Kõik, mis hiis postitas
-
Rooli nahatamine
Võtaksin siis ühe käigukangi ümbruse kui ikka täis nahk.
-
325e '87 - SinineBMW
Normalne summa !! Ilus ja heas korras tõesti.
-
320i sedaan '83 - Erkki_V
Pole mõtet müüja muidugi praegu ei osta keegi naguni õige hinnaga ,kõik loodavad odavalt saada.
-
318i M-technic '86 - Maero
Kui oled roolivõimug autoga sõitnud pikka aega siis alles tunned kui raske on ilma selleta.Muidu nagu eriti enne aru ei saanudki.Mulle meeldis tegelikult ilma võimuta ,tunnetus oli kuidagi parem :roll:
-
diffri ülekanded
Mina olen küll 205 täiesti stoc 325i sõitnud aga pikkema maa peale piirajase nagu küll ei löönud midagi.5 inimest peal Rapla ja Märjamaa vahelisel sirgel teelõigu sai sellist asja proovitud kunagi 9a.tagasi hea tee sai otsa ennem võibolla. . :roll:
-
324td '87 - Taavi00
Kui ainult luuki tahaks kätte saada siis ka vaja laepolster vaja eemaldada we? Mõtlen et kui mehanismi pole kätte vaja saada. :?Siin on näha et 6 torksiga kinni ainult.
-
BMW 324D R6 63KW (keretööd) '87
Eks neid liigub aga seespoolt on ikka roostes .Minu oma esistange on mingi imelik ei ole roostet üldse seespoolt kas tsingitud või midagi sellist aga väljast on kroomitud aga tagumine oli terasest puhta ussitanud ja seest roostes .Siin üks pilt ehk leiad sellise siis pole roostega problemi.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Tulen vaatan ka vähe mis toimub aga ilma E-30-ta. 8)
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
- Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
Kas see teema pealkiri on veel õige või? Palju maksab siis E-30 värvimine .Pleki tööd on nagu aru saan tunni hindega või on ka võimalik mingi summa peale kokku lepida?- 325i Convertible '90 - Ahto
Otsin keevitajat sest seda vajab su eelmine auto päris kõvasti.Põhja matti allt oli ikka päris läbi .Külje karbid ,esitiivad ,kõrvaistuja poolne esimest jagealust peaegu poolegi ,juhi koht ka päris pehme kõrvalistuja tagumine jalgealune oli ainult ok.Taga koopas ka paar auku.Loodan et ehk sügiseks on värvi all ,pole eriti aega olnud aktivselt tegeleda aga tasa ja targu vahetan ja korastan teisi osi ka.Kere on sisust ja lisadest tühjaks roogitud. Mootor on veel vahel.Aga edu sulle ja varsti vist ajad enda oma sealt päikesekätte .- 325i Convertible '90 - Ahto
Terv.Põhi päris hea ju.- Roolivõimu paigaldamine
Küsimus siis endiselt õhus või on selles keegi ka sellgusele jõudnud.- E30 320 -> 325 '89 - Siim
Täitsa vinks -vonks auto edu sellega siis edaspidiseks .- 318i '88 - mTim
Ma ei kadesta üldse teid kui sellises kohas THÜV peate tegema .- 318i '88 - mTim
Ma ei sa nüüd aru eriti ,see te THÜV mainiti et sumps on vähe hõre ei ole veel ju viga ja omanik ütles ju et pidi auto soojaks sõitma et co normalne oleks .Käsar järelikult midagi võtis ikka kui läbi lasti tuled võib kohapeal seadistada kui vaja .Normalne kui läbi sai- BMW 325i '87 - Joosep
Mis veljega tegu on ?- 325i '90 - Krst
Hea asi saab 8) vinge!!!- 325 Touring shadowline 1989 - Fantoom
Kena masin jah.- Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
Mis M-tech.1 stange värvimine ja parandamine maksma läheb.- kuidas käib käigukang ära
Te auto alt lahti ja saad kogu ürituse koraga kätte lihtsam ja parem ülevaade mis seal kulunud on tavaliselt on kulunud osa nr.2 Raimo pildilt .Tagurpidi käigu mitte normalsel sisse minemise põhjus .Mina lasin need pronksist endale kunagi aastaid tagasi treida ,muidu vist plastikust need.325i oli autoks ma arvan et sul sama sugune seal all see asjandus. - Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus