Hüppa postitusse

Esiletõstetud vastused

Eix,mine vaata oma silmaga collaraceri plasttiivad üle,need istuvad paika,kinnituvad nagu originaalid ja ei roosteta.

• Autor

usun, et ta teeb head tööd. Siiski plaan jätta originaaltiivad, isegi vana tiiva remont plaanis ilma eemaldamata, kuna need veel tehaseseades ja silikoniribaga kaetud :D

Plastiktiiva nõrkuseks oleks kindlasti esimesed otsad, kuhu põll kinnitub ja see põlle osa kuhu prillid-neerud kinnituvad. Kerge kõks vastu põlle ja tiivad katki, mul seda kuhugi otsasõidu probleemi vast poleks, aga ära iial ütle iial :)

Täna käisin tartu autospetsialistis. Tiib 50 € tk ja paremat poolt pole üldse saada.

Lisa:

saatsin ka nende üldmailile päringu, et sooviks ilma suunatule aukudeta tiibadele hinda, vastuseks tuli, et

suunatule auguga tiivad 38e tk, kuigi tahtsin ilma auguta.

Lõpuks pärast uut päringut sain vastuse, et ilma auguta tiibasid polegi.

Kui keegi teab, kus kohast ilma auguta esimesi tiibasid saab, andke ka mulle teada...

Muudetud , muutis siimp

• Autor

Klokkerholm on kallimaotsa tiib ja seda müüvad vähesed just.

klokkereholmi on mõlemat varianti kindlasti.

Balti autoosad peaks olema maaletooja ja vana kataloogi järgi on letikas pea 100€

Firmad saavad -30% seega -65€ tk hind, vaevalt seda poed veel odavamalt müüvad, pigem kallimalt.

Igasugu Fixused ja muud edasimüüjad saavad rohkem alet, aga vaevalt nad seda sellest hinnast ise odavamalt müüvad.

Rahvas, teete nalja w ? Ma ju kirjutasin kust saab neid tiibasi ja panin otselingi ka nendele.. Milles asi ??

Sai endale Klokkerholm-i karbid ostetud ja pole nende kohta yhtegi halba sõna öelda.

Klokkerholm-i A1  kvaliteet võib ju maksta 2x rohkem,aga kaup on ka vähemalt 2x parem !

Ma omale ostsin autospetsialistist ühe tiiva. Hind oli 30-40 vahel alega. Ja selle raha eest tuli ka paras käkerdis, kõvasti pidi viilima puurima, et paika saaks+valsitud oleks nagu käsitsi, ühesõnaga enam sellist kindlasti ei ostaks. Tootjat ei suuda meenutada küll praegu. Aga ega selle raha eest pole midagi nõuda ka

Atlantis 65€ paar, sai täna ära tellitud ja eks näha ole, mis "kvaliteet" sellise raha eest siis tuleb ...

kruusmann2

Tahaksid sa sellest lähemalt rääkida?

on olnud kogemusi kus uute tiibade keevitamine osutus halvaks mõtteks kuna sealt samast keevitus kohast hakkas rooste vohama nagu malts s..a peal.muidugi võib ka õnnestuda.endalgi selline plaan esimestel tiibadel ainult otsad uued panna aga eks näis.ootan ka huviga kuidas need 65eerosed tiivad sobivad.kui on hääd võtan endalegi

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus