Kõik, mis aronz12 postitas
-
REGISTREERIMISTUNNISTUSELE õiged andmed!!
2008a näitab jah, et 520L on
-
REGISTREERIMISTUNNISTUSELE õiged andmed!!
Ma LKF-ist selle kindlustuse värgiga vaatasin ja ütles, et sellist reg. nr. pole.
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
Kas see hall m3 laienditega kupee on õige asi või mingi omalooming? vaatan et pagassi luuk ka m3 oma.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
mis asi too viimase pildi peal on?
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Mul oleks sulle pakkuda karteri põhi. Mul ei lekkinud aga seda kas keegi ennem remontinud ka on, ei tea. Hinna teeks mingi 250.- kui sobib. Kui sobib siis võid külla tulla veel EDIT: kui 1.8 m40 oma sobib muidugi.
-
BMW 318 M50B25 1989 - Iff
mul oli ka seal paremal selle kasti all päris vihane loik. sai vesi sealt välja ja enam pole tulnud. ei tea isegi kus kohast see tuli.
-
vb, aga olen ka germanstyle all sellist asja kuulnud. vb seal mingi vahe sees, pole kindel. pildi leidsin googlest ka "german style tyers." enam ma seda ei leie aga midagi sellist ma eile sinna kirjutasin.
-
rehv on kitsam kui velg. jääb nagu peale oleks venitatud. EDIT:
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
kas eksin väga kui eile umbes 11 ajal sai seda pärnus näha? igatahes üks sellise kapottiga punane sõitis vastu. hästi sobib see kapott. realis on ikka palju ilusam ka see.
-
316 '86 - Sören
laki põhimõte on ju värvi kaitsta. kui lakk värvi sees on siis jääb ju suurel osal värvi kaitseta ja pole lakil pointi ju.
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
pole seda tala ise näppind ei tea siis mida ta mõtleb. vb mingi "tuuning" värk seal.
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
ta räägib ju mingist stange talast mitte stangest endast. vb mõtledki seda aga tundub et said veits valesti aru
-
peaks olema miski söefilter. ei mäleta mille jaoks aga midagi sellist ta oli.
-
318 '88 - jaan1414
kui ma väga ei eksi ole see auto24 miski 5-7 kiloga müügis.
-
320 cabrio m-tech1 '89 - matu112
tõesti natuke valesti kukkus välja. mõtlesin siis "kaks"
-
320 cabrio m-tech1 '89 - matu112
kena rull. sisu on ka ikka väga viis. minu meelest must ja punane on kakas värvi mis sobivad täiega hästi kokku. edu ja paksu rahakotti sulle.
-
316 kupee projekt '86
a mis nende liistudega siis juhtuda võib? miks see kinni pahteldamine riskantne on?
-
316 kupee projekt '86
piltide vaatamiseks ei ole vaja kontot :wink: mina igatahes sisse ei loginud, et neid näha.
-
BMW 324TD '87 - Küks
ma enda bemmi tõstsin küll parr korda valest kohast, kõveraks või mõlki küll midagi ei läinud. natuke tegi mingit väikest krabinat. seisis veel vist mingi päeva või rohkemgi nii tungi peal.
-
318i M-technic '86 - Maero
ok. aga mis nad on nii haruldased et nad nii kallid on või loeb see firma ja kvaliteet ja sellised asjad?
-
BMW E30st
mul tekis selline küssa selle esimese posti kohta et seal kirjas et peale 85a vist oli roolivõimendi baasvarustuses, et kas see oli siis kõigil peale seda aastat toodetud e30netel või mingitel kindlatel e30netel. mul ka 318 ja 90a aga sellel pole roolivõimu. et sellel oleks see nagu maha koogitud. sry kui väga valesti aru sain.
-
minu bemm on natuke alla keskmise aga minu meelest on küll see hind palju. või sellised veled ongi nii kallid
-
palju see 2000 mai ta mis raha eesti rahas oleks?
-
318 is t (M42, 103 kw) '89 - Vazza
mis need katted teevad siis? või lihtsalt ei meeldi?
-
324d '87 - KINDIKE
mina kasutan www.album.ee seal kah väga lihtne pilte lisada ja saab panna postitusse kasvõi lingina sellesse albumisse kus pildid on.