icehouse Postitatud 10. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Ei taha olla pahur vanainimene, aga kui ma sellisele koosviibimisele ka tuleksin, siis eeldaks väga korrektset käitumist. Kui seal käiakse ainult paarutamis eesmärgil, siis mina kohale ei tule. Auto on mul juba liiga silmapaistev ja nimi ka klaasil. Pole vaja et mingi võistluse mandaadis ütleb EAL-i asjapulk, et teie kahjuks starti ei pääse. Üleüldse on see suht haiglane, te ise ju tahate, et BMW kui margi nimi oleks ausees. Sama teema on ka BMW-Club üritustega, seal veel selline asi, et foorumis kõik on kukupaid, aga kui kogunetakse, siis on raudpolt selliseid vendi, kellel on vaja oma auto "peeneks" ajada. Milleks, tekib küsimus? Kas siis pole kohta kus ennast välja elada, ikka on vaja tava liiklejaid ja inimesi terroriseerida. Hmm, miks hüütakse meid rullnokkadeks? Vastus on siin olemas igaljuhul. paarutamise kohapeal ei oska midagi öelda... ei kogune me kihutamise ega lollitamise pärast, see et mul kiilaka peal taguosa ära viskas oli üks loll juhus lihtsalt.... niiet rahu... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 mis mammid?? Piltlikult öeldes :wink: Rahvas ikka vaatas järgi kui rullid tänaval sõitsid, samas oli ka putka müüa pikliku näoga kui rullid parklasse keerasid. Ei mõelnudki, et miski koletusi tegime, lihtsalt jäime silma : Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 10. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Piltlikult öeldes :wink: Rahvas ikka vaatas järgi kui rullid tänaval sõitsid, samas oli ka putka müüa pikliku näoga kui rullid parklasse keerasid. Ei mõelnudki, et miski koletusi tegime, lihtsalt jäime silma : kusjuures see putka müüa meenutas jubedalt üht seda maag hannese käsilast, sealt selgeltnägijatest minuarust vähemalt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Pidasin silmas seda, et mingid mutikesed pidid elu kiiremaid tegema... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Ok las ta siis olla. Nagu ütlesin, siis eks te ise teate, mida te teete. tore et korraldatakse üritusi, aga tehke seda klubi hea nime vääriliselt(kuigi seda ilmselt bmw-ga pole võimalik saavutada, huvitav küll miks). Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Pidasin silmas seda, et mingid mutikesed pidid elu kiiremaid tegema... Ei ei ei keegi ei jooksnud kuhugi ja alla ei aetud kedagi! Mis puutub putka müüasse siis nii ta oli, maag isiklikult :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Pidasin silmas seda, et mingid mutikesed pidid elu kiiremaid tegema... mitte kedagi ei ohustatud :? lihtsalt must jää oli maas ja se juba ütleb ise mis võib juhtuda :? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Indrek Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kasutaja ///Mario ,miks sa pead tegema 4posti järjest lühikese aja jooksul, kui sa natuke uuriksid siis vasakul on selline nupp nagu Edit - proovi seda. Impsionuga nõus, ning mainet situge vähem ja nagu bmw-klubi kokkusaamistel vältige konide ja muu prahi maha loopimist. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 10. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kasutaja ///Mario ,miks sa pead tegema 4posti järjest lühikese aja jooksul, kui sa natuke uuriksid siis vasakul on selline nupp nagu Edit - proovi seda. Impsionuga nõus, ning mainet situge vähem ja nagu bmw-klubi kokkusaamistel vältige konide ja muu prahi maha loopimist. kes kus mainet sittunud on, ma ei saa üldse aru millest nyyd probleem tekitatakse, kellegi valest arusaamast??? come on!!! take a chill pill! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Indrek Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Ära valesti aru saa, mõtlesin et üritage mitte seda teha. Inimesi on erinevaid kurat ju seda teab. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 10. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 lisan veel ühe post-i ärga pahandage, me üritame olla nii korralikud kui võimalik, ei risusta, häiri teisi ega tegele millegi ebalegaalsega. saan ECE murest aru, siiani on kõik sujuvalt möödunud ja üritame sama joont pidada. minupoolt kõik! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kasutaja ///Mario ,miks sa pead tegema 4posti järjest lühikese aja jooksul, kui sa natuke uuriksid siis vasakul on selline nupp nagu Edit - proovi seda. Impsionuga nõus, ning mainet situge vähem ja nagu bmw-klubi kokkusaamistel vältige konide ja muu prahi maha loopimist. ma olin suht unine ei jõudnud jälgida enam :oops: mõtteid oli nii palju Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 lisan veel ühe post-i ärga pahandage, me üritame olla nii korralikud kui võimalik, ei risusta, häiri teisi ega tegele millegi ebalegaalsega. saan ECE murest aru, siiani on kõik sujuvalt möödunud ja üritame sama joont pidada. minupoolt kõik! no mina ei sa konisi amha loopida ja pudeleid maha jätta kuna ei tarvita kumbagi 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 irw... mario, here you go again... use the fucking edit aga ei tore et rahval huvi on... seekord ei jõudnud jälle äkki järgmine kord siis... kus muidu kohvil käiakse ? teoorias saaks vb ühest kohast hea hinnaga sebida kohvi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 kahjuks on nii et jah 6 ühesugust autot jäävad ikka silma... kui meid veel enam on siis pole midagi teha.... ei olnud mingit paarutamist... ma sõitsin esimese autona kui liikusime areenalt kristiine juurde ning kiirus oli mul 55 kuskil... ilmselt alla, kuna mul aeglasemad difrid kui olid originaalis.... ma arvan, et keegi ei taotlegi tulla sellisele üritusele mingit showpulli tegema, kuna niikuinii me masinad äratavad tähelepanu... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Olgu, ilmselt väljendasin ennast natuke valesti ja liiga karmilt. Mõte oli sama mis eelkõnelejatel, et te ise ei teeks mainet veel halvemaks kui see on. Arvan, et selliseid kogunemisi on vaja(laiendab silmaringi, saab vahetada kogemusi jnejne.) ja olen kahekäega poolt, et sellest üritusest saaks traditsioon. Eks vaatab kui seekord jääb auto ühtetükki, siis järgmine nädal võiks ju vaatama tulla iseenesest. Samas kutsuks teid kõiki laupäeval Koeru raja äärde, seal tuleb vist päris põnev võistlus. 30km katseid ja üle 200km kogupikkust. Service alal saab juttu ka puhuda, kuigi ilmselt seal minul eriti aega ei ole tegeleda muuga kui omi asju ajada. Nii et kel huvi, siis tulge kindlasti, saate põneva elamuse, bemme on seal stardis ka piisavalt :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kassul tekkis eile idee minna ntks piljardit mängima, mis on hea ülihea mõte. Eile varvas külmetas, ninapidi kapote all poleks fun. Samas kuskil soojas istuda, juttu ajada, oleks juba bro ( pean siis silmas aastaaja pärast sees istumist ) Et võiks orgunnida tulevikus sellise kokkusaamise, kui juba kuskil kiiklubi ees autod , ise sees palle taga ajada ja juttu puhuda soojas! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kassul tekkis eile idee minna ntks piljardit mängima, mis on hea ülihea mõte. Eile varvas külmetas, ninapidi kapote all poleks fun. Samas kuskil soojas istuda, juttu ajada, oleks juba bro ( pean siis silmas aastaaja pärast sees istumist ) Et võiks orgunnida tulevikus sellise kokkusaamise, kui juba kuskil kiiklubi ees autod , ise sees palle taga ajada ja juttu puhuda soojas! väga hea idee 8) piljardi turniire võiks isegi teha siis omavahel Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siimh Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 kui soovi on, siis viimsis on suhteliselt uus piljardisaal, väga hubane koht, kui liiga kaugel pole. Siis muidugi tuleksin ise ka sinna, Arena juurde tulek pisut kauge... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 kui soovi on, siis viimsis on suhteliselt uus piljardisaal, väga hubane koht, kui liiga kaugel pole. Siis muidugi tuleksin ise ka sinna, Arena juurde tulek pisut kauge... no ma tulin kasutajaga matux eelmine kord juminda poolsaarelt. siit on tallinnase täpselt 55km + ta tuli töölt (linnast) siia, võtis minu peale ja me tulime linna nii et see nüüd küll kauge pole Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siimh Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 no ma tulin kasutajaga matux eelmine kord juminda poolsaarelt. siit on tallinnase täpselt 55km + ta tuli töölt (linnast) siia, võtis minu peale ja me tulime linna nii et see nüüd küll kauge pole kui sa nii kaugelt kohale tuled, siis ei peaks mul põhjust nuriseda olema, aga eks ma üritan ka järgmine kord kohal olla, kui kogunemine toimub Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 nu mina olen ka selle poolt et üritame ikka teha kõik võimaliku et meie automargi mainet hoida ja veelparem seda kergitada. Siiamaani siis mõlemal käinud ja ütleme nii et negatiivset muljet ei tekkind. Minagi soovin et see kogunemine muutuks traditsiooniks ja teen omalt poolt kõik võimaliku ehk siis peab ikka väga mõjuv põhjus olema kui mina kohale ei rooma Mis puutub järgmisse kogunemisesse siis piljard sobiks ka mulle ja piljardi klubi kii mis asus siis minu mäletamist mööda kristiines oleks täitsa hea mõte Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kristiine tundub jah selline keskmine koht olevat, kus peaks olema kõigil yhtlane maa kohale vurada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Mina hakkan alles siis, kogunemistel käima korralikult, kui minu avataril olev auto arvab, et ilmad on juba piisavalt soojad ja kuivad, ning kui asfalt hakkab kannatama korraliku 2.5l mootorit [size=7]Loodetavasti siis viimaseid aegu 2.5 liitrisena suve ajal peab hakkama kannatama see kogenemiste paiga asfalt ehk juba koguni M20B3X mootorit 8) [/size] Ennem kevadet, ei taha eriti oma nina toast välja pista, külm kurramus [size=7]3.X stroker tulekul minupoolt, kui aega ülejääb ja finants lubab[/size] Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 nu jääme ootama Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse