Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
    1 785
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

47

Kõik, mis hiis postitas

1. BMW foorumis oli rohkem pilte vähemalt sellest isendist.
  2. hiis

Viimased Kleebised saadaval!

Makse tehtud
  3. hiis

O: m-tech2/m-tech1 stanged

Soovid siis M-technik 2 , sest ega ma 1 koopiajd pole näinud vist üldse.
  4. Karta on et sellise hinnaga seda maha veel ei müüda.
  5. hiis

Lobamokkade rubriik

Lahe pleis
  6. Ma arvan et küll neid talve pilte ka leidub .Ega see auto ei peagi nii läikima ja lakutud olema kui see pilt on tehtud.Peasi et on korras midagi ei riipu ega tolkne kuskilt. Kõik ei ole talvel peidus.Hääletus peaks lihtsalt olema vastavalt aasta ajale.Mitte siis järjestus häälte järgi. Mul meeldis see valge auto pilt mis oli kruusatee priitsmetest määrdunud ja seisis tee ääres.Aga see et väiksed pildid äärtes sisust jne.võiks olla ka jah.
  7. Mule kunagi õeldi et need ei käigi lahti.Tulebki ainult see 1-1,5 cm vahe siise.Mul läks küll sünkronisatoor E-34 käigukastil ja pidin ka uue ostma.Kuna lahti see ei tulnud.
  8. Soe või külm .
  9. hiis

Viimased Kleebised saadaval!

2tk.5x5 valge ja 1tk 15x15 reflektor valge.
  10. hiis

m/v:e30 320it(2,7) poolik projekt

Kas see läikiv asjandus riiulis on alles? http://static2.album.ee/files/1020/56/large_25514093_L26x.jpg
  11. hiis

2012 KALENDER

Tänud siis Methalheart-ile kalendri tegemise eest .Minul on see ka juba käes. :rolleyes:
  12. hiis

Lobamokkade rubriik

Nende videote põhjal ma ei otsustaks midagi need on ennamus ju konkurendi maha tegemiseks ainult .Ning teatud tootja või esindaja poolt ülles seatud.
  13. Lüliti,pirn spidoplokki , kaitse ning vajadusel relee aga kas neil on eraldi relee tagumisega ei oska öelda,eriti ei usu.Juhtme valmidus oli olemas nagu aru sain.Minu arust on tagumisel ja esimesel sama relee aga eraldi kaitsmed.
  14. hiis

Lobamokkade rubriik

Normalne .
  15. See on sul jah ainult tagumise uduka oma ja siis on sul ka spidoka plokkis kollane udutuule märk kindlasti põlema hakanud ja esimese uduka omas pirn kindlasti puudub mis peaks olema värvuselt roheline kui põleb.
  16. Lüliti udukatel on sul ikka nr 4 kahe nuppuga esimesed ja tagumised udukad, mitte 5 millel üks nupp.
  17. hiis

Kustutada

Komplektne või?
  18. No siin autot küll 2000 euri eest,või on sel miskit viga.http://suchen.mobile...r=1&tabNumber=2
  19. hiis

2012 KALENDER

Noh ma ei oska midagi muud õelda kui et foorumlased oleks võinud lihtsalt rohkem nagu vastavalt kuuajale hääletada siis oleks ka talve kuudel rohkem lund näha.
  20. hiis

2012 KALENDER

Tegin ülekande ära ,kas oleks muidu linnast ka kuskilt võimalus kätte saada olnud we?Maksin igaks juhuks ka selle ümbriku raha.Võib posti ka panna.
  21. Huvitav sul kirjas et tagumised kinnituvad 5 poldiga aga piltidel on ju esimesed ka 5 poldiga ehk siis kõik nagu kinnituvad 5-ga.Või on neil ainult 4 polti sees.
  22. hiis

2012 KALENDER

Minule prqegu 1 aga kui sulle kätte mõni jääb siis võin ära võta. Jaanuar -Urmas 2 Veebruar-Tiit 2 Märts-Mario Kli mov 1 Aprill-Madis Juht 1 Mai-Kristjan Püvi 1 Juuni- Eigo 4 Juuli-Eduard Otema 1 August-Aleksander Kullamaa 2 September-Kaspar Kaabel 3 Ooktober-Ain Pahkel November-Andrus Detsember-Tiit 2
  23. EHK on kergem.
  24. Mis tekst sul selle M märgi all on eixx ?Teistel on mingi VDO .Müü mule maha see , või on sul kasutuses see?
  25. Mattid on alles aga pean seda hinda vähe mõtlema ,Tegu on täiesti uute mattidega ,kinnitused on ainult kasutatud asjandused kuna pooled olid puudu kui kunagi sõbralt need ostsin ,ta oli laenanud neid oma auto tarbeks.Vastas pooled ka puuduvad.Pean UM uurima kas neid veel saada võimalik on.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus