Kõik, mis hiis postitas
-
325e kupee '86 - eliise22
Udukad teeks jah viisakaks selle ,kas udukate taga ka mingid logari moodi asjad on?
-
Lobamokkade rubriik
Lugege siis seda ka juba .http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=280601
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
No arvestades,auto a. 1990 on ikka jube pekkis see asi .Minu must 86 a. mis ülle kuudi käis sai ju kattus maha võetud ja pakkusin isegi kattuse plekki koos selle rammistikuga aga kuna soovi polnud sai see eemaldatud ja jumala prilikivi oli teine.Org luugil oli küll mustal auk peaegu sees . Valgel mis on siis 83 a oma samamoodi hea see. Peab vist vanaraua hunnikust ülles otsima ,paistab et fl meestel läheb neid varsti vaja.
-
325e kupee '86 - eliise22
Palju E36 autos,aga päris korralikut tehtud paistab.Edu ja head saba liputamist selle autoga.
-
320i kupee '84 - Raini
Pole sellel tiival ka midagi viga ,mingi moe värk madalt tiiba omada .Vanematel oli ka kõrgemaid vahelduseks .
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
See plekk on ikka hullult roostes. Pole nii roostes seda kohanudki.
-
M: Ford Transiti plekvelgedel olevad korralikud naelrehvid.
Nüüd näeb.
-
M: Ford Transiti plekvelgedel olevad korralikud naelrehvid.
- M tech 1 spoiler ring
Tagumise stange õige plastikliist on ka olemas we?- 318i Rappold Cabrio '84 - M20b20
Mis või kellele see auto mõeldud on miks nad sellise imeliku kopsiku sina taha väljamõtlesid .Golfi kott püstises asendis we? Nüüd oleks sina tõesti hea teha mingi kõvem muusika süsteem nagu Tiit juba pakkus..- 325E '87 - HaininaE28
- O:E30 juppe
No kas tegu peab olema pre omadega või fl udukatega ,stangelisaga ja liistudega .- Kas kellegil on või teab kust saab Treilerit/haagist rentida.
Lähed saksa sellega we? Ma võin uurida seda käru millega ma oma rulli Tartu viisin .Kui ei eksi 30 eur päev paberid peaks ka korras olema kuna rendib seda välja ikka koguaeg kui keegi soovib.- Lobamokkade rubriik
- O: E30 51mm Esimesed püstakud
Hm huvitav ,tavaliselt on ikka püstak ise defkam kraam amorte peaks ikka kõigist normalsetest varusoa poodidest saama .- 2016. AASTA KALENDER
Hm. Ma tulen alles 2 nädala pärast kui pole siis pole,siis pean ise tegema.- 2016. AASTA KALENDER
Ma võtaksin 1tk tulen ise järgi.Maksan ka koha peal.- 316i 141kw kupee '91 - TenZki
Pead ikka m tech 2 vist silmas muidu pead ju teisuguse stange panema ja kinnitused hopis teised neil.- 324td Touring '89 - grimes
- Kes, kus ja keda nägi
Nägin siis täna oma silmaga Rocal Mare parklast väljasõitmast musta M3 nr olid 330 BPM .Vist oli nii need tähed,roolis oli enam kui kindel mitte siit foorumist inimene ehk siis neeger. aga kurat seda tab ehk ikka on keegi foorumist tsikk kõrval oli siis heledama naha tooniga.- Lobamokkade rubriik
Häid Pühi minu poolt ka !!!- KALENDER 2016 - HÄÄLETUS
Pagan ühtegi tsikki ei saanudki kalendrise.- M: Ford Transiti plekvelgedel olevad korralikud naelrehvid.
Oleks siis pakkuda Ford Transitile a.2000 ja ülles plekudel olevad korralikud Michelini 195/70/15c rehvid. 4tk ja 1tk uue suverehviga tagavara rattas kah. Tel 54510357 . Hind oleks 300.- 320i kupee '88 - PetraP
Ega siin polegi palju puudu tuled blaciks ,madalaks ja replika bbs alla,klaasi toon ka ja ongi nagu viimane pilt.- 320i kupee '88 - PetraP
Nice! Nati madalam võiks olla . Paistab et keegi ei oska enam remonditöökojas selliseid autosi remontida mis sulle veakoodi ei anna. - M tech 1 spoiler ring
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus