Kõik, mis hiis postitas
-
M: 324TD touring juppideks
Mis armatuuri eest soovid?
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tänks, kui keegi lottovõidu annaks siis poleks vast mingit motivatsiooni puudust.Vaatasin selle lingi allt mingit kokkutuleku klipi see annab küll motivatsiooni.
-
316i kupee '89 - eix22
Päris megalt ikka võttab kõik aega kui head asja tahad .
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
Uuematel on see põllega ühes.
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Porolooni liimisite ka ikka lakke kinni we? Päris hea juba.
- O: E30 kupee tagastange
-
Kahju et just ix.Mul ju kõik jubinad tava seedani omad . Mul mingi toonor kere küll olemas aga eks näeb mis sellest veel saab.Uueks tehtud esiraami paigaldust ootab ja keevitust mõnest kohast.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kui keeruline see peegli v'arvimine on see ju eriti osadeks ei k'ai.
-
No nyyd n'agi ilusti.
-
Coupe 87projekt - arxman
Mul oleks musta vaja siis oleks seespoolt vähem nühkida.Annaks korraliku valge vastu,mille saad maha müüa.
-
Ma kahjuks ei näe midagi sealt aadresi allt,tegin kasutajaks aga ei miskit.
-
318i '87 - Magnus
Paistab korralik hall olema ,edu korras hoidmisel.
-
Coupe 87projekt - arxman
Musta luugi v6id mulle myya,kui seda vaja pole ennam .V6in tuua katuse osa mis luugist taha poole j'aab. V6i teist v'arvi luugi kumb soobib paremini.
-
www.4car.ee - online autovaruosade pood - kuni 20% e30 klubilistele
Toimib kyll .
-
320i (m20b25) '90 risto21
Mõtlesingi küsida eixx et mille kuradi jaoks see plekkist karp seal all kasulik on? Selle karbikese allt on kõik kered pehmed ,mingit mastiksit seal ümber pole et niiskus sina ei pääseks .Mustal ma need eemaldasin ja tagasi ei lasknud neid teha uusi. Ma pooldan siis tava rehve mitte neid strece kogu aeg hiili ringi nende äärekivide pärast. Kas selliste rehvidega üldse järskusi kurve läbida saab nii et need maha ei tule ,suvel ikka asfaldil hullata kannatab we ?
-
K: Kellelgil huvi Bmw Muuseumi jne reisida ?
Seda viimast näeb tallina esinduses ka .;-))))
-
299TFC ümber registreerimata!
Auto on ju arvelt maas kindlustust ka pole keegi ei liigu sellega ja su emal ei lähe ka kindlustus kallimaks kui uue ostab. Kui autoga pole liigeldud 2 a.siis on ta ju nüüd arvelt maas.Pole kellelgi prob. Kui uus omanik tahab liigelda siis ta pea selle nagunii oma nimele tegema ja arvele võtma.THÜ ta muidu läbi ei sa ju.
-
m10b18 84a
Kui tegu on ikkagi alla 86a E30 siis ei ole raadikal korki ju pritsungiga autodel .Paisu paak eraldi ju ja see ehk on eemaldatud tal miski p'arast kui auto ei s6ida pole ka ime aga s6itmiseks ta peaks seda vajama siiski .Pane pilt kappoti allusest siis lihtsam ,kui siin jalgratast lejutada.
-
318is kupee '89 - m10power
Hea vaadata kohe .
-
Head muusikat autosse :)
See ka hea lugu siiski jah.
-
Head muusikat autosse :)
Minu l'ainud aasta lemmik siis ja sai v'aga hea koha ka raadio edetabelis 2 koha .
- Lobamokkade rubriik
-
318i Cabrio '92 - Leks
Kas nii vähe liikuval autol on otstarbekas panna neid pukse mis vajavad veel mingid määrimist teatud aja tagant et nagisema ei hakkaks.
-
O: Üksikuid E30 kärgvelgi
Paar postitust allpool on pakkuda!
- O: m20b27 õlivann e28le