Hüppa postitusse
Postitatud
comment_12527

Tere, mõtlesin, et teeks praeguse e30-ne kohta ka ikka teema ära :P .Auto sai siis toodud ca kuu aega tagasi avinurmest.Auto ostmine toimus umbes kella 2-3 vahel öösel :D ..Linna sõitis masin omal jõul kenasti ära...kusjuures kütet kulus ka päris vähe(ca 7l/100km).Hommikul päevavalguse käes masina välimus muidugi enam sama hea ei olnud kui öösel :D ...mõlke ja kriime igalpool...Nagu aru sain, siis selle masinaga niisama jäärada sõidet6ud ja külavahel paarutatud :lol: ...aga okei mis seal ikka, esialgu lasin kohe auto madalaks.Koristasin auto ära seest ja pesin puhtaks...nii selge pilt auto tuleb üle värvida...aga mis värvi....hmm teeme mattmusta?...okei teeme :twisted: ...läkski siis miskine nädalake mööda, kui õhtul peale tööd sai kahe sõbraga terve auto ära värvitud(kusjuures pintsli ja rulliga) :D ...tulemus jäi isegi parem , kui ootasime....no päeval lähedalt vaadates, ikka jutid sees ja mõnes kohas pintslikarvad jne :D ..aga üldmulje jäi päris kuri.Hetkel on auto miskine 2 nädalat seisnud ja ootab esiõõtsa, tagasilla pukside/difripuksi vahetust.Arki pole ka veel jõudnud masinaga, kuna tööpäevad on nii pikaks veninud.selle nädala jooksul üritan oma nimele ära regada, mõned jubinad äravahetada ja siis liikuma saada 8) .Autost endast ka siis veidi: kaheliitrine r6 m20 moto 95kw, manuaalkast, hele sisu, el.aknad ees, roolivõim, katuseluuk, väike kompu ja suur karterikaitse...hetkel kõik ja lisaks siis mõned pildid :wink:

Kuulutuse pildid 2tk

ogaaaicjkb3qka83x1oqy99.jpg

ogaaao4zv2bw8jxxlt1jmwv.jpg

Vahepeal(madalaks lastud, sai stange kinnitust kohendatud, kuna see oli kortsu sõidetud ja kapott oli juba ära lihvitud):

img7531v.jpg

img7534v.jpg

img7536v.jpg

Peale värvimist siis paar pilti:

img7582v.jpg

img7588v.jpg

img7596v.jpg

img7612v.jpg

img7622v.jpg

• Vastuseid 354
  • Vaatamisi 55,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_6866

nonii tänase seisuga siis valukad maha müüdud ja nüüdseks all laiad plekid 15" (2tk 8" ja 2tk 8,5") 8) ...superkuri näeb ikka välja nüüd :D ...millaski tuleb liivapritsist läbi lasta ja mingi kenam värv välja mõelda ja üle tuisata, aga nuh praegu ka väga mõnuz 8) ..pilte hetkel pole, aga millaski vbl saab 8)

E: veelkord tänud ka kasutajale Saarlane, kes tuli vastu ja laenas oma velgi rehvidega seniks kuni plekid alla sain 8)

• Autor
comment_6847
Nägin sind eile Sõpruse pst-l, võtsin keset ristmikku hoogu maha, kuna wow efekt oli niivõrd suur :)

pmst on tore, kui meeldib 8) ...endale meeldib väga :D ...ja kui saab millaski uue värvi ka selga, siis on wow veel suurem :D

comment_6752

Kui haige :D

Ma läksin neid velgi ostma, kõik oli kokku lepitud.

Kohale jõudes venda ennast ei tulnud ja ütles et neid müüb mingi 4 tüüpi, ning et keegi oli pakkunud 10 euri rohkem kui mina.

Pidi õhtul helistama et kas said müüdud või veel vabad, siiamaani ootan kõnet :D

comment_6751

Neid müüdi mingi 100a ju, kui need selle valge universaali küljest pärit on. Tüüp pigistas ikka viimast kui kopikat neist välja :D

Aga jah, see värvike võiks valgeke olla ja siis võiks head pildid olla ja igast asju võiks olla ja...

Ühesõnaga keep on rockin'

comment_6745

väga head plekid on need. peavad õhku ja viskavad minimaalselt. ma müüsin need eelmise aasta oktoobris oma golfi alt 3500eekiga maha.

(mina olin velgedel teine omanik, tehtud urbaani poolt)

ja värv mulle endale küll meeldis. uriini jutuga võite vetsu minna, elevandiluu on selle nimi :)

• Autor
comment_6744

ossa krt, mis arutelu :D

to Callaway: sinu vanad veljed jah siis tõenäoliselt :wink:

Ja pole jah mingid kusekollased...väga hea värv on tglt, kui värvimiskvaliteet ka kriitikat kannataks...järgmisel kuul lasen ühe velje kergelt pingist läbi, liivapritsi ja siis uus värv selga( mis värvi tuleb, on veel lahtine)...ja meelis ei ole ahvipärdik...mul oli see mõte juba ennem, aga sul oli pappi, et veljed valmis ennem teha :lol::lol::lol: ....Christian: mina ostsin siis selle tüübi käest SR-i foorumist, kes sinust järelikult rohkem pappi maksis...ta oli need endale just ostnud mõned päevad varem ja VW POLO-le alla kruttinud....aga kuna need jäid väga jõhkralt koopast välja, siis pakkuski mulle neid ja ostsin ära.. 8)

igaljuhul ise olen rahul...mingipäev üritan korralikud pildid ka teha...siis võite VT-d proovida teha, et mis värv kõige paremini sobiks :D .hetkel kõik

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.