Kõik, mis hiis postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Minu arust oleks siiski odavam ja kindlam osta uued 600 eur veljed kui 300 eest ja siis veel puurimisele kah mingi 100 eur laks juurde ning sirguses pole ka keegi kindel .Vähemalt kindlalt sirged ja uued veljed oleks parem tulemus. Oleksid pidanud sygisest iga kuu 50-100 k6rvale ja kevadeks raha koos ilusti.
-
324td Touring '89 - grimes
Liivakaga lasid haljaks we uksed ja põlle.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Mega pehmed rehvid need nakangid ma ei susita eriti oma 725 tds aga 1 suvega sai s6idetud kulumis piirini ja s6ita sain ikka mega vähe suvel teise suvega olid otsas need rehvid .Sulle ei jätku neist sellise sussitamise järel neist 2 kuuks max.Dunlopiga lasin ikka mingi 4 a ringi ja enne sedagi polnud need uued.
- kustutada
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Tiib on hea mulle meeldib see rohkem kui M-tech oma kunagisel rullil oli see .
-
316 '87 - Mihkel
Alumine ots on kruviga tüüblis ja tüübel seal kus ta olema peab ikka .See karp on mul seal ilusti olemas. Eemaldasin selle hai uime sealt ainult mis seal kõrval tüübel ei kinnitu selle külge ju.Seda vist raske selletada siin .
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Huvitav et chulo piltidel olev auto on mingi hübriid jälle pre tuled ja fl stanged aga muidu ok .Värv on ilus kui see kogu aeg läigib igal autol.
-
316 '87 - Mihkel
Edeneb lammutamise poole ,loodetavasti saab kokku ka . Pildi pealt näha yks rull veel sul käsil seal vist .Mina lasin enda omal igatahes need ees nurkades olevad plekkist nurga moodi seina eemaldata ,jäi siis selline ümar nurk ainult ei korja muda ja paska sina ennam kui logar all on .See on üks p6hjus juba miks need nurgad ennamusel pehmed ja läbi on.
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Siis tagumise koopaga , tiiva äärega või 5x120 tegid miskit we ?
-
M; kojamees uus .
Müüa siis 1championi uus kojamees ,mudeli mark EU 58 soobib E-60 ja paljudele muudele autodele millel läheb 58 cm pikk kojamees .10 eur.1tk Ei soobi 7 seerja BMW -le. tel nr 56909675 Tallinn. Ei tahaks uut asja ju prügikasti ka viisata,millega mul endal pole miskit teha poes siis maksis 12 eur nii et selleks müün maha .Tegu siis uuema tüübi kojamehega mitte sellise mittme liigendiga .Kell on see vanema tüübi kinitus U kujuline ja lühem osa klaasi poole siis saab kinnitada ka neile kui aga U kuju lühem osa teisel pool siis ei sa ,mille õnge mina ka langesin.
-
324td Touring '89 - grimes
Ma arvan et neid ple eraldatud lihtsalt tulid ju org M-tech 2 kuudi pealt need jubinad.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma ei tea kas see on siin juba olnud aga ma ple silmanud ,aga tundub sile pill olema hea raha eest. http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=129660
-
Võtmetoorikud e30-le
Tulen laup'aev l'abi ,loodetavasti ei unusta 'ara muidugi .
-
316i (M50B25) '89 - Eff
Miks sa teda siis ymber ehitad ?
-
e30 esiklaasi vahetus
Ma ei tea kas olen eixxile r'aakinud seda aga mul nooruses 2 rullil tagaklaas s6idu ajal tykideks lenanud .Ise ma neid m6lemit eelnevalt n'aapinud ei olnud aga huvitav on see et m6lemad just s6idu ajal ja kevadel hommiku tundidel kui baaris koju s6itsin .Muud p6hjust ma nende purunemisele ei leidnud kui et vesi oli kuskile klaasi ja tihendi vahele p'aasenud ja veekylmumisel l6igi plaks tykkideks .Yhel oli 6nneks tagaklaas toonkiilega tehtud see j'ai yhte tk hirmus latakas k'ais ainult algul ei saanud aru mis jama see nyyd oli.Teisel aga toonkiile polnud ja oh seda puudi oli k6ik kohad t'ais taguumise aknalauaga kaardina vahe seest oli kyll huvitav neid v'alja udida k6ik killud ju raiped kukusid kardina peale ja sealt edasi sina vahese .Ju siis neil polnud need vee jooksu kohad kohakuti . .
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Vigadest 6ppitaks ,arvan et m6lemad said paraja 6ppetunni nii et j'aatkame siis auto teemaga .Kevadeks peaks valmis saama nagu aru saan .
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
kyttuse toru ple vaja we?Mul 1 uus org j'ai ylle tagasi vool kui ei eksi. Oleks yks vedamine .
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
- 320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
:sorcerer: :flowers:- 316 85 (m50b25)
No clubise j'ai v'ahemalt ,edu siis uuele omanikule .- BMW 320i (2,5e) Pre Facelift Coupe '86 - Mark
Annaks jumal t'aidele asu .- 318i Convertible 1992 - kopu11
Panen ka m'argi siis siia maha et yhe cab elu veel siis j'algida- e30 esiklaasi vahetus
Ma tegin samasuguse traadist asjanduse kruvika otsa ja v'aga kiiresti l'aks ka kiil tagasi oma kohale.N'oori ple kasutanud ,milleks kui tihend juba ees on .- 320i (m20b25) '90 risto21
Rulli klaasi vahetus on minu arust yks m6istlikumaid k'aiks k6ik klaasid nii lihtsalt 'ara ja tagasi .- Porimatid, veluurist
Minul siis käes ja tänud veel tellimise eest!!! - 320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus