MairoG Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Ranzzzi oma pildil pigem nagu e32 mitte e34 kas tõesti on e30 klubikokkutulekul preface e30-d välja surnud :shock: ... mitte üht nagu :shock: Ma veel mõtlesin, kui ilmad ilusamaks muutuvad ning oma preface 325i kupee talvekorterist välja veereb jälle ning kevad käes, võiks tulla oma oma preface 325i kupeega kaa... aga pole mul sinna asja vist kõik ju facelift masinad hakkaks vist vähe imelik olla nagu ainuke "Penskar" seal :lol: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Ranzzzi oma pildil pigem nagu e32 mitte e34 kas tõesti on e30 klubikokkutulekul preface e30-d välja surnud :shock: ... mitte üht nagu :shock: Ma veel mõtlesin, kui ilmad ilusamaks muutuvad ning oma preface 325i kupee talvekorterist välja veereb jälle ning kevad käes, võiks tulla oma oma preface 325i kupeega kaa... aga pole mul sinna asja vist kõik ju facelift masinad hakkaks vist vähe imelik olla nagu ainuke "Penskar" seal :lol: no kevadet ootavad pooled 8) ega ma loodan ka ikka suveks load kätte saada :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 3. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Ranzzzi oma pildil pigem nagu e32 mitte e34 kas tõesti on e30 klubikokkutulekul preface e30-d välja surnud :shock: ... mitte üht nagu :shock: Ma veel mõtlesin, kui ilmad ilusamaks muutuvad ning oma preface 325i kupee talvekorterist välja veereb jälle ning kevad käes, võiks tulla oma oma preface 325i kupeega kaa... aga pole mul sinna asja vist kõik ju facelift masinad hakkaks vist vähe imelik olla nagu ainuke "Penskar" seal :lol: miks penskar, mida rohkem seda uhkem, eelmine kord oli lihtsalt liiga vähe autosi, küll neid pre. face-e kah millalgi tuleb! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 kõige enam tahaks kunagi kogunemisel näha E30 M3 8) :oops: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 4. veebruar 2009 Jaga Postitatud 4. veebruar 2009 Minu unistus siis oleks näha meie kogunemisel kõiki e30 esindajaid ... alustades sedaanist ja lõpetades siis tõelise tipuga ehk M-ga 8) Nende vahele siis jäävad veel kupee, universaal, kabrio ja baur Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 4. veebruar 2009 Jaga Postitatud 4. veebruar 2009 Ranzzzi oma pildil pigem nagu e32 mitte e34 kas tõesti on e30 klubikokkutulekul preface e30-d välja surnud :shock: ... mitte üht nagu :shock: Ma veel mõtlesin, kui ilmad ilusamaks muutuvad ning oma preface 325i kupee talvekorterist välja veereb jälle ning kevad käes, võiks tulla oma oma preface 325i kupeega kaa... aga pole mul sinna asja vist kõik ju facelift masinad hakkaks vist vähe imelik olla nagu ainuke "Penskar" seal :lol: üks preface oleks väga tahtnud kohal olla... järgmine esmasp. 110% kohal... tingimusteta! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 4. veebruar 2009 Jaga Postitatud 4. veebruar 2009 elame näeme. Loodame sind kohal näha Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 4. veebruar 2009 Jaga Postitatud 4. veebruar 2009 elame näeme. Loodame sind kohal näha Äkki rabad minu ka tähekast peale Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 4. veebruar 2009 Jaga Postitatud 4. veebruar 2009 Äkki rabad minu ka tähekast peale Aga teeme nii Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 4. veebruar 2009 Jaga Postitatud 4. veebruar 2009 Homseks peaksid siis pildid ka yles saama. Mingil määral neid pilte töödeldi vist. Aga ise liigun Nõmme poolt, kes tahab võib kaasa tulla Kaspar Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 5. veebruar 2009 Jaga Postitatud 5. veebruar 2009 http://i-photo.pri.ee/events/?dir=./e30 Pildid EDIT: Teen paremini vaadatavaks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Andrus Postitatud 5. veebruar 2009 Jaga Postitatud 5. veebruar 2009 see ju facelifti kokkutulek Peab pre face-i kevadeks sõitma ikka panema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 5. veebruar 2009 Jaga Postitatud 5. veebruar 2009 Sattus jah kuidagi nii, kohal oli 6 rullikut aga järgmine kord teeme nii, et tuleb rohkem ja ka pre-feisse Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 täpselt nii. Nüüd ootaks juba tsipa suuremat koosseisu kus siis pre ja faceliftid koos Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 To kassu321: Kle kas seda pilti kus omanikud kõrval saax kuskilt suuremana ? :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 Head pildid! Kus rullid enda pekke näitavad on kuidagi joppand piltidele : paremal ilma põllelisata ja vasakul lisadega autod Või oli see tahtlik 8) Üli kunn igatahes :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 To kassu321: Kle kas seda pilti kus omanikud kõrval saax kuskilt suuremana ? :roll: Üleval esimese pildi peal link, sealt kaudu saad suurendada nii et näod ikka kätte paistavad :wink: , Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 tnx kassu :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 Kelle oma see kolme tulega on ja mille jaoks see hea on. Mingi projekt ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 Kelle oma see kolme tulega on ja mille jaoks see hea on. Mingi projekt ? Kle see auto meil suht vana klubis juba. Teda on näpitud ikka küll ja veel. Kui ma õieti mäletan siis see tehti kiirenduse või rinka jaox :roll: See auk seal on koonusfiltri jaox et jahe õhk otsemat teedpidi filtrisse jõuaks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 6. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 see kolmesilmaline jah minu oma ja seal tule asemel on õhuvõtt. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 6. veebruar 2009 Jaga Postitatud 6. veebruar 2009 Tohoh vaatab äkki tulen ka siis järgmine kord platsi üks idee välgatus : võiks mõne väikse vigursõidu või mingi asja ka ju teha mõni kord Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 8. veebruar 2009 Jaga Postitatud 8. veebruar 2009 Tohoh vaatab äkki tulen ka siis järgmine kord platsi üks idee välgatus : võiks mõne väikse vigursõidu või mingi asja ka ju teha mõni kord Täitsa mõte omaette Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 8. veebruar 2009 Jaga Postitatud 8. veebruar 2009 Täitsa mõte omaette saaks hinnata teiste sõitmis ja osavus sõitmisi, aga kus seda teha kuna kui kuskil parklas tegema hakata siis politsei tuleb ju kohe kohale ja ajab laiali kõik ja kes teab teeb mõnele trahvi ka veel :? muidu jh mõte on hea 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 8. veebruar 2009 Jaga Postitatud 8. veebruar 2009 see kolmesilmaline jah minu oma ja seal tule asemel on õhuvõtt. aga kui võimas siis sinu bmw on ja kaua ehitasid? 8) ag kas siis bmwl pole rohkem võimalusi õhuvõtuavaks, ja kas sind on kinni ka peetud ühe puuduva kaugtulepärast?? 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse