Hüppa postitusse
Postitatud

Mõtlesin et pole ammu midagi toimunud ja autod paljudel kindalsti ilusamaks ja paremaks tehtud. Et äkki teeks mingi suguse kokkutuleku ?

Et äkki teha küsitlus mingi kuupävade kohta ja asukoha kohta ja paljud sellest huvitatud oleksid ültse ? :wink:

• Vastuseid 61
  • Vaatamisi 12,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor

Nuh ma mõtsin midagi taolist nagu viimane kord et lihtsalt saaks kokku räägiks juttu.

Samas võiks ju edasi kah midagi teha.. Ilusa ilma korral kuskile grillima minna ja alkoholi vaba õlut juua. ;)

Kui juba korraldamiseks läheb kellegil siis ma palun pakkuda kuupäeva, endal mulgub peas juuni lõpp see selline aeg et autod peaks olema heas korras ja korralikult talveunest väljas :wink:

• Autor

Kah võimalik mingi 500kr oli tunni rent rada. Ja sealt edasi saaks minna türisalu pangale grillima kellel soovi on :)

kui tahate minna tabasallu sõidu eesmärgil, siis ma küll ei soovita seda rada. seal on endiselt raja kõrval olev pind väga pehme ja mudane. sõber keeras oma m5 seal katusele, selleks oli vaja suhteliselt väikest hoogu ja väheke libisemist... mõistlikum lahendus koos grillimisega oleks ilmselt rapla rada, seal saaks ka grillida kohapeal, miinuseks muidugi kaugus

kui tahate minna tabasallu sõidu eesmärgil, siis ma küll ei soovita seda rada. seal on endiselt raja kõrval olev pind väga pehme ja mudane. sõber keeras oma m5 seal katusele, selleks oli vaja suhteliselt väikest hoogu ja väheke libisemist... mõistlikum lahendus koos grillimisega oleks ilmselt rapla rada, seal saaks ka grillida kohapeal, miinuseks muidugi kaugus

ma arvane , et see kauguse "-" on pigem pluss, kuna siis on peale tallinna rahva suurem lootus rahvast ka mujalt oodata :)

• Autor

Ütlen ausalt et mind see kaugus absoluutselt ei häiri ja ma arvan et paljusid teisi kah mitte.

Aga hakkake kuupäevasid pakkuma siis milline oleks sobiv ja võiks ju olla kuskil juuni kuus hiljemalt.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor

Aga mis arvate saaks mõniõhtu okkku kuskil räägiks juttu vaataks autosid ?

Kuidagi unarusse jäänud see teema.

Aga mis arvate saaks mõniõhtu okkku kuskil räägiks juttu vaataks autosid ?

Kuidagi unarusse jäänud see teema.

krt veel läheb autoga aega.

Muidu oleks käpp küll..

kirjutasin selle sauga teema alla üht teist oma mõtetest,kel viitsimist võib sinna ka pilgu peale heita.

ma saaks aint 29 tulla ja kus see toimuks?ja oleneb palju rahvast tuleb 3auto pärast ei hakkaks sinna tulema.

ma saaks aint 29 tulla ja kus see toimuks?ja oleneb palju rahvast tuleb 3auto pärast ei hakkaks sinna tulema.

minuga on sama jutt, 28 ei sobi.

• Autor

Mai kujuta ette kus seda teha aga kõige mõistlikum oleks kuskil Paides siis kõigil ühepalju tulla. :wink:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.