Hüppa postitusse

Trax

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Trax postitas

1. See laks minukaest minema nii,et talapuksid olid olematud.uus omanik lasi need vahetada ja maitea mis seal tehtud olla voib.aasta oli siis vist 2009. Mälujargi oli talal praod sees.
  2. tavaline remonditud 2.5 on see,mu knagine rull,minu ostetud mootor,minu ehitatud jne.kunagi olid 4 borbet a velge all, 16x9.koni amordid,väga madal,ilma salongita paugutamis auto.see on see pill,mis omalajal rullika diffrite hindasid kergitas omajagu.13 v 14 diffrit käis läbi,enam ei mäleta. Aken oli minuajal katki.puu tokk hoidis kinni.katuse luuktootas avatud uksega. Tagumine strut ikka jaigalt pystakute vahele keevitatud?vaga vanad pildid ka: http://www.orkut.com/Main#Album?uid=2615646444120699380&aid=1239800023
  3. Iga omaik ikka valetab mootori kohta juurde.reaalselt on see aamann racingis kapremmitud mootor aastal 2007/2008
  4. Trax vastas Vazza teema asukohas Autod
    Jehuu,mu vanapill jälle välja ilmnud. Ōnneks vōi kahjuks sōber pidi bronnimis tasu homme vazzale ära kandma.
  5. Andres kysib ka 100€/sil
  6. B4 pole tuuninguks vajalik muuseas:D
  7. Ca 100€ silinder kollede hinnad.
  8. Veerev kere,lmamooator ja salonita
  9. Pyssist korralik kivikaitse peale:d
  10. Tomzi driftikal oli minumeelest m51kast kasutusel m20 turbokal.
  11. ega kleegi ei tea,kas m51 otsast kast ka istub m50 külge bolton? m51 kast peaks kannatab suht kõva kärtsu ja mürtsu juba ju.iseasi,mis tagumise ülekandega tegema peaks
  12. küsidki veokavärvi:) pm pinnakad need.
  13. Juhuuu, 13.1 @197km/ h:D
  14. Trax lisas teema asukohas Autod
    Sillad,mootorid pole olulised,esitiivad,kapotid samuti.uksed voiks olemas olla.pakkumised ps.
  15. 2k kanti ärkab ja lõpuni välja,nyyd bosch 044 ka lisaks sl ju:)
  16. D2 racing coilid, 900€ Edit: neil korgus ja jaikus regullitav,ees on camber plated jantagumised tugioaagrid metallist.
  17. Mul ees regullitavad rattakalded nkn,eks paistab mis saab:)
  18. Mul olemas tiivad,tee pakkumine.
  19. Ehk keegi oska oelda,kui nyyd selle setupiga votta kasutusele esimene velg 17x8,5 ja et sinna 15kanti,mis reaalselt toimub? Tiivakaare alla mahub,mul kaared 2" laiemad,aga rattaid keerates kuhugi astu ei kai?
  20. Endal oli sama mure selle tulega,vaata pihusti juurest juhet,need kiouvad lagunema
  21. Nii,mul mure,ees ammusest ajast kallid coilid(1600€) aga nyyd tahaks 5x120,mida kuradit hakata peale esisillaga,et pystak sama jaaks,lahendus viisakas ja kannataks kasutada 17x8-8,5laiia velge?!
  22. Mul oli 1.7-1.8bar rõhku,korralik lont järgi ja ilma chipita,kestis suve ja talvel jaarada,myysin maha,auto kais ka striitreissidel uue omaniku kaes ja kestis,isegi uudistes kuskil tegi ringe ylemistes.530d polnud provleem,kupee e.36 325 oli samakiire,sul mu nr olemas,helista,tle lai,cota tooriist kohver kaasa ja naitan kus mida:)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.