Hüppa postitusse
Postitatud
comment_10961

Tervist daamid ja härrad!

Kuna ma ostsin omale nüüd juba teise e30-ne ja aegajalt ikka loen seda foorumit, siis teen ka teema enda omast siia.

Ostsin paar nädalat tagasi omale kupee kerega 320i, hõbedase, ja üks peamisi ostupõhjusi oli see, et auto on äärmiselt heas korras. Proovisõidul tundus tõesti nagu oleks Baiernist otse tehasest välja tulnud:) Tegelikkus nii tore muidugi ei ole, aga ta on mul tõesti korralik, roostet on paar tühist täppi ainult, sisustus on korralik ja kõik vedrustuse poolepealt on korras.

Lisasid pmst ei ole, katuseluuk on vändaga, aknad on vändaga, istmed on tavalised riidest, kesklukku isegi pole, aga see tuleb.

Ülevaatusele minnes selgus, et üks tagapidur ei funka, sai siis seda parandama mindud ja selle käigus selgus, et all on mingit sorti kollased amordid, originaalid mitte igatahes.

Igatahes, postitan pildid ka, kohe kui ma mingid korralikud teen.

Olge mõnusad!

Muudetud , muutis bergo

• Vastuseid 183
  • Vaatamisi 28,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_55666

sai terve pühapäev GTA-ga nokitsetud mu masinat. Tänud, mees!

2013-01-27%252015.43.21.jpg

2013-01-27%252016.12.34.jpg

2013-01-27%252015.07.15.jpg

Asjad ei laabunud muidugi nii, nagu peaks, aga tehtud sai lõpuks niimõndagi. Uued tagapidurid tervenisti, põlle ja stanget kohendatud, õige õhulugeja läks külge (enne oli b20 oma) ja veel paar pisiasja :)

Muideks, otsin nüüd m20b25 segusiibrit aka throttle body. 

comment_55675

Õlle kõrvale ju hea vabal päeval rullikat timmida :D Lisaks veel vaheldus enda punasele ja sai üle mitme kuu jälle E30-ga sõita ka :D Isegi kõrvalistmel oli tore kimada.

Segusiibri said koos õhulõdvikuga? See on nüüd B20 omast erinev küll. Ajutise, teibitud variandi võin anda aga päris uuega oleks tükk aega jälle muretu ;)

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_58774

Masin on tujukaks läinud. Viimase kahe päevaga kaks jama tekkinud. Kõigepealt kadus elekter autost ära - õnneks sain kohe foorumi kaudu teise generaatori ja sellega oli asi korras. Sõidan siis natuke linnavahel ja ohhoo, pidurid kaovad ära :D. Järeldasin kohe, et ju siis üks tagapiduri silinder on läbi kuna see oli ainuke asi, mis jäi vahetamata tagapidurites. Lisaks aga oli pidurivoolikutes ka auk sees. 

Rohkem ma ausalt ei sõida talvel selle autoga . Roostekohti on ka paar tükki ilmunud :(

• 2 nädalat hiljem...
comment_59872

Mul omal mõlgub mõttes niiöelda sõltumatult lülitatavate udukate tegemine autole, s.t et neid saaks kasutada päevasõidutuledena. Siiani pole viitsinud asjaga veel tegeleda, kuna koolilõpuga väga kiire.

Mõtlesin, et sa juba asja valmis saanud ;)

comment_59887

Mõte selles, et siis ei põle mitteükski tuli peale ainult udukate. Lisaks paneks udukatesse H1 LED-id.

Teiseks on mul lähituledes ksenoonid. Need on vajalikud asjad öösel maanteel sõites. Niisma päevadläbi põletada, siis on kuri karjas ma arvan suht kiiresti.

Ma pole siiani viitsinud asjaga tegeleda, rääkisin sellest ideest oma elektrikust sõbrale ja ta joonistas mulle skeemi peale miskit kuida asja teha, ei mäletagi enam, kui aega tekib, eks siis uurib..

• Autor
comment_60368

Vahetatud sai 2,0 segusiiber (mis ei töötanud ka) õige vastu ning lisaks m50 pihustid. Tundub, nagu läheks paremini edasi küll :D. Mis veelgi parem, nüüd töötab pagassi lukk jälle nii, nagu peab. 

2013-04-17+22.23.36.jpg

Suured tänud GTA-le! 

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_62681

Suht rändom uuendus, aga sai esisild joonde aetud lõpuks. Esirattad jooksid ikka kumbki omas suunas enne. Sõi rehvi mõnuga.

To do list:

• rehvid alla, mis ei oleks siledad (otsin 195/50 või 55 r15 mõõtu)
  • roostekohad korda teha
  • klapid reguleerida + chip
  • vasak udutuli uus vaadata, või kuidagi elule ergutada
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.