Hüppa postitusse
Postitatud
comment_19894

Tere kaasfoorumlased,

on aeg teha ka enda hiljuti soetatud autost teema, et saaksid ka minu mured lahendatud ning autost jääks alles väike remondipäevik. Lisaks teretulnud kõik soovitused ja ettepanekud.

Ostetud sai ta päikesepaistelisel 23-ndal aprillil Jõhvist. Tegu on 1.6 liitrise M40 mootoriga BMW-ga. Värvuseks Alpinweiss II. Nunnu ja väle :P

Varustuse poolest hiilgav pole, peegleid liigutab elekter, katuseluuk on manuaalne. Vähemalt päike saab tuppa! Aga ka varustuse osas plaanis aega mööda uuendusi teha. Lisaks vajab ta varsti keretöid värvi uuendamise osas, on ka paar roostetäpikest. Plaanis on ta esialgu korda teha ning hiljem näitab ainult aeg, mis temast saab. Küll aga usun, et minu kätte jääb ta pikemaks ajaks.

ALPINWEISS II (218)

ANTHRAZIT STOFF (0274)

270 WIDER TYRES

350 HEAT PROTECTIVE GLASS, GREEN, ALL AROUND

400 SLIDING SUNROOF, MANUAL

428 WARNING TRIANGLE

510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM

556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY

652 BMW BAVARIA C II

680 MANUAL AERIAL

801 GERMANY VERSION

Mõned pildid hetkeseisust

33k3slv.jpg

2r3jl9w.jpg

2n0j76x.jpg

Päikest soovides,

Indrek

• Vastuseid 254
  • Vaatamisi 42,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_12327

Eile ja täna kulus aeg auto kokkupanemisele, mis pole üldse kerge kuna paljud asjad tuleb kas puhastada või välja vahetada, ei saa ju koledaid/defektseid detaile enam külge kruvida :) Uue värvi, ehk mattmusta nagu BMW-le kohane, said ka prillid, neerud, pidurituulutuskanalid, põllelisa, udutulede klapid, tagumiste tulede vaheline numbrialus ja pagasiluugi tööriistakast. Vahetusse läks bensiinitoru, mis jookseb korgist paagini ja katuseluugi trosside süsteem. Veel on vaja kokku panna sisu, enamjaolt sai lõpetatud ka korrosioonitõrje õli kandmine raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse/vahedesse.

Eks pilte saab ka lähiajal, ei viitsi praegu üles laadida, olen suhteliselt kurnatud ütleme nii :mrgreen:

• Autor
comment_12307

Kui sa mõtled näiteks esimesi põrkeamorte siis seal ju erilist vahet pole. Kõik see, mis vähegi sai ära võtta, võeti ka ära, sealhulgas uste seest lukud, stangede suunajad, kõiksugu tihendid jne

Tähtsam on see, kui kerel ühtegi roostetäppi pole :) Olen näinud küll neid teemasid, kus lingid ja liistud ka värviga koos või kohe meelega üle lastud...

• 2 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.