Kõik, mis sass postitas
- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- M:324d 575 eur
-
M:324d 575 eur
http://auto.motors24...W-324-1990.aspx kehtiv ülevaatus,kindlustus,talverehvid. ainult müük! tel:viiis kuus 20128kolm
-
318 Touring '92 - Edoman
Kütuse rõhk kontrollitud?
-
Lobamokkade rubriik
kes pole veel piilumas käinud e30.de tüüp saagis selle fl 320 välja
-
K: TYP 168 ja TYP 188 erinevuste kohta
pane e34 flantsid ja asi ok
-
K: Käigukangi nupu eemaldus ja velje kapslid
1.tõmba 2.united motors
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Sport...motosport eix. :-D
-
318 Touring '92 - Edoman
Se madalus on mu meelest ikka bs,eriti tallinnas :-) omal nahal proovitud ja ma eelistan mugavust ilule,lisaks lammutab Seda pea 20 aastat vana vanakes rohkem se sport värks Aga edu kaaskannatajale ;-)
- k:e28 differ e30nele
-
M:325 M50 poolik projekt 1200-
tegu endise 323i iga mis talllinas liikus mõni aasta tagasi?
-
typ188 simmerlingid
jap nii ta on,kardaani poolne simmer 13,93+km ja ainult a osa,ning pooltelje poolsed 3.83+km tk asjad purgis minujaoks ,enne pidi ikka kõik valed kohad läbikäima muide,keegi 13,93+km ei raatsi kardaani poolse simmeri eest välja käija on mul üks nissani sobivas mõõdus simmer üle 5 euriga
-
typ188 simmerlingid
vaja oleks siis leida typ 188 tiffrile 2x 44/67 ja üks 45/75 mõõdus simmerid,olen käinud hüdroscandis,fixsuses ja teistes auto poodides ja helistanud paari tihendi poodi ja tulemus praktiliselt null tallinna piirkonnas.' kui isegi mõõtu on siis ei sobi oma spetsiifika tõttu ning ei pruugi kesta tiffri küljes... united motors siis ainuke varjant?
-
Lobamokkade rubriik
typ 188 tiffer käis liivapritsis ja paistab et flantsi vahelt on ikka liiva nätuke sisse läinud ja se paha paha.. pesen tiffrit diisliga seest või milline teguviis ennast õigustaks? lisaks soovitage mõnda simmeri poodi tallinnas
-
318i Cabrio '92 - Leks
kunagi vahetasin neid amordi patju,vahetaja mees ei pannud seibe ja ca 1000 km ja amordid toas/õues,kurjavaeva näin et leida sobivad seibid asemele kuna vanad seibid läksid koos amortidega prügikasti. febi puksidel polnud ühtegi seibi ega tihendit kaasas
-
k:e28 differ e30nele
e34 poolteljeflantsid läksid asemele,nüüd vaja se junn alla proovida....visuaalselt paistab kõik ok olema.
- Lobamokkade rubriik
-
K:powerflexi omadused
plaanis paigaldada tagasilla pukside asemele powerflex,kuna väidetavalt m30 mootor väänab originaal kummipuksid läbi. vahetusse läheks,sillatala puksid,õõtsade ning tiffri puks,kuid kas siis tõuseb salongis ka müra ning vibratsioon ?
-
BMW 324TD Touring 1992 - Kaspar
heip,kas sinu autol on esimesed peatoed diagonaal triipudega ja servast punaste äärtega?
-
k:e28 differ e30nele
proovisin panna e28 525i 85aasta typ 188 tiffrit e30 touringule,poolteljed ei hakka külge kuna diffri flantsid on suuremad,mis võiks lahendus olla? ehk sobib siis e34 diffri küljest midagi? ning kus võiks leida simmerlinge aka tihendeid ja tolmukatteid typ188 reduktorile,united motorsist ainult? ai kurja,kardaani ja muud ei jõudnudki proovida
-
Polüuretaanpuksid
kas se teema on veel aktiivne?telefon on väljas või asub väljaspool levipiirkonda....
-
obc II kontrollimine
mul on üks obc II komplekt ammusest ajast 84a 528 pealt,ehk saaks kellegi autos kontrollida kompu töökorda kellel on obc II juba autos olemas. põhimõtteliselt peaks e28 komplekt hakkama tööle ka e30nes?
-
M: powerflex tagumised õõtsapuksid
Mul tekib küsimus,puksid pressitakse ju õõtsa,tala või mis iganes asja Sisse.kas need puksid on siis uuesti välja pressitud,kuna tegu kasutatud puksidega?
-
BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
pigem siis sooda või klaaskuulprits...
- 325i '90 - GTA