Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tavaliselt sellised iganädalased üritused vajuvad ajajooksul ära, seega tehke mõni nädal vahet või mingi kaudsem ja suurem üritus eraldi teemana ( see ju iganädalane esmaspäeva teema :lol:).

• 4 nädalat hiljem...

hmm mõte tekkis selles et tulemas on aprilli kuu ja no teeks ühe kogunemise siis, ja äkki teeks ka ühe bowlingu mängu, aint siis kui kõigil on olnud palgapäev ja kui keegi sellise plaaniga nõus on??

pole nägu olnud nüüd pisikesi kokku saamisi, et saaks arutada järjekordselt omavahel 8)

• 3 nädalat hiljem...

Pole nagu ammu toimunud midagi äkki saaks kokku esmasp kell 20.00 arenal ?

Mõned on vb oma suve masinad kah kevade saabudes välja ajanud ? 8)

Kui karjast välja ei aeta, siis astuksin ka läbi ja toetaks üritust ühe autoga.

davai rahvas...näidake oma liikurid ette.Kes talveunest ärganud kes aastaringi mööda ilma ringi rullinud :?: 8)

Sai siis käidud ja väga tore oli. Üks kena kevade kuulutaja oli kah kohal. :wink:

Eix tegi pilte kah äkki kui viitsid siis lisad mõned ? :?:

sai ka oldud kohal ja väga hea õhtu 8)

neid kevad kuulutajaid oli isegi rohkem :?:

mõned biked lasid ka ringi seal :twisted: :twisted:

ag siis järgmise korrani :wink:

• 3 nädalat hiljem...

Teeks siis äkki suurema kokkusaamise, kui ainult selle, et mõned kohale veerevad. On võimsam ühtsustunne ja huvitavam erinevaid autosid vaadata!

me koguaeg üritand aina suuremat teha aga lihtsalt ei tulda või ei saada kohale tulla :roll: Kõige rohkem ongi 6tk kohal. Seda juba päris mitmel korral. Rohkem ei pigista välja kuidagi. Ma ei tia milles asi :?:

teeks siis SUURE üleskutse et kõik kohale saada, kes vähegi tulla saavad. Mina püüaksin igaljuhul tulla kui kindlapeale kogunemine toimuks.

Tuleks pikemalt ette plaanida asi. Ja rohkem sisukam! Et mingid võistlused asjad jne... Siis oleks ehk huvi ka suurem. Kuigi siis vaja pead kokku panna ja midagi välja mõtelda. Et ei oleks niisama autode vaatamine jne...

:roll:

Mingi paugutamine võiks tõesti toimuda. Olen käinud vasalemmas kimamas ja seal täitsa kihvt. Kui ma nüüd ei eksi siis seal toimus ka streetrace.org-i driftimise mingisugune treening või midagi taolist. Et ma ei tia... oleks tulijaid ? :roll:

Teeks ülejärgmine nädal. See on 11 mai. Saaks siis A Le Coq-il kokku nagu ikka ja sealt cruiisiks äkki viimsi poole.Seal paar kohta kus saab häid pilte teha.Vahepeal võib meriväljal ühe kossumängu organiseerida. :wink:

Pakkuge ka ideid välja!!!

Teeks ülejärgmine nädal. See on 11 mai. Saaks siis A Le Coq-il kokku nagu ikka ja sealt cruiisiks äkki viimsi poole.Seal paar kohta kus saab häid pilte teha.Vahepeal võib meriväljal ühe kossumängu organiseerida. :wink:

Pakkuge ka ideid välja!!!

Mulle sobiks ka tegelt see mai kuu varjant rohkem :?:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus