Hüppa postitusse

Haavel

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    35
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.

Kasutaja Haavel saavutused

Kaasalööja

Kaasalööja (5/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Amordid läinud, vedrud alles. 35eur
  2. müüa vähekasutatud(enamus ajast seisnud) bilstein b4 tagumised amordid rullikale koos läbilöögi pukside ja tolmukatetega lisaks on pakkuda ka sinised e30 madaldusvedrud. tootjat ei tea kuid minu kogemuste põhjal korralikud asjad. hind kokku 100 eur kes oskab see räägib kohapeal hinna paremaks. Pildid lisanduvad hiljem.
  3. hinda pakkuge ise, tegu üsna korralike asjadega.
  4. Kui ei leia e30 võimuga lati kardaani mida müüakse 40 euroga siis Lahendus olemas. kasutasin e34 kardaani ja selle varrast (metallist) ja ühte kardaani vahelüli veel mis tuli e28 pealt. 28 lüli soontega osa sisse lõikasin vanalt latilt soontega jublaka ja sain e34 metallist vardast teha nii pika kui ise tahtsin nende kahe kokku kempimisel. et siis teadmiseks kõigile rulli vendadele kes tahavad 36 latti alla panna ja ei leia kuskilt võimuga e30 rooli kardaani. Väike moneysave:) edu!
  5. Haavel

    O:e30 võimuga rooli kardaani

    Lahendus olemas. kasutasin e34 kardaani (metallist) ja ühte kardaani vahelüli veel mis tuli e28 pealt. 28 lüli sisse lõikasin vanalt latilt soontega jublaka ja sain e34 metallist vardast teha nii pika kui ise tahtsin. et siis teadmiseks kõigile rulli vendadele kes tahavad 36 latti alla panna ja ei leia kuskilt võimuga e30 rooli kardaani. Lahendus on veidike keevitamist.
  6. Haavel

    roolilatt

    Tervist seltsimehed. Mure selles,et vahetasin roolilati ära e36 oma vastu.leidsin kardaani ja kõik sai tehniliselt toimima. rooli võimuga tegin nii et ostsin mõlemale augule pimedad ette. Ja nüüd siis selline jama, et kiirel keeramisel jääb latt lukku, lased nõksa tagasi, tuleb lahti ja saad lõpuni keerata. Kas asi on sellest et jäi veidi õhku latti? sest iga kord ennem lukku jäämist koriseb latis naq kellelgi oleks kõht lahti? Häid soovitusi kuidas latti õli lisada kui ei ole võimu kopsikut ega võimu ennast? ja kas on asi üldse selles?
  7. Flantsi hinnad: kuni 15mm paksud 10eur/tk(ilma tsentreerimis kraeta) 16mm (alla selle ei tee kraega) kuni 19mm paksud 15eur/tk 20+mm paksud 20eur/tk Poltide hinnad varieeruvad olenevalt pikkusest. 50mm keermeosaga 16 tk 45 euri
  8. Haavel

    v: walbro 255 lph

    Vahetan paagivalise pumba vastu. Walbro on tutikas!!! Seega junki ei soovi
  9. Saan siis lasta treida flantse vastavalt vajadusele. Hinnas ja ajas lepime ps kaudu kokku. Kõik soovijad postitage paksus postkasti. Orienteeruv hind 4x flantsid + pikemad poldid 120-140 euri olenevalt paksusest ja poldi pikkusest.
  10. Haavel

    M:typ 188 3.25

    Pakkuge hinda kellel soovi suure korpusega diffrit soetada. Puks mäda, ei unda ega pole lõtke.
  11. Plokist kepsud läinud. alles eta vänt ja kolvid hinnaks 60 euri kõik koos 150
  12. müüa m20b27 komplektne alumine ots sh. karter. 120 euri on veel pakkuda ka 885 lõpuga ehk b25 pea ja sisselaske kollektor ja veidi muid pudinaid. hinnaks 100 euri kõik koos ostes 200 küsimused ps.ja garaaži saan ligi alates 5. veebruarist.
  13. Haavel

    M:Bilstein b4 tagumised

    ikka alles 120 euri
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus