Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

comment_8384

Nii uus jama autol lõpetas tahokas töötmise :S paned käima siis korra liigub ja siis läheb ära nulli ja läheb nulli ka see kütuse kulu näidik :S

SI-näidiku patareid kutud?

Sõber ihus ka hammast sellele, saatis müügikuulutuse lingi mulle ja uuris kuidas rulliomaniku elu välja näeb jne. Aga jäi liiga kauaks vist mõtlema :D

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_7565

Heips!!

Nii mis autoga siis ka toimunud ja juhtunud.

Koju sõites suutis auto ratta alt ära visata ja ei tea kuidas poldid lahti jooksid kuigi ma keerasin tugevalt kinni.

Esiteks siis tahokas ikka ei tööta vahest tõmbleb, et kuidas see ikka korda teha. Auto sai natuke lume hange sõitu teha mille taga järjel põll sai natuke haiget aga selle ma fikseerisin kohe ära ja põll jälle korras sirge. Süvenesin siis veel auto kallal ja vaatasin, et mis seisus siis sump on ja kurja küll mis ise aretus on ikka tehtud tahab natuke sättimist, et all ilusti seisaks. On veel mõni prob sellega, et armatuuris on kõik kustus välja arvatud siis spido/tahhoka osa sellel kõik põleb aga vent süsteemi juhtimis paneel kustus, kell ka jne.

Oeh tööd veel selle autoga on teha küll ja ausalt öeldes vana omanik on nata laisk ikka olnud.

Mõned pildid autost peale pesu :D:D

Väike klubi sümboli moodi värk :(

1802615944a071_l.jpg

18025355ef1d86_l.jpg

18025357230686_l.jpg

180253619297b7_l.jpg

18025363d51740_l.jpg

1802536780d203_l.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_4429

Heips külarahvas!

Nii mis vahepeal kuudiga teinud olen siis.

No esiteks enda ema tegi ühte tempu ja tal kukkus piima purk maal autos ümber ja sain siis korralikult mässata masina kallal :D kuna kõik juhtus esmaspäeval ja mina hakkasin autot puhastama seest laupäeval :D suht meeldiv lõhn oli ikka (õige maapiim siis ).

Nii mati väljavõtmine läks väga lihtsalt võiks isegi öelda :P tuli ilusti välja ja tervelt sain kätte. Pesin põrnada matti siis mingi pool päeva ja leotasin hoolega, et see piim välja saada :P

Aga kui matt väljas oli siis lasin põhja ära keevitada :D ja üllatavalt vähe oli vaja teha. Ükskorgi koht juhi kohal oli läbi roostetanud ja esinurgad ka hetkel suht nii ja naa säilinud aga nendega ei võtnud erilist hoogu üles pigem lasin kinni keevitada korgi augu mis vihamse ilmaga tegi juhi kohta märjaks. Kokku panemisel polnud ka raskusi suht sama aeg läks mis lahti võtmisel auto salongiga.

Ja veel Einari käest sai tutikad Master suvekad, kuna vanad rehvid olid jube kandilised.

Ja veel Siimu käest sain igati korras tagaluugi :lol: mis ootab peale paigaldamist

Plaanid: esisild korda teha. tagaratta koopas paremal poole väike keevitus vaja teha. Ja eks näis mida veel avastan. Aga masin on kere poolest tugev ja seda rohkem tekitab isu seda ehitada :wink:

Kahjuks hetkel pilte ei ole :S kõik on digikas ja see on kodus, Aga pildid lisan kunagi hiljem.

• Autor
comment_4427

IS lisa on juba peale lume sula ilusti ees. Aga no eks esipõll on saanud kannatada ja lisaga on näha kuskohast on vaja natuke põlle kohandada :P

Ega jh endale ka ikka meeldib kuut kuidagi rohkem :P

Ja see kuut on kuidagi üldse ülbem :D kuna kõik klaasid on toonitud (v.a esiklaas kuigi sellel ka toon riba )

Eks kui nüüd tööga saan hoo sisse siis näeb mis saama hakkab aga ennem punase ka saama korrelikumaks omal.

Huh kaks autot on natuke üle jõu :lol:

• Autor
comment_4226

Nii mida autost veel rääkida, ei olegi enam midagi head rääkida vaid MEGA suur pettumus masina puhul ja ütleks nüüd küll, et see summa mis maksin masina eest oli ausalt öeldes kallis.

Aga mix kallis.

1. Kõik piduri klotsid mega kulnud raud rauaga juba + veel kettad krt kõverad.

2. Terve veermik on perses, kõikidel sharniiridel on loksud+puksid on täitsa läbi.

3. Roolis on loks kuidagi imelik.

4. Avastasin, et esisilla tala on suht läbi roostetanud leidsin läbiva augu.( imelik on see, et kere on hästi säilinud :roll: )

5 Sidur teeb tempe imelike. Kardan, et hakkab läbi minema.

6. Käsipidur ei tööta ammugi.

7. Kahtlus ka amortide suhtes, et suht läbi omadega.

8. 4-st bbs veljest üks on vist ka kõver aga ei ole kindel.

9. taga sild tuleb ka üle teha.

Oeh jh igatahes suht läbi on masin tehnika poolelt :S hakkab tekkima kahtlus, et jätan masina heina küüni alla seisma ja ostan tasapisi jupid valmis ja prooviks korraga ära teha. Aga imelik ongi see, et kuidas krt kere säilinud on olen kõik kahtlased kohad läbi koputanud ja kõik on tugev.

Ei taha küll pahasti öelda aga auto eelmine/eelmised omanikud on laisad olnud ja pole hoolt kandnud :cry:

Aga tahaksin masina väga korda teha ja siis moto vahetus ka äkki.

Universaal masin on igati praktilisem

Elu on lill kui saab garaasis rulli remontida. :wink:

comment_4225

Mingeid klotse oled juba ju ka vahetanud.

Sinu käes on masin olnud peaaegu 5 kuud ja ka selle aja jooksul ju on kogu aeg kasutusel olnud. Nii, et ei saa otseselt ka süüdistada eelmist kasutajat(omanikku) kõikides hädades. Samas teades, et eelmine kasutaja tegeleb auto remondiga, siis kindlasti oleks saanud auto eest paremini hoolitseda.

Mis siin ikka nii väga pettuda veermik ja pidurid tuleb enamikel masinatel niikuinii varem või hiljem üle käia, see kõik loomulik rada. E30-t ostes peab juba selle peale ette mõtlema ja arvestama, harvadel juhtudel leiab masina millel ei pea kohe midagi tegema hakkama aga nii vanade autode suhtes leiab seda peaaegu alati.

Äikest Päikest

comment_4219

Mario, ma mõtlesin, et sa minu rulli kirjeldad juba. :P

Täpselt samas seisukorras sain enda oma ka, aga tasapisi nokkides hakkab looma juba.

Kuigi asjad kipuvad kiiremini ära väsima kui ma neid vahetada jõuan.

Sestap tahtsin öelda, et see juppide kogumine ja korraga ära vahetamine on mõistlik mõte. Kui tüki haaval tegema hakata, siis kuluvad uued puksid näiteks sittade amortide komboga päris kiiresti läbi. (Järgiproovitud variant.)

• Autor
comment_4218

Ei no väga hull ei ole tegelt midagi vaid vaikselt ostan jupid ette valmis ära ja äkki ennem talve jõuan ära teha.

Zhaft ostu ajal sai ikka natuke küsitud ka, et mis masinal tehtud aga need mis nimetati neid pole küll eriti tehtud. Kui mäletad tegelt mäletad väga hästi mis seisus rullid rihm ja eriti veepump oli. Kui ei oleks kohe vahetanud siis veepump oleks mingi äkki 500-1000km lennanud kui no see loks oli ikka suur.

Aga mida hakkan alla ostma. Sharniiride ja pukside osas tuleb Lemförder.

Pidurerid hakkan uurima, et midagi kesmise hinna klassi ostan.

Amordid kas nüüd bilsu b4 ja edasi.

Hakkan arveldama :P

comment_4212

Kui leiad ägedaid pakkumisi võid mulle ka edasi PS'ida, äkki saab suuremas koguses ostes allahindlust. :wink:

Amortide suhtes kahetsen isegi, et Bilstein'e ei pannud, Monroe 32€/tk lahendus on ülemõistuse kehv, esimesed 100km sõidad nagu uue autoga ja siis õõtsud nagu lollakas iga kühmu peale. Vallatumaid kurve saab ka läbida ainult nägu vastu küljeklaasi.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_3632

nii vahepeal viitsisin pildid arvutisse panna mdia mustaga teinud olen

alustuseks siis põhjamatt mille välja kiskusin ja ära pesin.

191522550cf3b9_l.jpg'

siis väike põhja ülevaatus. millel siis suuremad kohad korda aaga ei jõudnud kõike ära teha, kuna nagu ikka on aja puudus ja eriti veel raha puudus.

19152259d88f73_l.jpg

191522615f4d47_l.jpg

19152263218f39_l.jpg

Et mix pidevalt oli juhi jalge alune niiske/märg

19152245c28d72_l.jpg

Mis ikka lasin selle koha kindlasti korda teha.

19152247e33fb0_l.jpg

19152257361b01_l.jpg

Ja tagaruloo sai ka õmblus masina alla saadetud. Nagu ikka kõik või korras olla aga kui tarbe ese on vana siis hakkab ikka kuskilt järgi andma. ja andis järgi otsa kodad mis on vist kokku kuumututud võõi mida iganes. igatahes tüdrukul mul on kogemused ja osavused õmblus maailmas siis proovisime midagi sellist teha mida pildil näha ja täitsa hästi jäi millega olen rahul. Kui kunagi viitsimist ja tahtmist on siis plaanin teha musta ruloo :twisted: :twisted:

191522511cdb90_l.jpg

1915225325a79a_l.jpg

Et nagu jh esimest korda sai tehtud midagi sellist siis olen väga rahul ka sellega. Kui kellegil sama mure ja mõtleb ka midagi sarnast teha siis võtke minuga ühendust ja edasi küsin oma naiselt kas on nõus tegema :lol:

comment_3627

lisaks siis veel selle, et see põhjamati eemaldamine ilma lõikamiseta käis nagu hane selga vesi, põhimõtteliselt 5 minutit ja juba tervelt välja, ning tagasi samamoodi. Ainukene asi mis meid aeglustas oli see et Mariol oli eelmine päev Sünnipäev :lol:

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_2885

Vahepeal sai veljed välja vahetatud. Bbs-id on rännanud punase alla ja mustale läksid Mim veljed. Veljed vajavad küll natuke ilu parandust aga olen rahul kuna eelmisd 5 kodaraga veljed ei tahtnud kuidagi sobida alla.

1936669727a5b2_l.jpg

Esi neerud on puudu selle pärast, et tegin moto pesu ja radika lasin ka veega läbi.

19366703c3de7f_l.jpg

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.