Hüppa postitusse
Postitatud
comment_56502

Nonii... et siis teema jätkuks, mis juba lukku pandi.

Minuni on jõudnud siis Renxi tehtud matt oranz kultuurimaja.

Siiani (kaks päeva :D ) olen masinaga suht rahul. üsna pea saab tehtud õlide vahetus kõik ja siit sealt veel asju. differ siis vahetada, kässar korda, pidurid üle käia, vist esimene vända simmekas - pole veel jõudnud uurida, kuid tundub et immitseb. jne jne... 
Muud asjad tunduvad ok olevat. 
Madaldus on muidugi kõva :D aga minu arust pole midagi hullu, kuna sierra oli mul veel madalam .

Ei oskagi hetkel miskit rohkem pajatada. 

Pilt räägib rohkem :P

24273_519389414778607_687876230_n.jpg

Muudetud , muutis Yux323

• Vastuseid 56
  • Vaatamisi 6,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Eeldatavasti sul tarvis ikka reostaati mitte nuppu.

• Jutt ei käi sõnade närimisest vaid sellise vea kirjeldusega on sul vaja hoopis teist juppi. Video pildil olev on kondiga variant, yuxil on tavaline ja sellel asub juhipoolsel ahju küljel ülaosas.

• Vaata alustuseks ikkagi reostaat üle, endal samamoodi jamas, kord töötab ja kord mitte. http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?t=10309&highlight= siin väheke õpetust ja juttu sellekohta.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_56560

Mul paar tükki on....nädalakest-kaks tagasi tehtud telefoniga...ehk veidi paremad kui pimedas :)

IMAG0522.jpg

IMAG0521.jpg

Lisaks...vaatasin et sa mul suht külje all siin...joristasin õhtul majade vahelt Maxima poolt välja ja ennäe, tuttav kuut jäi silma :)

• Autor
comment_56582

njaa... eks peab mingi hetk tegema kindlasti mõne hea pildi ka :D ning enne seda pesu... 

täna vihastasin ennast herneks kui üritasin udukaid tööle saada ... parem poolne siis lakkas töötamast, sai võetud lähituledesse uued pirnid ning udukatesse ja garaasi siis timmima.... mis selgus, parempoolne uduka pistik loojakarjas, juhe ära mädanenud ja kasjokk, noh mudisin seal nii et sain selle tööle... siis hakkasin vasaku poole oma vahetama, kuna valguse vahe oli märgatav... ja no BLJÄÄÄD mis seal tehtud on :D
mingid lapikud klemmid mädanesid pistiku augus ja sees pool andis massi miskine kruvi mis kuhugi vahele keeratud ... natuke aega maadlesin ja siis vihastasin ja lõin käega... 

siit siis ka üleskutse, et äkki kellegil on neid pistikuid üle ja saaks kokkuleppele nende omastamises.. samas peab uurima mis selle vasaku udukaga saab just sisu poolest, kuna seal mingi hardcore toimub... 

härra tõi täna mõned liitrid õli ka ära :P

• Autor
comment_56600

Esimese posti muutmine on võetud mõtlemisaineks :)

madalaks ta ilmselt jääb, kui see hääl küll kaob sealt kiiremas korras... tagumine pada on jumala lõhki roostetanud, sellepärast ka selline omapärane plärisev müra.. hääl on palju öeldud selle kohta :D
õnneks on garaasis driftikast jäänud mingi tagapütt kus isegi peal kirjas mingi "bmw sprint 2"... selle alla lükkama ja siis kuulama :P

comment_56649

Käisin DPH siis H2 tulnud pakki järgi ja seal siis nägin ka selle auto ära.Kuna teenindajat polnud kohal siis jalutasin ümber sinu auto .Mõtlesin et loodetavasti andis Renx sulle ka purgi seda värvi kaasa,kuna mina värviks ka need häirivalt puunased kohad ära veel mis väljastpoolt silma hakkavad .Esimesekapotti ja esitiiva vahelised vahed ja aknaliistude allumised ääred.Ukse vahesi vist ei sa kuna ust avades on vist nagunii kõik veel punane sul arvatavasti .

Seda värvi vist lihtne anda tal  kuna töötate vist mõlemad seal ,kunagi silmasin  pähkli autot ka  seal ees. :rolleyes:

Nendel mustadel mattide autodel pole see vist nii silma hakkanud kuna olid enne ka tuumedat tooni.

Muidu visakas liikur. :rolleyes:

• Autor
comment_56695

Värvi on olemas piisavas koguses, täna mõtlesin natuke tupsutada küll aga mingi lollakas on valget fekaali jälle ülevalt alla loopinud. täiesti arusaamatutel põhjustel. 
ilmselt peab garaasi minema kuivatama ja siis vaatama. Eile sai siis pesulas ka aega viidetud :D Pesula mees oli hädas kuivatamisega, selle kummilapakaga lükkas vett maha nagu mööda asfaldit oleks kraapinud :P
lapiga polnud ka suurt midagi teha, noh suurema vee jah saab ära. aga siis ajasime vähe eemale kuivama :D

numbritulede vahetus ootab ka ees täna. tutikad külge, kuna vanad ei kannata üldse mingit päevavalgustki :)

• Autor
comment_56996

woaa... ärge kakelge nüüd :D

mul tarvis lihtsalt kõiki ventika astmeid... ja selleks vajaliku juppi... ei taha lampi ka lammutama hakata, enne kui nö varu jupp on vähemalt kindel et saab... 
samas milles võib probleem olla, kas võib olla juhtmed ajavad sooja ? või äkki puhastamise teema... või kui palju see vigur üldse lahti käib et palju on ise tegemise võimalusi... ?

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.