Hüppa postitusse

M30B35 mootori paigaldus e30-le

Soovitatud postitused

• 1 kuu hiljem...

kas m30 hooratta kaalud on kellegil teada?

kui kahemassiline 14kg hooratas asendada e28 525i hoorattaga 10,2kg alates 84 aasta on kaaluvõit 4kg,varasemad m30 mootorid olid veel kergemad 7kg hoorattad.

nii nüüd on vaja hooratta polte kuna kahemassilise hooratta poldid on pikemad kataloogi j2rgi :P

• 2 kuud hiljem...

Probleem m30b35 mootor ja m30b30 või b28 ühemassiline hooratas, aga sidur ei tööta korralikult. pöörete pealt käigud kärtsuga ei lahuta korralikult. Olen kõiki teisi osasi peale hooratta vahetanud kasti, korvi, ketast ja siduri pumpa. Õhutanud erinevat moodi jne. 

• 1 aasta hiljem...
4/22/2011 kell 8:17, Cb4_323 ütles:

Ise küsin, ise vastan. Nimelt minu masinal on nii, et kardaani otsa flans sobis vana(2.3l kast) kasti oma. Kardaan ka piisava pikkusega. Külge pannes jääb lüheaks minemise maad nii 2cm.

Seega midagi ümber tegema ei peagi osade juhtudel :wink:

Kardaan sobib, miski bmw originaal, suure muffiga kõik osad originaal bmw ja tasakaalus. Mis õieti kokku sobivad, ise otsisin sobiva pikkusega bmw gardaani ja panin alla. Töötab juba 5aastat nii.

5/6/2012 kell 21:20, sillufromIV ütles:

Mul sama küsimus. Teema alguse poole on vastamata jäänud. Aju ja õhulugeja pistikud sobivad, ise vaatasin. Kas ka õhulugeja juhtme pikkus sobib, ei tea.

Enda m30b35 pre-faceil peal miskid 2,5 juhtmed pistik ilusti koos juhtme pikkused paigas. Vedama pidi vaid tahomeetri juhme ühe ja temp anduri e30 oma panema. Kõik toimib ilusti.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus