Hüppa postitusse

Airi L

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Airi L postitas

1. Airi L lisas teema asukohas Varuosad
    Müüna 1.8 mootor koos summuti, aju, radika ja muu nodiga. Ei tiksu! Kui huvi on siis saab ka proovima/kuulama tulla nädalavahetusel. Asun Keila-Joal. Hind 250 eurtsikut 56571930 Airi
  2. No see oleks päris vahva juba muidugi. Uurin seda asja aga esialgu lükkan mootori niisama peale. Tahaks sõita ka vahepeal. Selle ümberehituse jaoks on M54b30 juppe tarvis kui ma nüüd ei eksi. Huvitav kui lihtne või raske neid saada on ja mis hinnaklassi need jäävad. No ja muidugi on alati võimalus ka turbotada eks
  3. Aeg on nüüd nii kaugel, et nädalavahetusel plaanin auto talveunest üles äratada. Masin on hetkel Põlvas garages ja sai endale uued rehvid alla. Vanadega ei julenud enam pealinna sõitagi. Samuti sai parandust parem välimine rooliots ja tagumised klotsiandurid panid ka errorit ning need on ka nüüd tiptop. Ega ma temaga palju sõita ei saagi kuna tuleval nädalal veeretan masina Est Coast Customsi garaaži kus pannakse peale siis sada-aastat-tagasi-lubatud mootor M50. Peale seda vuran kohe muidugi sillastendi, sest vanadel esiratastel oli sisemine külg täiesti ära söödud. Noo ja siis proovin külge aretada ka uued stanged nii ette kui taha. Niisiis, kui keegi nädalavahetusel Põlvasse, või kasvõi Tartusse liigub, siis ma hüppaks ka peale
  4. Sa pead lihtsalt raskema mootori aiste vahele panema ja esiots läheb juba madalamaks
  5. Chulo, jah satun. Iga tööpäev olen tln. Anna teada 1 päev ette mitu kleepsu tahad ja ma võtan siis kaasa need. Asun Türi tn 1a.
  6. Volli vôin sulle smartposti panna. Palju tahad kleepse muidu?
  7. Helistage homme päeval, võtan kleepsud linna kaasa. Minu nr. 5657 1930
  8. Mul on veel mõned alles. Tallinnas
  9. Delfis on idikad koos. Tegin ka vea, et lugesin. Päris kettasse ajas ikka see pläma. Meeletult kahju on Alpinast ja Kerdi nahas olla ei tahaks. Loodan, et ta kosub ja jääb siiski e30 ridadesse edasi. Krt alles eile õhtul küsisin kuidas Alpina elab ja sain videot näha . Pea vastu!
  10. Panen igaks juhuks siia ka. Hea lugu ja hea video
  11. Mine vaata tööriistamarketisse. Mina sain sealt uued pagassiamordid. Need katusekatteamordid peaks olema 180N, pikkus vist oli 169.5mm jä käigupikkus 59.5mm. PS - Sul peaks ka olema seal üks tross mis jookseb selle katte alt pagassi. A la, et kui pagass on lahti ja hakkad katust kokku voltima, et see kate sul vastu pagaasnikut ei läheks. Siis on värv maas jne. Ole sellega ettevaatlik.
  12. Väga kena, hoian silma peal ja mõnusat rullimist. Kui Tallinnasse satud ennem talve siis äkki õnnestub rullid ühele pildile saada
  13. Kõik muudkui postitavad ja mõtlesin ka vahepeal midagi kirja panna, aga pean tunnistama, et ma pole mitte s***agi teinud. Aa, esimese stange originaal lisa vahetasin välja IS oma vastu, panin mtech2 rooli ja lasin auto ära poleerida, aaaand that's it. Mõne pildi olen ka teinud vahepeal
  14. ooo, Toivoku rullikaga. Saab jälle kellelegi käppa visata Kuhu seda silitama võib tulla muidu? ...ja palju edu ehitamisega
  15. Airi L vastas Airi L teema asukohas Varuosad
    Tuled ja liist müüdud
  16. Airi L lisas teema asukohas Varuosad
    # Müüa kabrio juhipoolne alumine küljeliist. Kruviaugud sees. 20eur # Tumedad luuptuled # KN koonusfilter # Plastikjupid Paku oma hinda
  17. Paar pilti minu kaamerast. https://www.flickr.com/photos/139631434@N02/albums Kes tahab, saab pildte alla ka tõmmata. Fotograaf ma pole aga viisakusest võiks mu nime alla kirjutada kui keegi pilti jagab.
  18. Mulle meeldis nagu alati. Meil on ikka super seltskond ja kenad autod.
  19. Kui ma liiduajal kunagi ammu Tallinna rivi Valka orgunnisin siis pidas kõik paika. Aga no mida mina ka tean Mõni vend jõudis aint hiljem kohale nii, et 9.30-10.00 kogunemine väga ei tööta. Reaalis on poole kümnest kuni poole üheteistkümneni umbes
  20. Kuna Kert mu juba tanki pani, siis tahaks ka teada palju Tallinnast tulijaid on. Iga üks võiks oma nime siia kirjutada ja taha kust linnast tuleb. Kert äkki koondab selle listi siis esimesse postitusse kokku, või mis.
  21. Üks õhtu olid Kollasel tänaval bemmiga. Kena auto:)
  22. Ilus värv! Kus kandis autot näha võib ja mis plaanid on sellega?
  23. Kert, ma arvan et ei hakka seda mootorit teise Eesti otsa vedama, et vahetada saaks. Vahepeal sai pagassi amordid ka ära vahetatud. Originaalis on 150N amordid. Ostsin siis ka sajaviiekümnesed, aga lahti need siiski seda pagassi luuki ei jaksa lükata. Vähemalt jaksavad lahtigi hoida. Vaatan, äkki saab 300N vastu ära vahetada. Ilmselt siis see mtech2 tiib on nii raske, et jääb veits jõudu puudu. Mulle hakkas vahepeal üks strut bar jubedalt meeldima ja tahtsin seda juba suure hurraaga ära tellida. See on mõeldud r6 M20 benuskatele. Pildi järgi vaadates fitib see nibin nabin üle mootori. Ei hakanud igaks juhuks seda veel ostma, pärast ei mahugi selle M50 mootoriga sinna kapotialla.
  24. Töörahade summa jääb 2000eur ringi. Udukatega on selline asi, et pean juhipoolse laiali lammutama ja vaatama mis viga on, sest see ei tööta. Paar aastat tagasi juba kustus vahepeal ise ära. Võibolla on üdse uusi udutulesid tarvis. Uut esiklaasi tahaks küll. Kuna ma seda ise vahetada ei oska siis pean ilmselt kuskilt koos paigaldusega selle klaasi murtesema. Kapoti alla plaanis m50 panna. Ootan hetkel Jõujaama taga, et see mootor ühelt teiselt e30 cabriolt maha võetaks. Väidetavalt jaanipäeva paiku pidi midagi selles osas toimuma hakkama. Natuke nagu kõhe on lasta seda vahetada ka, sest sai ju auto just värvitud, pärast käperdatakse midagi ära siis on jama. Kui keegi sellist swapi enne teinud on (kindlasti on:D) ja endas marukindel, et midagi ära ei rihi siis ootan hinnapakkumist. Endal mul kahjuks garaaži ei ole, et seda vahetada.
  25. Eile oli siis SEE PÄEV, kus Martin mu auto valmis sai. Vurasin kohe Tartusse! Masin aeti garaažist välja ja no amps vajus ikka lahti küll. Olen tulemusega väga rahul. Ilus, puhas. Rooli kohta pole vaja küsida. Uus on olemas ja rändab m20b20 Alpina pagassis juba viiendat korda vist Tallinnasse Puudu siis hetkel tagumine BMW märk ja juhipoolne alumine küljeliist. Aaa, ja proovin mingi aeg siis mõned pildid ka teha veel.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.