eix22 Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 küll neid kogunemisi tehakse veel 8) ega se viimaseks ei jää Ja Kus sinu bemm on? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Ja Kus sinu bemm on? hetke seisuga maal, kuna teen veel lube ja ei tahaks eriti ilma lubadeta ringi sõita :? ag pildid on mul orkutis üleval ka 8) rate.ee-s on ka -shaft- Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 http://www.i-photo.pri.ee/apitudasjad2/poolik.jpg Väike eelvaade kah Väga viis pilt 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
maasoo3 Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 http://www.i-photo.pri.ee/apitudasjad2/poolik.jpg Väike eelvaade kah Pilt on ilus, aga võrdle parempoolset autot ja paremalt kolmandat autot näiteks, tundub nagu parempoolses oleks palju palju rohkem ruumi Kuidagi laiaks litsutud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 3. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 tänks! Mineku üle ei sa tõesti kurta :twisted: , heaks läks se peale mootori ülemise ja alumise osa kap. rem. Kuigi tihtipeale mõtlen kuidas veel tigedamaks saada, sest 4wd haakub üsna hästi igasugustes oludes. järgmine kord vaatame kuda mu taguvedu sulle vastu saab :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 väga tore, et üritus korda läks..... ise tulin 10-st töölt.....üks projekt läks ootamatult pikemaks ja minu üritus luhtas oligi... igaks juhuks sõitsin sealt läbi... aga jah... ega ei lootnudki kedagi näha seal.... ootan ka juba järgmist üritust.... nadala sisene kokkusaamine mulle muidu väga karvamööda... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 3. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 järgmine nädal jälle äkki kui kõigile meeldis??? 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 järgmine nädal jälle äkki kui kõigile meeldis??? 8) oleks käpp, aga varsti saab jääle vist kah.... (kui juba ei saa)... siis võiks koos sinna minna?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 aga siis võiks hakata rääkima uuest kokku saamisest ja kuidas kellegile sobib minig aeg saaks kokku leppida 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 3. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 samamoodi esmaspääv aga siis näiteks tunnike hiljem, äkki jõuab siis rohkem rahvast kohale. et siis juba 9.veebruar ?? ja kell 20:00?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Hei, mina siis see nolk kes kasutaja "matux"iga koos oli, enda oma kahjuks ei sõida veel mingi aeg, ja noh, sõitavks peaks saama kevadel millagi aga eks ta siis ka selline poolik ole, järgmine talv peaks õiget asja saama. aga üritus oli igati tore, seltskond oli lõbus ja asjalik ja sai päris palju muljeid vahetada. NB kes mult mingeid asju tahtsid siis varuosade teema all on teema, ja mul, hetkel ilmselt veel kodus neti probleemid, seega get connecected 53 472 118 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 et siis juba 9.veebruar ?? ja kell 20:00?? Kannatage veel pisut... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 3. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 iga esmaspääv kell 20.00 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Jah kuskil kuu aega siis äkki ma saan kah enda omaga kohale tulla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Mina võix vabalt 1 õhtu nädalas pühendada klubile;) Niiet raudselt kohal :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 hea mõte iga esmaspäev koguneda ja juttu rääkida 8) ja arutleda autodest ja muudest teemadest Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 http://www.i-photo.pri.ee/apitudasjad2/poolik.jpg Väike eelvaade kah heh kui vaada selle pildi pealt ranzzz-i punast bmw-d siis tundeub se teistest laiem 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 3. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 nii nüüd siis alatopic kah muudetud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 See laiuse asi vist on objektiivist. Lainurk vms selle nimi oli vaatasin et yks punane jah teistest laiem:D nagu e34 peaaegu... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 See laiuse asi vist on objektiivist. Lainurk vms selle nimi oli vaatasin et yks punane jah teistest laiem:D nagu e34 peaaegu... esimese vaatega tunduks jh sedasi et on e34 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Oleks ka tahtnud kohal olla, aga saatanast koosolek keeras kõik ilusa peeti :evil: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Oleks ka tahtnud kohal olla, aga saatanast koosolek keeras kõik ilusa peeti :evil: Mingi mees nagu ei teadnutki et midagi on üldse Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Mingi mees nagu ei teadnutki et midagi on üldse Okey seda ka aga ilma koosolekuta oleks raudpolt kohale ennast vedanud :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 3. veebruar 2009 Jaga Postitatud 3. veebruar 2009 Nu ma vaatasin ka seda pilti ja tundus tõesti et tegu on kuidagi laiema autoga kui teistel mis iseenesest meeldis mulle .... nagu rinka püss või midagi :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse