Hüppa postitusse
Postitatud
comment_124864

Aeg oma armsakesest ka teema siia teha. 

Tegemist on 1990a sedaan kerega preiliga. Kapoti all on tal 2.0 95kw mootor ning ilmselgelt manuaal kastiga. 

Pikka juttu ei oskagi temast tutvustuseks teha aga kes mind vähegi tunneb, see teab, et stock autoga ma sõita ei mõista. :D

Panen siia kiire listi asjadest, mis ootavad külge kruttimist:

▪️Ilma pikema jututa said autole coilid tellitud. Algselt ta-technixi coilid kuid üsna pea sai selgeks, et see auto ei saa teisele alla jääda ning tellisin D2 Racing coilid. Kuna mul teise auto all on sama tootja coilid ning sõidumugavus on 5+, siis usun, et see oli ainuõige valik ka selle auto alla. 

▪️Kuna mulle on vanades autodes alati puitroolid meeldinud kuid nardi on liiga igav, siis tellisin endale vähe sobilikuma rooli. Tegemist on Viilante kuldse keskosaga rooliga. 

▪️Järgmiseks tellisin musta iluvõre ning smoke esituled. Shadowline liistud veel puudu. 

▪️Tellitud on ka M-tech 2 bodykit. Loodetavasti jõuab ka varsti. 

Plaanis on see preili enne suve üle värvida ning madalaks lasta. Peab veel sobivad veljed alla leidma kuid pole kuskilt midagi silma hakanud. 🤔 

Ei hakka juttu pikaks ajama. Panen mõne pildi ka. Palju pilte pole kuna ei oska stock autot pildistada.  :D

Kes mu autoehitusega rohkem kursis tahab end hoida, siis instagramis (@kimberlyader) liigub rohkem infot. 

Ilusat kevade algust kõigile! ✌️

8029360A-9E4A-4487-BF65-0EDA90A7B959.jpeg

F3E5C018-70F5-4A6B-9BA1-D898BB6092C6.jpeg

C1D2AF5A-B67D-4DE7-B69D-35E718ECCF3B.jpeg

28690CC4-78BA-417D-8637-63C5DE2A0194.jpeg

Esiletõstetud vastused

comment_124922

Plaanis ette uus õige põll ka panna? Lihtsalt nägin et otsid udukaid, ning pre omad, mille põll sul ees on, on teistsugused kui fl omad. Pre elemente on võimalik veel uuena osta. Sõber võlus kuskilt veel uued raamid ka välja. Facelifti omasi kahjuks uuena pole leidnud et saaks kuskilt....ainult see plastmass hiina toodang. 

comment_124926

Ma ei mõelnud esindust jah. Muidu saada a osana umbes 200 tüki hind fl omal. Ei hakand esinduse hindasi välja tooma kuna siin vist pole eriti palju selliseid autoomanikke kes udukate eest oleks nõus niipalju välja käima :)

Muudetud , muutis zero

• 3 kuud hiljem...
  • Autor
comment_127082

Juba mõni aeg tagasi jõudsid Soomest mulle veljed kohale. 

Tegemist ACT SX kolmeosaliste velgedega 

16x9 ja 16x10. ET osas jään hetkel vastuse võlgu aga kui õigesti mäletan, siis alla 10. 

Praeguseks olen auto täiesti laiali lammutanud v.a põhjaalune milleni veel jõuan. 

Põhjast tuli 2 augukest välja kuid üldiselt ikka üllatavalt korralik kere. 

Püüaks veel ketastega õõtsad tagasilda leida või tuleb e36 complacti omad võtta ja 4x100 puurida. 

Samuti otsin mobiilset liivapritsi teenust, et põhi alt puhtaks pritsida. Keegi oskab kedagi soovitada, siis oleksin väga tänulik. :)

49BB7857-DBBA-4249-8BFF-9E849339D59F.jpeg

DFF563ED-04E0-471B-912D-C9FAFBCF0422.jpeg

0A96BC76-F845-4302-A175-06BF41113A86.jpeg

comment_127209

Tee endale teene ja ära liivapritsiga kere puhasta - peale puhastamist ja värvi ning mastiksiga katmist roostetab sul see kere hullemini kui varem ..liiva sees on mineraalid/soolad, mille sa pritsid metalli sisse ning kui sul ei ole võimalik kõiki kohti terasharjaga hiljem liivajääkidest puhtaks käiata, siis on see sisuliselt sama, mis soolaga plekki puhastada.
Pahtlilabidas ja terashari teevad töö ilusti ära - natuke rohkem pusimist, aga lõpptulemus on parem ja kestvam.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.