Hüppa postitusse
Postitatud

Morjes,

Sorri poisid pole aega old pead vaevata selle kujundamiega veel, paar ägedat palavikuga päeva oli vahel...

Teeme nii, ma teen see nädala vahetus, kui on midagi teha, miskise pildikokkuvõtte ja siis hakkame hindama.

Hinnata võiks kuni selle kuu lõpuni ja siis iga mees hakkab ihalema.

Ma miski listi teen ka valmis kes juba on soovi avaldanud aga vbla kui pildid on juba olemas mõni siis loobub :arrow:

Mul miski selekdsioon on pilte aga vähe on, komsii komsaa...

Igast autost ikka üks pilt ja eelmise aasta omi ei tahaks kasutada.

Miskite kokkutulekute pilte oleks ka hea saata, saaks miskise kaane teha asjale ka.

Aja olen juba broneerinud trükkimiseks ja valmistamiseks, kui me teeme miski 15.dets see aasta siis nimekirja lukku siis peaks hea olema.

Siis peaks kõigil makstud olema ja sooviavaldused ka antud mitu jne.

Eelmine aast jäi paar tükki kätte ka mis ma ise kinni maksin aga noh, ma loodan tegijal juhtuvat...

Seega pilte oleks vaja rämedalt juurde häid ja vast jõuate nei ikka veel teha ju, pesta veel saab ja vesi ei külmu ju...

Hind siis oleks asjal nii, et 10.80€ + post.

Kui tellimiseks läheb siis oma nime taha kindlasti kas tahad mult kätte saada või soovid postiga Puiatusse vms.

Posti hinda veel uurin, see läks ka ju kallimaks siin 1. nov :@

ühesõnaga kogu kalendristik läheb see aasta paksemale paberile ka, eelmine aasta oli naismasinasse keerand paberifirma midagi.

See aasta lubati tublimad olla.

Kui miskit muutub siis annan teada aga ei tohiks.

äkki mode või keegi Idinaator saaks asja kleebiseks teha, siis oleks koguaeg inimestel pinnuks silmas, ET PILTE ON VAJA JA 19.12 ON ASI LUKUS, NII SAAJATE LIST KUI KA KUJUNDUS JA MAKSMINE.

[size=5]Kalendrite raha kanda:[/size]

[size=5]ARE LAUR[/size]

[size=5]10010229823019 SEB [/size]

[size=5]Selgitus: Kasutaja nimi, kogus, aadress[/size]

[size=5]Kalendri hind: 10,80€[/size]

[size=5]Postikulu: 1 kalender - 1,40€ + 0,90€ (turvaümbrik)

2 ja enam kalendrit - 1,60€ + 0,90€ (turvaümbrik)

SmartPost peaks olema nii 1 kalendri kui ka 3 kaendri puhul üks - 2,49€[/size]

[size=5]ülekandeid on võimalik teha KUNI 19.nda DETSEMBRINI!!![/size]

[size=4]MAKSTUD[/size]

Lauri_L, 2tk

Jänx, 1tk

Silja, 2 tk

eedik, 1tk

eix22, 1tk

Tom90, 1tk

mote, 1tk

rreims, 1tk

-elav- , 1tk

Hiis, 1tk

M20b20, 1tk

Lamelink, 1tk

olev125, 2tk

Siimu, 2tk

riho, 1tk

carrating56, 1tk

Madis23, 1tk

zaz965zaz, 1tk

M20b20, 1tk

matu90, 1tk

Andry, 3tk

JA IGA MEES KES TULEB SULAS JäRGI ANNAB ENNE OMA AADRESSI :D:BMW: :BMW: :BMW:

PS. Turvaümbrik peaks ka vst olema ikka, muidu saadakse jälle siturõngas kalendrid või keetsi jäljega. (ausõna trenni kõrvalt ei jää aega suitsetamiseks ja ketsi laskmiseks pole bena raha)

terv,

Are

Muudetud , muutis Indrek J

• Vastuseid 72
  • Vaatamisi 16,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

1. Indrek J

2. Birgit Mandli 2

3. eigo 2

4. Eduard Otema 2

5. Aleksander Kullamaa 2

6. Mario Klimov 6

7. eigo 3

8. Tiit 3

9. Marek Hiis 2

10. 13sleep 3

11. console 2

12. Kaspar Kaabel 2

13. Pässarixi tuunitud tuledega bemm :P

Paluks ühe kalendri!

Hääletan:

13 sleep 3

Aleksander Kullamaa

Eigo 4

Kristjan Püvi 1

Siret Silm 2

Toomas Anijärv 1

Reimo Ruubel 1

Tiit 2

Lauri Laks

Ain Pahkel

Ranno 4

Birgit Mandli 2

Tellin 2 kalendrit. ühel kalendril ära märkida 2 november sünnipäev ja teisel 16 juuli sünnipäev.

Panin enda 2 fotot siia üles: http://public.fotki....my-first-album/

kuna ei saanud teiste juurde ise lisada.

Minu eelistus:

1) 4-Ain Pahkel;

2) 7-Aleksander Kullamaa3;

3) 14-Eduard Otema1;

4) 21-eigo3;

5) 30-Kristjan Püvi1;

6) 32-Lauri Laks;

7) 37-Marek Hiis3;

8) 52-Reimo Ruubel1.

Rohkem ei tooks esile, ülejäänud oli ühtlane tase.

Ja minu foto kuuluks ka topi minu arvates.

Raha kandsin üle.

Muudetud , muutis Andry

Tegin ülekande ära ,kas oleks muidu linnast ka kuskilt võimalus kätte saada olnud we?Maksin igaks juhuks ka selle ümbriku raha.Võib posti ka panna.

Mhh, täna peaks 15 olema, üsna kesine osavõtt ja soovijate arv ikka?? Ajaviiteks sai hääled kokku loetud..

1.Reimo Ruubel1 19 häält

2.Kristjan Püvi 17 häält

Kristjan Püvi2 3 häält

3.Ain Pahkel 16 häält

4.Tiit 3 13 häält

Tiit 2 6 häält

5.Indrek J 13 häält

6.Lauri Laks 12 häält

7.Aleksander Kullamaa2 11 häält

Aleksander Kullamaa3 3 häält

Aleksander Kullamaa1 2 häält

8.Kaspar Kaabel3 10 häält

Kaspar Kaabel2 4 häält

Kaspar Kaabel1 3 häält

9.Eduard Otema1 10 häält

Eduard Otema2 7 häält

Eduard Otema5 3 häält

10. Eigo3 10 häält

Eigo4 6 häält

11.Urmas2 7 häält

Urmas1 4 häält

12.Marek Hiis2 6 häält

Marek hiis1 4 häält

Marek Hiis3 4 häält

Tumedalt trükitud on siis kalendrisse pääsejad, lisaks samade kasutajate teiste piltide hääled.

5 punkti said veel:

Birgit Mandli2

Eigo2

4 punkti

Ranno4

Siret Silm2

Toomas Anijärv1

Andrus

Jaxa13

Ülejäänud said veel vähem või ei saanud üldse, ei hakka neid kõiki kirja panema, üldpilt on vast arusaadav. Eks lihtsam oleks ikka kui iga kasutaja saadaks ühe pildi oma autost, oleks jama palju vähem.

• Autor

No nii, sai neid tellijaid palju sai.

Alguses kui üldküsitlus oli siis tundus nagu rohkem olevat.

Teen homme kujuduse ära ja lahmin siia üless siis saate üle vaadata ja ettepanekuid kuulan täpselt ühe päeva ja ainult esimesed viis :D

Aga siis praegu nii korraks.

PS. Eix tänan aja kulu vähendamise eest B)

kuna ma eelmine aasta kalendrit ei ostnud siis kuupäevi nagu eriti ei tea :D sain alles nüüd ülekande tehtud :P:D

• Autor

Kerge viive selle kujundusega, homme peaksin olemasellekujundusega teie ees, küll õhtul hilja aga siiski.

Kuna meie kalendri aeg on trükikojas reserveeritud 21 v 22 siis senimaani saavad hilinejad ka veel teha oma ülekannet.

:lol:

t,

kalendriunt

hondamtx`ile tellisin ka enda alt kalendri. ET siis mulle +1 veel juurde :D Raha on kantud.

• Autor

Pildid sain lõigatud kalendrisse aga kalendriosa veel sisse ei jõudnud laduda.

See nõuab natukene aega ja välimust, teen täna ära (loe: saan ikkagi vana kõvaketta tagasi:))

natskannatustpliis

Muudetud , muutis Metalheart

• Autor

[size=5]http://public.fotki....kalender-trkki/

PS. Juuli ja augusti piltide rastritihedus väljatrükis ei old minu teha:S, võivad nats ruudulised jääda aga ei pruugi ka.

Kui Zeniit ei ole piksleid pannud siis juurde kujundada neid on raske:P

Siin siis pildifailid.

Kuna orginaal pdf on ligi 70mb siis seda ei saa kuhugi lisada, panen siis veebivaate jpg.

Vaadake numbrid üle ja jutud, unise peaga tegin, kas peale 1 ja 2 ja 3 tuleb 4 jne.

Oleks vaja teist arvamust.

Arvamused ettepanekud on tänase päeva teema, homme viin trükikotta asja:P

Arvamused võiksid olla sisukad ja argumenteeritud, mitte sellised jaburused nagu linnavolikogu istungi protokast lugeda võib.

Oh kui lahe ja räme s**t, esimest ei pea kirjutama teise puhul siis kaalukad argumendid.

Siis kutsume kokku E30 kunstilise komisjoni kes otsustab ja edasi kaebamise vastu võtab nädala jooksul.

kalendrimetal[/size]

Ma ei tea, kas on teostatav aga minu meelest võiks see lilla raam, kus on kuu nimi ja nädalate numbrid laieneda ka paremale poole kuupäevi, et oleks sümmeetriline.

Võib-olla on asi selles, et need lihtsalt mingid eelvaate .jpg-d aga nende piltide peal on mingi teema kuupäevade ruudustikuga, osad jooned hallid, osad mustad jne. Ümber terve lehe (kalender ja pilt) võiks olla mingi joon, mis seoks asja tervikuks. Praegu on kuupävade ümber hall joon, kalendri alumise osa ümber must joon ja pildi ümber pole midagi, vähemalt nii tundub nende piltide pealt.

See on rohkem tähenärimine, oleksin rahul tegelikult ka praeguse variandiga.

Kas miss novembri pilti annaks üles liigutada, et jääks terve velg peale? Aga muidu väga vonks!

Jaanuar - auto jookseb alla serva kinni, nõks oleks paremale ka ruumi vaja

Märts - samuti all servas kinni

Mai - sama lugu

Juuli - peaks vertikaalsed jooned õigeks ajama, st vertikaalseks tuleks pilt ajada liiklusmärgi ja auto antenni järgi?

August - samuti võiks pisut fotoshoppi panna ja liikluspost sirgeks ajada, hea kui saaks taevast vasakult ülevalt tumeda käraka ära kaotada

September - pilt sirgeks ajada auto rataste ja paremal asuva puitukse järgi

November - modell on alt servast täitsa ära saetud :mellow:

rohkem ei julge kobiseda :rolleyes:

Detsember - mitte just kõige talvisem pilt? - saan aru ka sellest, et pole eriti lumises formaadis fotosid kasutada

August - samuti ei sobi eriti sellesse kuusse - puud raagus ja lehed punased-kollased

Tegemist kalendri väljavõtetega, seega värve muudab oluliselt, kuid paar-kolm pilti on kuidagi väga hallid... ma ei oska öelda, kas see trükki ka jõuab. Ise saatsin kalendri hääletamise jaoks vähendatud mahuga foto, mainisin ka ära, et saadaval on korraliku kvaliteediga variant, aga keegi pole küsinud... Ühesõnaga kui vajadus, siis tegijal paluks lahkesti parema tulemuse huvides omanikelt täisresoga fotosid küsida.

Igatahes on tegija lühikese ajaga heasti vaeva näinud ja :respect: . Jõudu asi kenasti lõpetada.

Noh ma ei oska midagi muud õelda kui et foorumlased oleks võinud lihtsalt rohkem nagu vastavalt kuuajale hääletada siis oleks ka talve kuudel rohkem lund näha.

• Autor
http://public.fotki.com/Kalendrimetal/kalender-2012-teine/ No nüüd tegin igale ühele midagi. Kuna trükikoda ajas mulle keelt kõrva, et ma ikka 23.12 trükiks omad asjad sest ma ei saa neid keelata ka. Kuna nad teevad see aasta 300g paberile jne. pikemad aasad riputuseks ja muu seks värk, saab ehk kõvem kui eelnevad aastad... Mis puutub aga postidesse ja liiklusmärkidesse siis hell no, eks järgmine aasta saab keegi pedantsem teha ja möllata ka vast ma usun :P Ma võiks selles osas pinsile küll jääda, siin ehk elukutselisi kujundajaid ka, kvaliteet heleda õlle aeg kannatab rämedalt. Eemaldasin raami kalendri päisest, tegin pildid selle võrra suurema lõikega, nipitasin raamid kõik halliks ja nokkisin keksele igast asju.... Kui reso ei ole siis mina seda kujundada ka ei saa, ja no postid ja märgid fakit ei pea ju sümeetrias kõik olema, loeme selle kunstiks :beer: kuulan veel tegelt, ma pole mode :D , k alendrimetal :P

• Autor

Tere,

Kuna trükikoda pani oma asjadega normaalselt kollapsisse siis täna nad valmis ei jõudnud :@

Mina neid sundida ja käskida ka kahjuks ei saa, teevad teisipäeval ja siis võiks kohe käpelt orgunnida miskise kätte saamise ka.

Need kellega on SP kokku lepitud need saavad sinna ja teised kellega on peost pihku siis selle organiseerime ka...

praegu on igatahes

over and out

metal

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus