Kassu321 Postitatud 31. jaanuar 2009 Jaga Postitatud 31. jaanuar 2009 Eks tuleb ka siis kohale rullida Vähemalt yks vintskapp siitpoolt esindatud... Kaspar Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 heh, olen kah siis oma peldikuga kohal ...tulen vaatan teiste ilusaid rulle...enda oma väga kriitikat ei kannata Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
olev125 Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 üritan ka kohale tulla :evil: :evil: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 Endal pole seekord kahjuks võimalik tulla kuid klõpsake kindlasti pilte siis ma saan vaadata millest ilma jäin Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
spetzialist Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 oleks se eüritus väheke suvisemal ajal ss võtaks ka osa aga plekk velgedega ei julge küll kusagile kokkutulekule ronida aetakse veel kaikaga minema sealt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
oja87 Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 ma oleks esimene kes sulle kaigast annaks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 Ilmselt ma ikka ei tule kuna auto nina vähe lömmis hetkel ja tuli ka katki. Eks mõni teine kord. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 1. veebruar 2009 Jaga Postitatud 1. veebruar 2009 Kui mu auto teemat viitsid lugeda, siis saad teada. Tuli iseenesest põleb, aga äkki ikka võmmid pahandavad. Number pole ka küljes, eks näis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 oleks se eüritus väheke suvisemal ajal ss võtaks ka osa aga plekk velgedega ei julge küll kusagile kokkutulekule ronida aetakse veel kaikaga minema sealt Ahh ära aja pläusti talvisel ajal on plekk IN enamik panevad oma kenad valukad talveunne Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 nu ex vaatame mis sellest välja tuleb Mina veitc tõbine aga kohale tulen ikka. Ennem pole jõudnud aga seda korda ma maha ei maga !!! :twisted: Lasen naisel oma riistaga( fotokaga ) seal möllata Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Imps tule 7-ga kui see veel alles ja liigub Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Kuio hästi läheb siis täna mu sõber kaasas kes fotograaf saab mõned head klõpsud ka teha vast, nii et peske autod puhtaks Kaspar Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Kuio hästi läheb siis täna mu sõber kaasas kes fotograaf saab mõned head klõpsud ka teha vast, nii et peske autod puhtaks Kaspar Hihh ... just 20 min tagasi käisin pesemas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 2. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 tore oli jah, tagaklaas tuli renx320-lt teinekord jälle... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 se et tegin uue konto kuna se kasutaja nimi ei sobinud eriti ja ennem olin SHAFT ja nüüd olen siis ///Mario 8) ag järgmine kord teeb uuesti kogunemise kellel aega on Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Henrik Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Kas pilte või midagi on ka tulekul ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Kas pilte või midagi on ka tulekul ? no kui ma aru sain siis pildid pannakse foorumise üles 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 tänud siis renx320 8) nou problemo 8)....üritus oli täitsa meeldiv, tore seltskond ja kenad masinad :wink: ...teinekord jälle siis...hetkel ootan huviga pilte Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Mina siis se tegelane kes IXiga kohal käis. Üldiselt oli täitsa tore, ei teeks halba teinekordki muljeid vahetada ja kruisida. se kuidas sa minema läksid oli ikka päris hea minek mida igapäev ei näe 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Ka mulle jäi positiivne mulje Väga spetc niiet järgmine kord jälle ja siis ootaks juba veel suuremat veel paremat ja veel ägedamat seltskonda ning masinaid Ka meie klubis võix kogunemine trendiks saada : 8) Jään juba järgmist ootama Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Paar pilti siis minu poolt :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
M-Tech Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Krt alles nüüd märkasin seda teemat, muidu oleks ka enda Bemmiga läbi astunud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Krt alles nüüd märkasin seda teemat, muidu oleks ka enda Bemmiga läbi astunud. küll neid kogunemisi tehakse veel 8) ega se viimaseks ei jää Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 Päris hea yritus oli Minupoolt siis pildid yles paari päeva jooksul, kui sõber nad kuhugi yles riputab. Järgmine kord võiks juba varsti olla, mitte poole aasta pärast Kaspar Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 2. veebruar 2009 Jaga Postitatud 2. veebruar 2009 http://www.i-photo.pri.ee/apitudasjad2/poolik.jpg Väike eelvaade kah Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse