Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Kevad tuleb mühinal ja peab ka hakkama hinge teisele sisse puhuma . Sügisel enne seisma jäämist ei tahtnud ennam külmast peast käivituda mootor . Kõvasti peab meelitama ja gaasi ei luba ültse puudutada. Soojast peast läheb. Igasugu trikke ja asju vahetanud aga seis ikka sama. Kõik muidugi hakkas sellest kui vanamees pani kogemata seda 95 bio lisndiga paaki. Nüüd küll silmini 98 täis .Eks näis läheb siis targemate inimeste kätte ehk saab veel asja .🤪🤪🤪😎
  2. Hm . Ollen ise ka Deiniga kohtunud ja juppe vahetanud . Autodki saamas kohas keevitust ja värvi saanud meil. Mõtlesingi et kuhu see auto teema kadunud on? Hea tõesti et lõppuni valmis saab lõppuks.😉😀
  3. Kuidas logari asja lahendasid? Kuhu need õhuvõtuavad suunatud on ?
  4. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Eixx see on see 323 we?
  5. Hm . Sama värvi sild nagu mul.🤔😁Mu teemas on kuskil sellest välispumbast pilt laenatud interneti avarustest.
  6. hiis vastas bemmisiim teemale, kohas Vaba teema
    Sa ei tee siis enam Eix ise?
  7. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Hm pole ju raske leida mis autole need läksid. 325i all on ja sõidan vahest normaalselt ja vahest ikka ka,kiirelt mingit ringrada ma temaga just ei sõida . Otsisin pilti kus nad karbis olid aga ei leidnud enam. Kui õieli mäletan oli tegu nende GSP võllidega .Varsti pea 2a.all olnud . Ma eisaanud ka miski pärast aeromootorsi lehte lahti ei tea kas äri on läbi juba neil. Aga alasi lehel on igasugu variante müüa isegi SKF omad mis maksavad 260 kuni 358 tk.vist oli. Ma ei viitsinud enam nende vanadega jamada . Peaks isegi olema 1 kerge loksuga kuskil ja teisi millel otsad on lahti vôetud . Mis varsti metalli ehk rändavad.https://alvadi.ee/kataloog/varuosa/14386083/10713
  8. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    On olemas ju B osa jämeda võllid mina ostsin ja siiani on ilusti vastu pidanud . Ostsin aeromootorsist.
  9. Päris hea miks ta seda juba 10 tagasi maha ei müünud. Päris Mätase teine vajunud
  10. On ikka tahtmist olnudneid nr otsida !
  11. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Palun 54510357 aga see peaks mul.ka allkirjas näha olema !
  12. Tiib on küll nagu lennuki oma!
  13. Veokonksu pikenduse ostma M tech stange jaoks.Muidu pead treilaga sôitma ja see ka ei sa peale tõmmata .
  14. 45 EUR uus . Mujalt vist head ei sa.
  15. Mis mōtes laiemaks???
  16. Jm... Mingi kolektsioonäär ostis ära või"?
  17. Miks te neid EL vente paigaldate ? Org.jahutab väga ilusti selle ära ju kui korras.
  18. Hm huvitav mul küll need nii ruttu rooste ei läinud. Seisid vahest kuuid enne kui ma nad terasharjaga haljaks lasin ja pulbervärvimises tsinkida ning värvida viisin. Muidugi mul olid suht soojas kohas ka nad nimelt toas!
  19. Kae ma käin ka samas kohas oma autodega THÜ.😉😉
  20. Õõtsadel oleks võinud siis juba flansid ka eemaldada ja piduri plekkid ka allt puhtaks . Kui juba nii ette võtsid. Ma küll eemaldasin puksid enne värvimist.
  21. Antud juhul kasutuses igapäevaselt !
  22. Mul oleks seda esimest juhi istet vaja!
  23. Mōtlen et päris kuulukas ōppilasele vōi noorele Ennastki paneb küll mōtlema et mōnusat raha lendab lihtsalt. Vōibolla ma olen liiga palju uute ja säästlikumate autodega ära harjunud . Ta tahab ju igapäeva sōidukiks .
  24. Ja selliste küttuse hindade juures on päris kuulukas ikka 2,5 lasta ,korraliku rahakotti nõuab. Pole just kõige säästlikum mootor.
  25. Teine kord kui pardatsook lukk katki läheb siis on lihtsam tagumisest laathingest kruvid välja ja käsi vahele ja ongi tervelt käes! Ma olen kunagi nii 2 lukku purunemisel selle lahti saanud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.