Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ja Kus sinu bemm on? :)

hetke seisuga maal, kuna teen veel lube ja ei tahaks eriti ilma lubadeta ringi sõita :?

ag pildid on mul orkutis üleval ka 8)

rate.ee-s on ka -shaft- :lol:

• Autor

tänks! :)

Mineku üle ei sa tõesti kurta :twisted: , heaks läks se peale mootori ülemise ja alumise osa kap. rem.

Kuigi tihtipeale mõtlen kuidas veel tigedamaks saada, sest 4wd haakub üsna hästi igasugustes oludes.

järgmine kord vaatame kuda mu taguvedu sulle vastu saab :wink:

väga tore, et üritus korda läks..... ise tulin 10-st töölt.....üks projekt läks ootamatult pikemaks ja minu üritus luhtas oligi... igaks juhuks sõitsin sealt läbi... aga jah... ega ei lootnudki kedagi näha seal....

ootan ka juba järgmist üritust.... nadala sisene kokkusaamine mulle muidu väga karvamööda...

järgmine nädal jälle äkki kui kõigile meeldis??? 8)

:lol: oleks käpp, aga varsti saab jääle vist kah.... (kui juba ei saa)... siis võiks koos sinna minna??

aga siis võiks hakata rääkima uuest kokku saamisest ja kuidas kellegile sobib minig aeg saaks kokku leppida 8)

• Autor

samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale.

samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale.

et siis juba 9.veebruar ?? ja kell 20:00??

Hei, mina siis see nolk kes kasutaja "matux"iga koos oli, enda oma kahjuks ei sõida veel mingi aeg, ja noh, sõitavks peaks saama kevadel millagi aga eks ta siis ka selline poolik ole, järgmine talv peaks õiget asja saama. aga üritus oli igati tore, seltskond oli lõbus ja asjalik ja sai päris palju muljeid vahetada. NB kes mult mingeid asju tahtsid siis varuosade teema all on teema, ja mul, hetkel ilmselt veel kodus neti probleemid, seega get connecected 53 472 118

Mina võix vabalt 1 õhtu nädalas pühendada klubile;) Niiet raudselt kohal :twisted:

See laiuse asi vist on objektiivist. Lainurk vms selle nimi oli :lol: vaatasin et yks punane jah teistest laiem:D nagu e34 peaaegu...

See laiuse asi vist on objektiivist. Lainurk vms selle nimi oli :lol: vaatasin et yks punane jah teistest laiem:D nagu e34 peaaegu...

esimese vaatega tunduks jh sedasi et on e34 :D

Oleks ka tahtnud kohal olla, aga saatanast koosolek keeras kõik ilusa peeti :evil:

Mingi mees nagu ei teadnutki et midagi on üldse :lol:

Nu ma vaatasin ka seda pilti ja tundus tõesti et tegu on kuidagi laiema autoga kui teistel mis iseenesest meeldis mulle .... nagu rinka püss või midagi :twisted: :lol:

Ranzzzi oma pildil pigem nagu e32 mitte e34 :lol:

kas tõesti on e30 klubikokkutulekul preface e30-d välja surnud :shock: ...

mitte üht nagu :shock:

Ma veel mõtlesin, kui ilmad ilusamaks muutuvad ning oma preface 325i kupee talvekorterist välja veereb jälle ning kevad käes, võiks tulla oma oma preface 325i kupeega kaa... aga pole mul sinna asja vist :D

kõik ju facelift masinad :lol:

hakkaks vist vähe imelik olla nagu ainuke "Penskar" seal :lol: :lol: :lol::lol::lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus