Kõik, mis El`Lango postitas
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Kino hakkab saama igatahes.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Vennad lihvivad plekki siis või Joppvõimatt kas ma olen loll või olen ma koguaeg valesti teinud Haljale metallile ei soovitata ka ju värvida...ega ju? Kuule Kabi, mõni neist nõuandjatest kunagi püstoli käeshõidmiseni on üldse jõudnud. Saan aru, et olen võhik, aga tüübid räägivad vesilihvist haljale metallile. Kullasepad...mitte maalrid (Y). Edu!
-
Korralik tükk igaljuhul. Mõtlesin seda, et kui vesilihvi ei tohi teha.... kuidas siis vesibaasil värve lastakse üldse? Ei jaga mina seda küll kuidagimoodi välja. See lihtsalt näitena toodud küsimus. Enda autol tegin põhja ja tiibasid 5 kuud Usun, et see touring jääb sama kena, kui sul plaanis oli!
-
No mingi värvija rääkis, et vesilihv on jama ja ajab rooste. Kuidas sa aru ei saa
-
Värvi kohta veel küsiks. OK ei tee vesilihvi, aga kui tuleb veebaasil värv.... Ei saa aru, loogikavaba 8) Kindlasti on asju, mida saab teisiti teha ja paremini. Kui on kenasti tehtud ja tulemus hea, pole ju vahet. Kauaks kestma jääb, seda teab vaid tegija ise Jõudu tööle külamees.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Suht edev on küll Ootab valmistoodangu ära, praegu veel vara kiita. Muidugi vaeva on sellega ikka nähtud (Y)
-
318 '88 - jaan1414
Kus viga näed laita, seal mine ja aita. On ka see pill siis nii roostevaba, kui lubati?
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Eks see ole ikkagi iseenda otsus, millega ringi sõita. Muide, kunagi, kui väike poiss olin ja õlu ja tüdrukud meeldima hakkasid, liikus see pill kodulinnas. Tol ajal oli see väikse linna kohta üpris suur globaalne ime
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Prügimäele ikka, prügimäele läheb praht. Mitte metsa....alaarenenud.
-
BMW 324D R6 63KW (keretööd) '87
Antenn on kift, kuid ei sobi selle autoga eriti. Miks BMW märke pole enam??
-
325i '86 - tossike
Njaa, te ju tuuningu vennad kmh. Mõtlesingi, et kui üsna suur osa bemmimegi sõidab piirajas, siis kuidas ainult teil nii juhtuda sai Kahju muidugi.
-
325i '86 - tossike
Ma ei saa praegu aru ikkagi, kuidas see mootor kotti läks? Sõidad jäärajal piirajas :shock:
-
324td '87 - Taavi00
Ära põe, tee edasi. Roostet vähemalt pole 8) Inimene õpib ju koguaeg.
-
BMW 320i '87 - John325
Tõmbaski mõned ju
-
324td '87 - Taavi00
Teise pildi peal oleva süsteemiga pead küll midagi ette võtma.
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
Veljed : Samahästi võiks läti spoilad ka külge panna. Auto näeb lihtsalt nii piinlikult korralik, et patt oleks selliseid velgi seal all hoida. Kui meeldib, pole midagi teha muidugi 8)
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Neid oli vist kahte sorti. Ühed läksid korraks süütega, teised siis, kui mootor ringi hakkas käima. Mingi releeteema on kah. Võib-olla
-
BMW 320i kupee '88 - Jaan
Kapoti teed üle kunagi?
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
No kui onud 141kW mootoriga e30 sõita ei oska/saa, pole ju nnde tüüpide süü, kes sellise auto endale ehitavad. Ma paneks kindlalt 2,5l kui mingi 3,5l. Juba küttekulu pärast Tagumistest klaasidest läbi näeb üldse? Maru kuudika effekt on praegu.
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
Kedi hea võib see auto välja näha, kui värv peale saab.
-
Ega enne ei teagi, kui järgi proovid 8)
-
Kollaste tulede peale pole mõtlenud. Keegi müüs kilesid siin, suht hea/huvitav võib jääda. Päris pikalt seda teemat ikka jälginud ja tundub, et tasus ära ikka. Hea töö.
-
BMW 320i '87 - John325
Kell ja päiksesirm peaks mul veel olema. Selle juhtme kohta niipalju, et vahet pole kuidaspidi kokku paned. Mõtle mis süsteemiga ta töötab. See pilt tegi paha küll, kuna nüüd oleks rohkem ja paremaid vaja
-
BMW 320i '87 - John325
Õhuavad/ribid ja peeglid võid ära lakkida, aga rohkem pole mõtet. Mul võib-olla vedeleb see junn, mida sul vaja läheb, auto küljes veel. Hea näeb välja küll 8)
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Ju sa pead siis oma sõiduvõtteid lihvima