Hüppa postitusse
Postitatud

Tervist,

Tekkis mul selline küsimus, et kes tegeleb flantside treimisega. Võiks olla Tartus, aga sobib ka Tallinnas.

Vaatasin, et müüakse normaalseid aftermarket.ee-s, aga ehk kelleltki tellides tuleb odavam.

Seega, kui Sa tead kedagi sellist, siis pane tema kontakt ja muu inff siia :)

Minul on vaja konkreetselt 20mm flantse standard e30-le ja kindlasti koos tsentreerimisega.

Esiletõstetud vastused

Aftermarket overrated.Otsi mujalt.Kui lased alu flantse treida ega eriti poe hinnast odavamalt ei saa.Alumiinium toorik päris kallis.

Kasutatuid liigub ka ju.

Mina ja mu sõber, kes seda kuulutust jagas, teeme flantsiäri koos..

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor

Need sammused flantsid on nüüd mu auto all ja võib rahul olla küll, istusid külge ilusti :)

• 5 kuud hiljem...

kas keegi teab kedagi,kes teaks kedagi,kes veel tegeleb flantsi bisnesiga?oleks hirsasti tarvis.Või ehk on kellelgi müüa.

5mm pakususega 4x100 4tk hetkel üle, 20 euri.

Muudetud , muutis Magnus

Ma pole tegelikult uurinud, aga see kellel teha lasin ütles, et pidi olema tunduvalt kallim :)

Minul maksis omal ajal 4 tsentreeringuga flantsi tootmine oma materjalist 500-600 krooni. Selle raha eest sain asjad millega pole vaja pead murda, kas on ratas tasakaalust väljas või tsentrist väljas või kas need poldid ikka peavad selle ratta kinni järgmises löökaugus.

No mul oleks vaja 2 flantsi vähemalt 30mm ja kahte kuskil 25mm,seega ilma randita varjant jääb vist ära.

• 3 nädalat hiljem...

Keegi võiks mulle hinna õelda 1,5cm paksud flantsid ja koos tsentreerimis rõngaga ja siis e30 -nele.
Ootan pakkumisi

• 2 nädalat hiljem...

mul peaks olema pakkuda 2x 5mm  ja 2x 20mm flantsid, jäid autost üle, kel huvi andku teada otsin need ülesse. -Müüdud!!

Muudetud , muutis face

• 1 kuu hiljem...

Tegeleb keegi siit flantside/adapterite tegemisega ??
Oleks vaja 4 adapterit üleminekuga 4x100>5x112 paksus 20mm

• 4 kuud hiljem...

Müüa neli sellist flantsi 4x100 üleminekuga 5x120. Flantsi paksused on 20mm ja metalist toodetud.

Muudetud , muutis jaccekk

kas keegi oskaks lahti seletada mis ülesanne on taolistel flantsidel nagu siin teemas mainitud ja mispuhul ma neid kasutama peaks?

siis kui 5 mulguga velgi tahad alla panna. keerad vahetüki külge millel on omakorda 5 auku ja keermed.

Nendel flantsidel mida pakkusin on jah nii et kui tahad 5 auguga velgi alla panna siis keerad poldid orginaal aukudesse ja teised ratta poldid keerad flantside sisse juba. Ja kui tahad jälle orginaal velgi alla panna siis võtad ära.

• 2 nädalat hiljem...

Müüa neli sellist flantsi 4x100 üleminekuga 5x120. Flantsi paksused on 20mm ja metalist toodetud.

Tere tere ! kas on veel need alles ! (flantsid üleminekuga)  ???

Palun kirjuta mulle mir4a@mail.ru  Või siis helista 5538597 !! huvi on !!! 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus