Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9796

Olen pikemat aega juba omale soovinud E30. Peale pikki otsinguid jäi silma see masin sai siis vaatama mindud ja ära ma ta tõingi. Masin ise siis 89 aasta hõbedast värvi ja automaat kastiga. Lisadest siis elektriline katuseluuk ja peeglid, ABS ja roolivõim. Peal on veel M tech2 rool mis teeb salongi kohe kuidagi hubasemaks.

DSC08066.JPG DSC08075.JPG DSC08070.JPG DSC08067.JPG

DSC08072.JPGDSC08066.JPG

Tegemist tahab parem tagumine tiib see üle eelmise omaniku poolt ikka väga halvalt ära tehtud samuti väike mõlk parema tagutule all. Muidu kere ikka väga korralik. Julgelt võib pakkuda kroom liistu paremale poole katuse äärde, kindalaeka seest ülemist plastikut, liistu mis põlle alla käib ja oleks huvitatud ka originaal valuvelgedest.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 10,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

comment_5215

See läbisõit ju suhteliselt realne(mu käes hoodlusraamat kui tahad) et ei tohiks mootoril midagi viga olla. Surved olid kõik paigas ja kaan sai ju ka näptud. sääre tihendid uued ning nookurid said komplekteeritud paremad. Kast on ka täitsa heas korras ju :D

Sellele m30 mootorile vaata mõni teine kere :lol:

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_2838

Eile sai siis veedetud üks tegus päev garaazis, mille käigus sai esisillas välja vahetatud kõik peale õõtshoobade ja roolilati. Nüüd oleks veel tagasillas mõni koht üle käia ja olekski veermikuga praeguseks ühelpool. Mõni aeg tagasi sai soetatud ka nahast polstrid. Esimesed sai ka ilusti lõpuks külge krutitud kuid tagumiste jaoks oleks tarvis uusi tüübleid. Eks peab millalgi siis kusagilt sebima.

DSC00196.JPG

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_1768

Paar niisama klõpsu

DSC00402.png

DSC00403.png

Hetkel olen kõhkleval seisukohal kas lasta esimest otsa madalamaks või mitte, samas vaadates tallinna tänavaid see mõte väga hea ilmselt poleks.

natuke halba kah ilm on ikka igasuguseid krdi lolle täis. Eile õhtul jäi kellegile järve selveri maaaluses parklas antenn ette oli teine vastu luuki ära väänatud. õnneks kannatas sirgeks tagasi väänata aga asi siiski rikutud. saaks tõpra kätte jätaks näpud luugi vahele.

comment_1754

need anteni väänajad ja ustega vastu külge paugutajad on ühed t.... küll. (endal el antenn ja see hea sees kui ei tööta makk.)

Ja nu need ustega paugutajad on suh nahaalsed ühe korra istusin ise autos ja eit pani uksega lasin kohe akna alla ja sõimasin näo nii täis see läks näost punaseks ja mõkutas ainult.

• Autor
comment_1736

Pole omalgi nende uksepaugutajatega häid kogemusi. üldiselt pargin teistest autodest nati eemale, et vältida selliseid olukordi. See elekriantenni idee pole üldse paha peab ehk omale kah soetama.

ma olen rohkemgi kui rahul sellega et sina ära ostsid selle auto ;) Maru ilus näeb välja.

Selle peale ütleks, et pildid on illustratiivsed. :P Ideaalis tahaks auto algosadeks võtta ja kõik ilusti ülekäia aga eks see ilmselt unistuseks jääb kui just lotoga ei võida.
  • Autor
comment_1647
Läks sul neid M30 klapisääre tihendeid vaja mis ma sulle varuks antsin?

Kaugel mootorivahetus on?

Sellele masinale seda mootorit ei tule sest ma kardan,et ma ei saa enam magada kui ma seda keret sellise motoga rüvetama hakkan. Kuid hetkel otsin uut keret kuhu see vahele pista. Moto alumine osa osa on ülekäidud nüüd siis ootab kaas oma järge aga kuna asjaga kiiret pole siis võtan asja rahulikult.

comment_1645

Sellele masinale seda mootorit ei tule sest ma kardan,et ma ei saa enam magada kui ma seda keret sellise motoga rüvetama hakkan. Kuid hetkel otsin uut keret kuhu see vahele pista. Moto alumine osa osa on ülekäidud nüüd siis ootab kaas oma järge aga kuna asjaga kiiret pole siis võtan asja rahulikult.

;):P:D Õige jutt :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_900

Täna sai siis ülevaatusel käidud ja läbitud puhalt. Kuigi hirm oli, et äkki ei ole heitgaasid normide piires. Suht naljakas vana oli kes kontrolli teostas, näos oli ilme, et ah mingi rullnokk oma rondiga. Otsis mis ta otsis aga ühtegi viga ta kahjuks tuvastada ei suutnud :D Huvitav on see, et ühtegi paberit nagu ei antud oleks soovinud paberil näha heitgaaside ja piduritesti tulemust.

Selline küsimus veel kas keegi oskaks mõnd näpunäidet jagada klappide reguleerimise kohta on hakkand teised nati valjult klõbisema.

comment_899

tegin just 1h agsi regulli ise ära ja olen väga rahul. Abiks oli veel internet ja youtube koos videoga.

Ja see ÜV paberite värk on jah imelik mina samuti ei saanud oma autol seda paberit kuid. Kunagi kui oma E34 käisin siis sain paberid ikka kaasa. Vb ei ratsi printida ja paberit ning tinti raisata.

• Autor
comment_896
aasta tagasi läbis samuti ühegi probleemita.ülevaatuse. Kuidas kütusekulu on ja kuidas kast toimib? Raamatu toon suvelõpu kruiisile lootuseses bemmi näha :)

Kütusekulu tundub tsipa suur kusagil 12-14 liitri kanti võimalik , et see on normaalne selle mootori kohta aga pole eriline spetsialist. Kast toimetab väga hästi ei uimerda väga kui vajutada. Kruiisil kindlalt kohal 8)

comment_877

Nu minu 2.0 95 kw mootor võtab mnteel hetkel 7 liitrit ja linna oma pol mõõtnud veel. Suht õko on ikka. Eelmine mootor tarbis vle seadistuse puhul ka 11 ja rohkem sajale jube kulu oli ikka. 35 liitriga sain sõita 215 km. trassi

Mis seisus sul süüde on ning kuidas sul tühikäigu segu keeraud jne.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_30926

Sai siis oma ammune unistus teoks tehtud ja soetatud Azev typ A veljed. Esimesed 7,5 ja tagumised 9 tolli laiad.

DSC00447.JPGDSC00449.JPG

samas ka mure kui kellelgi on üle klaasipesupaagi pumpa siis oleks huvitatud.

Muudetud , muutis lauriest

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.