Hüppa postitusse

M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!

Postitatud

Minu asukohaks on Ääsmäe

Minu NR on 56999266 Lauri

Muudetud , muutis Lauri1

• Vastuseid 337
  • Vaatamisi 78,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Need touringu karbi katted alles veel??Kui jah viska hind ps-i Tänud:Päka

• Kas on pre esivedrusid, masin ise oli 318 aga nüüd suurem moto peal seega oleks vaja siis 2,5 jne mootoriga isendi esivedrusid. Ja tahaks orig. vedrusid- kui siis väga väikese madaldusega

• Esiklaasi ei ole, võin hea hinnaga uut pakkuda.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

325i 90a 125kw 5.02.2011

img5670d.jpg

Veel pilte http://img143.imageshack.us/g/img5651f.jpg/

316i 90a 75kw 11.04. 2011

pb240089.jpg

Tuled-stanged terved,soojenduseda peeglid ja aknapesu tüüsid on ka.

Veel pilte http://img860.imageshack.us/g/pb240089.jpg/

325E 84a 26.05.2011

img5923.jpg

Mootor on tehtud, 2,7 plokk ja 2.0 kaan. Väga hea minekuga, käib ilma tiksuta. Korralik sumputaja pükstest lõpuni. Sillad ka vaiksed, nahksisu istme soojendustega

Rohkem pilte:http://imageshack.us/g/853/img5923.jpg/

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor

Reedel sõidan Hiiumaale,kes sealt poolt midagi tahaks siis saan ära tuua!

Liigun mööda Tallin-Haapsalu maanteed!! :)

kas tiibadel olevad suunakad alles ? huvitab nende juhtmestik ja kuhu ta ühendatud on.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

316i FaceLift juures.Mootor töötab väga ilusasti,väga erksa minekuga.

Küsiga asju!!!

Kas touringule viisakat laepolstrit leiab?

-edit-

Korralikest peeglitest ka ära ei ütleks, vast mäletad, mis näkatsid punasel touringul küljes olid.

• 2 kuud hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Lauri, viitsid 325 touringu kere (koos kapoti, esitiibade, uste ja tagaluugiga) kriitilise pilguga üle vaadata, ja teada anda mis seisus on?

E: Avastasin sul albumist pildid, ja ega kere vist miskit head pole.

uue touringu all on 2,5 sumps kahe toruga eest taha välja oleks soov selle vastu sooviks hinda ja esi strupari vastu ka

• Autor

Üritan paari päeva jooksul alt ära võtta siis on näha mis seisus see sumpsi jooks on.Hind oleneb olukorrast. Strutpar jääb endale :)

Hehe, minu vana touring ringiga jupideks jõudnud, mõistlik ka, sest kere oli ikka läbi vist, mootor on e34 pealt ja vägagi heas korras oli veel kevadel. Kas sa postiga ka juppe saadad? Tahaks hirmsasti seda esimest konksu, mis pildid ka ees on touringul.

• Autor

Hmm,kere minuarust suht viisakas,eest tungraua tõstekohad on natuke kannatada saanud,muud tüüpilised kohad kannatavad täitsa kriitikat.Tõmpeaasasid on mul ainult oma autode jagu niiet neid hetkel müüa ei ole.Muidu saadan juppe postiga ka.

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus