Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. See on klapp mis avaneb kui keerad sooja põhja. Ehk see on mingi klapp mis juhib seda sooja jama jne. Targemad mehed oskavad selle kohta rääkida küll.
  2. Ei tea kaua mees naisele peale käis, et sellist pilti teha
  3. üks koht oleks vaja üle teha aint. jobana aga siis ma ei saa seda ikkagi teha
  4. Kuidas see tinaga mässamine käib täpsemalt ? mul hea vene aegne jootekolb olemas mis ajab tina keema
  5. Igatahes võib öelda, et iaga vana asi tiksub ja vsioo
  6. Tundub, et ilm on õhtul ilus
  7. Mikko on ilusti ja korralikult teada andnud, et vaja raha kokku ajada. http://foorum.e30.ee/topic/1262-foorumi-toetamine/ Üritan homme ka teha pisikese toetuse.
  8. No selge siis pool autot jätan maha, kuna koledalt rooste läinud
  9. Ähk ronin ka kohale oma trammiga.
  10. Mis nüüd juhtus ?
  11. Ää kas diamont swarts rulli värvil on mingi laki kiht peal jh ? Mõtlen, et kuidas selle tumedamat sära tagasi teha. mingi mustavärvi vaha ostma selleks siis jh ?
  12. See on see roheline vist mis m20 siin saksast ära tõi jne
  13. Oleneb mis termostaadi ostsid. Kui mingi odavam junn siis ei imesta kui läbi läinud juba. Või siis radikas lekib nii lollilt, et saab õhku jahutus süsteemile ja hakkab ka sedasi keema minema.
  14. nuh MIM 1900 hullud http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=67&t=102760
  15. ON jh õudusunenägu. Ei julge oma autot lahti võttagi sõidan võiduka lõpuni
  16. Need on need uhked tootet rooste vastu pärast kui tahad midagi keevitada põletad auto maha
  17. Ega jhm iga auto on erikohalt roostes
  18. Kasutad töötegemisel kindaid ka ikka ? keevitamisel oleks mõistlik kindaid ikka kanda mis kannatavad siis kuumust.
  19. Omal ka vead küljes aga tänapäeva arste ei huvita mis viga on. Kui liigud siis kõlbad. Väga lõdva teema arstide kontroll. Ja kui mõni tahab väga minna ia avastakse pisike viga siis saadetakse koju.
  20. Kui ühe seisma jätan siis pole milegagi tööl käija ja seda juhtme puntra välja võtmist mina küll ei oska teha Eks näis mis tulevik toob. Sõjavägi nussis kõik hetke plaanid ära.
  21. Kui veel üks sõna roostest tuleb siis krt ma juba hakkan rullist loobuma. Krt ise ka teen luuretöid musta kallal, et kui saadan tegemisele mis vaja teha. Teha oleks vaja see, et samamoodi kere haljaks ja siis tegemisele.
  22. Küll ma olen kõigi lemmik ikka
  23. Kui uksel juba selline rebane kallal on, kui kaua see parandatud töö kesta võib ?
  24. Tõmmake oma egod siis koomale

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.