Hüppa postitusse

tarvi

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    52
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis tarvi postitas

  1. tarvi

    M/V:Küljelaiendid

    Rattakoopa kaared puudu, ainult need külje omad on.
  2. tarvi

    M/V:Küljelaiendid

    Karbis ei tohiks erinevust olle, peaks sobima. Asuvad Raplas 40e mõlemad kokku.
  3. Müüa või vahetada ainult küljelaiendid BBS laiendite ringist. Orginaalid teisi osasi ei ole. Vahetuseks sobivad ka replikad, teised tuuning osad (stanged antikad),vähe katkised, viga saanud, rikutud. Rapla. 56225111
  4. Müüa kupee avatavad tagaaknad 270eur Hetkel autoküljes, liistud värvitud punaseks kerevärvi. 56225111
  5. Ostan m-tech 1 tagumist spoilat, alumist plastik osa, võib olla stangega koos. Seisukord pole oluline, kasvõi tükkidena.
  6. tarvi

    M30B35 mootori paigaldus e30-le

    Enda m30b35 pre-faceil peal miskid 2,5 juhtmed pistik ilusti koos juhtme pikkused paigas. Vedama pidi vaid tahomeetri juhme ühe ja temp anduri e30 oma panema. Kõik toimib ilusti.
  7. tarvi

    M30B35 mootori paigaldus e30-le

    Kardaan sobib, miski bmw originaal, suure muffiga kõik osad originaal bmw ja tasakaalus. Mis õieti kokku sobivad, ise otsisin sobiva pikkusega bmw gardaani ja panin alla. Töötab juba 5aastat nii.
  8. Kas kellelgi on pakkuda või teaks kustkohalt saaks küljelaiendite lühemad otsad, mis on esi poritiiva all ja kinnitused ei pea olema terved. On need vist mingid FL laiendid.
  9. Ei ole kõige osavam otsija ja äkki keegi oskab aidata. Kust leiaks ja mis maksaks originaal vedrule camber plate ja tagasilla reguleeritavaks tegemiseks vajalikud jubinad? Lugupidamisega. T.
  10. Müüa kõik masina küljes tuuning laiendid, stanged, antitiib, ilurõve, pakkuge oma hind.
  11. tarvi

    O:Pakkuge e30

    Soovin osta e30 ja ootaks pakkumisi. Seisukord ja kompleksus pole olulised. Eelistatud odavamad.
  12. Mis originaal mõõt e30 roolivõimu rihmaratastel nii pumba kui vända oma?
  13. Latti kardaan vahetatud aga jh ülejäänud osad pole ammu vaadanud. Ja roolilatti pole ühtegi lahti võtt peaks mõne katkise võtma susteemist aru saaks. Selge rihmaratta panen vana tagasi. Kuigi tea mis mõõtu üldse originaal e30nel on rihmaratas? Aga kas selle roolilati asendit tasub ümber tegema hakata muudab see midagi juhitavuses? Tänud!
  14. Rool natuke originaalist väiksem, aga teisel ilma võimuta varjandil sama mõõduga on ikka ok. Roolilatt esimestes aukudes ja vahetükid üleval. Küsisin ka 2 sõbralt kes ralli sõidavad neil ka esimestes aukudes aga vahetükid võrdselt pandud aga neil m50 mootor ja kõik ok. Sain täna rihma väiksema rihmaratta jaoks läks vähe paremaks kuid kaua see nii vastu peab. Huvitav tagasivoolu kuidagi paremaks tegema voolavus parem oleks?
  15. Tere minul probleem rool raske ja eriti kiiresti keerates. mootor m30b35 pumpasi 110 ja 130 bar mul 130bar küljes 110 läks veel hullemaks. Ka torusi erinevate jämedustega olenevalt mootorist kas r4 v r6 minul jämedamad. aga jahutustorud küljes sest autot kasutan rasketes tingimustes (driftiautodel selleks veel eraldi jahutus). Tänud nõu eest olen juba pikemat aega ädas sellega. Kontrollin ka üle kas on ikka tagumistes aukudes kinnitatud ja vahetükid ikka alla mitte üleval aga kardan üleval sest ruumi vähe.
  16. Kas keegi teab kus on pagasniku nurkades orginaal äravoolu kohad? Keegi on nii hästi ära värvinud ja tekivad sinna loigud kondentsist, mujalt sisse ei tule. Taha suvalisse kohta ka auku teha. Tänud nõu eest.
  17. Ostaks plekist stange kinnitusi pre-face. Esistange otsmised kinnitused ja otmised liistud(nurgaomad esipõlle ja tiiva külge). Suunatuled. Tagastange kinnitused ja stange nurgad plekist kui ka selle otsa käivad plastikud.
  18. Kuidas pilte saab foorumisse panna??
  19. tarvi

    O:roolikardaani

    Ostaks roolivõimuga varjandi roolikardaani
  20. Kust kohast saab uued amordid, vedrud ja mis hinnaga. Amordid biltstein b8. Vedrud kõige madalamad ja jäigemad. Või kõige madalamad jäigemad e34 esimesed ja e36tagmised? Vedrud ei tohiks olla hiina saast vaid kasutamiskõlblikud.
  21. tarvi

    O:Diffri kaane

    Hakka või oma kõiki autosi lõhkuma ja juppidena müüma hinnad nii lakke aetud
  22. tarvi

    O:Diffri kaane

    Või oskab keegi öelda kust saada. Mõistliku hinnaga.
  23. Otsin ja sooviks leida preface tagastange, plekist. Kui kellegil pakkuda siis postkast ootab koos hinnaga.
  24. tarvi

    Siduripump

    Kas keegi teab kust saaks uue ülemise siduripumba, normaalse firma oma mitte hiinaka. Näiteks sachs-i oma. Tegemist siis pedaalide üleval oleva pumbaga, olen juba vahetanud 3 kasutatud ja ikka hakkavad läbi laskma. piduriõli motul rbf 660 sellepärast ei sobi ka hiinakas see sulaks kohe ära.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus