut, mida üldse sellise puhul vaadata jne?

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus