Hüppa postitusse
Postitatud
comment_10961

Tervist daamid ja härrad!

Kuna ma ostsin omale nüüd juba teise e30-ne ja aegajalt ikka loen seda foorumit, siis teen ka teema enda omast siia.

Ostsin paar nädalat tagasi omale kupee kerega 320i, hõbedase, ja üks peamisi ostupõhjusi oli see, et auto on äärmiselt heas korras. Proovisõidul tundus tõesti nagu oleks Baiernist otse tehasest välja tulnud:) Tegelikkus nii tore muidugi ei ole, aga ta on mul tõesti korralik, roostet on paar tühist täppi ainult, sisustus on korralik ja kõik vedrustuse poolepealt on korras.

Lisasid pmst ei ole, katuseluuk on vändaga, aknad on vändaga, istmed on tavalised riidest, kesklukku isegi pole, aga see tuleb.

Ülevaatusele minnes selgus, et üks tagapidur ei funka, sai siis seda parandama mindud ja selle käigus selgus, et all on mingit sorti kollased amordid, originaalid mitte igatahes.

Igatahes, postitan pildid ka, kohe kui ma mingid korralikud teen.

Olge mõnusad!

Muudetud , muutis bergo

• Vastuseid 183
  • Vaatamisi 28,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_50244

Ma ei mäletagi nüüd täpselt, aga minu arust juhtmed tulid 2,5 omad ikka. Eks ma vaatan, mis seal toimub. Mul ei ole hetkel aimugi jagajakaane ja juhtmete seisukorrast. Vähemalt suure tõenäosusega veakoht teada siis :) Tänud!

• Autor
comment_50591

Auto näitab iseloomu jälle. Bensuvoolikud kapoti all olid nii rabedad, et üks neist korraldas väikese purskkaevu.

Nüüd said voolikud vahetatud ja ühtlasi on kadunud ka puterdamine vihmaga. Ei tea, kas seal on mingi seos ka.

Igal juhul sõidurõõmu jätkub, eriti vihmaga :D

• Autor
comment_51136

aah.sized.jpg

Meenutus mu laiadest velgedest =(

Nüüdsest võib neid näha teise siin foorumis tegutseva rullika all.

Ühtlasi sai täna paar pisiviga autol likvideeritud ja saab vist lõpuks ülevaatuse tehtud :D . Tänks veelkord Sandrile aka GTA

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_52221

Väike apdeit vahepeal.

Pärast pool aastat ülevaatuseta ringi uhamist sain nüüd ülevaatuselt edukalt läbi :D. Pärast pidurivoolikute vahetust, mis olid päris rabedaks läinud juba, hea et välja tuli. Noriti küll rooli pärast ja ka madalduse, aga muidu oli täitsa okk. Auto läks millimeetriga üle nendest torudest, mis neil kanali äärtes on :D

Masin on muuseas nüüd tagasi pudelikorkidel, milledel peal head balloonid naeltega. Millalgi teen ka pildi vbla.

• Autor
comment_52231

Jep. paar nädalat tagasi sain suulise hoiatuse lõpuks. Üks must skoda ilmus seljataha maanteel. :D

Eks rohkem hädaldaski rooli pärast, aga ma selgitasin ära, et politsei on 2 korda vahepeal peatanud selle rooliga, pole pahandandada saanud, ja airbagi nii või naa ei ole, nii et pole nagu põhjust õiendada. Sertifikaat küll puudub. Äkki Eixil vedeleb see kusagil, temalt ostsin rooli.

Kässar töötas piisavalt, sellega nad olid rahul :)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_52852

IMG_1380.JPG

IMG_1375.JPG

Masin võiks küll puhtam olla, aga tuli isu paar pilti teha.

Enam-vähem sellisena ta mul talvel paarutamiseks jääbki.

All on 20mm flantsid koos pikkade poltidega ja nagu pildilt näha, siis tagasillale võiks veel 20mm panna kummassegi nurka :D Ees sai suht ilusti koopaga ühele joonele. Pudelikorgid on ikka ühed väga õnnetud veljed e30 all. Lisaks, nagu näha, katuseraamid, mulle meeldib :)

comment_52855

Mõnusalt tuus talvepill näeb välja nende korkide ja raamiga :D Eks selle puhtusega on nagu on - eile õhtul lasin oma masina nii puhtaks kui võimalik ja praeguseks on veljest katuseni suhteliselt räpane. Sellise ilmaga sõidab vähem kui kümne minutiga uue sopakihi peale.

• Autor
comment_52868

Ega ta puhtana ei püsi niikuinii jep :D

Lisaks tekkis selline küsimus, et kas siin foorumis ehk leidub keretööde meistreid, kes võib-olla lihtsalt natuke lisaraha tahaks teenida. Päris töökotta ei taha viia vaid ideaalis leiaks just sellise isenokitseja, kes teeb ära paar roostekohta. Endal ei ole kohta ega ka oskust kahjuks.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.