Hüppa postitusse
Postitatud
comment_31242

Tere!

Pea aasta eest tõin Münchenist ära sellise olevuse. Veel pilte: http://fotoalbum.ee/...fidual/78841627

Ta on mul peamiselt õue peal seisnud. Nüüdseks on läbisõit 160 millegiga tuhat. Sellega sõitis saksamaal üle kahekümne aasta mu ema. Kui ta aga 2010 enam teh ülevaatusel rohelist kleepsu tuuleklaasile ei saanud, mis lubab kesklinna ( või paigalda kat), otsustas ta raske südamega uueks autoks valida MINI. Kuna Bemu läbisõit suht väike ja tehniliselt korras, siis tulingi teisega läbi Travemünde leedu kaubalevaga Lätti ja sealt juba Eestisse.

Kindel mõte oli ta täielikult korda teha, aga ajakitsikuse tõttu on see veninud. Enam ei teagi mis ette võtta. Totter on lasta õnnetul õuenurka ära roostetada. Käiguosa ja kõik liigendid-puksid on nagu uued. Ei mingit kolinat põhja all ega naginat salongis. Minek on järsk. Kere aga tahab keevitust. Tagakoopad ja küljekarbid.

See isend on ema jutu järgi ühe jõuka araablase tellimuse peale tehasest sellise näoga välja tulnud.

0788416275f879.jpg

Esiletõstetud vastused

comment_31255

Miks ma kadedaks pean minema?

Need tuled väga haruldased ikka pole, kasutaja Eero IX on samasuguse esiotsaga, tema küll respecti ei saa eriti :) , samuti aasta või paar tagasi müüdi siin foorumis selliseid tulesi väga pikka aega. Eesti peal olen varem ka näinud sellise esiotsaga masinaid. Kellabloki kütusenäit on inglise variant või on autol üsna haruldane lisa - lisapaak, see saaks kohe selgeks ,kui põhja alt saaks mõned pildid.

üldse oleks huvitav teada, mis varustusega masin tehasest välja veeres, äkki saad koodid tagumise istme alt välja kirjutada (kui see paber seal alles on muidugi) või variant UM küsida.

• Autor
comment_31317

Ma olen korduvalt mõelnud müümisele. Ja siis istud jälle rooli...

Olen igat marki pidanud, aga temal on kõige väiksem ahel jala-gaasipedaali-mootori vahel. Läks kurat riimi.

Kui ei jõua garaashi soojapidavaks teha, et ka talvel miskit nokitseda saaks, siis läheb osta.ee-sse. või kuhu iganes. Tegelt ei tohi asjadesse kiinduda. Teist talve lumehanges-kurb.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.