Kõik, mis Dreamon postitas
-
V8 peale panek e30-le.
Mis sel siis Häda on?
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
Lihtsam oleks paksem plokikaane tihend vast :?
-
324td '87 - Taavi00
Ära südamesse võta aga see pole keevitamine see on pigem sittumine Õmbluseid oleks võind veidi lamellkettaga maha tõmmata
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Tavaliselt siis kas uus kella plokk või teine viga temp andur,ma lõin lõpuks käega vahetasin 3 kella blokki ära ei saanudki tööle, siis 3 temp andurit,töötas heal juhul nädala ja lõpuks viskas nii üle et ostsin eraldi vee temp kella
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Ahjaa ,kle mul ka tumedad istmed pakkuda korralikud!
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Terv.Oleks isegi 1 m tech 1 rool pakkuda ja mingi veel 5089437
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Ole hea sama siia ka!
-
318IT '89 - Kert6
Huvitab et bmw tagant ikka nii tugev on,et sitika nii sisse lööb, ju siis need sitikad on nagu japsid tehtud pannakse plekk värvitakse ära ja võetakse plekk ära ,sul vedas ikka tohutult
-
318i M-technic '86 - Maero
millegi pärast ei võta nad m3 arvesse,reno kunagi jamas ka selle ark iga kuna oli saksas arvel aga eesti ei saanud muud kui sport autona arvele
-
318i M-technic '86 - Maero
Tervist mul oleks paar küssi sulle, Kuidas koos käikariga ära mahtus,gardaani tunnelit pidid muutma?,kuhu radika paigutad sinna kus enne?,Käpad tegid ise? Ja kuidas summ ära mahub? Julm ette võtmine ja et juba hääled sees,müts maha,aga räägi mida selle peale sinine valge hunt teeb kui kapoti üles tõstab?
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Tubli töö,s**ast sai tehtud
-
318i '84 - Andrus
Päris kena, eriti värvi valik ja nagu sobib kokku kõik aint eest on hella blackid puudu
-
BMW 320i '87 - John325
Päris ilus peaks mainima
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Ära sa märgi leitsin samasuguse teema pmst 1:1 isegi sul on 318 taga pagassi peal. Krt oleks pidanud ka kerele niipaju haamrit näitama :twisted: Ega siis ei jäägi muud üle,kui ootama uut korda,kuni mootori uuesti maha tõstab siis näitab täiega Edu projektiga!
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
ma tulen ka pärast suve kui load käes
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
See Arkiga jamamine on üks suur töö ja vaev,kes vaeva nääb see ka võidab,Arki süü seee et ei viitsita või ei taheta ehitada mootorite testimiseks vastavat düno pinki või mis iganes teiste asjade jaoks( hea tegelt Mõnes mõttes muidu oleks nii mõnegi venna auto parklas kuna ohtlik)