Kõik, mis hiis postitas
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Endal ka reedel see plaan 😉
- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Ma ei mäletanudki et sellel autol selline sisu on!☺
-
O: pre fl korralikud tagatuled
Miks sa siis uusi b varuosana tuld ei osta ,need on odavamad kõvasti kui startecid!
-
M3 S14B23 '90 Smoking
Hea näeb välja küll! Millega sa seda musta värvi ilusana hoijad? Hmm .Huvitav ju siis tutavaid koheldakse seal teist moodi. Paljud kes kiidavad on tööl seal tutavad. Ise ei julge ennam sina jälle viia autot kunagi.Peale seda kui E38 pagasi sisu rikkuti täielikult ,ajutiselt eemaaltatud mootori osade asetamisega sina. Patriku sekeldused jne.Olin 2a kindel kunde aga peale diislipumba jama mida nad ei sutnud lahendada ja andsid tagasi mitte töötava auto selle eest veel suurt summat nõudes ? Õnneks leidus neist korralike ja hoolsamaid tegijaid kes antud vea parandasid kiiresti.
- Müüdud
-
No nii kadunud poeg kodus tagasi. Läks ära toomine Tartust küll nii kiireks et sai vist paar trahvigi kuskilt kaamera automadist kindlasti .😀 Pilti ka teha ei jõudnud eks tahab teine veel kõvasti puhastust enne nii seest kui väljast. Tänud siis Markusile et viitsis ikka selle abs tegeleda.🤗 Kaidole ka tänks et aitas meid ühe lisa ajuga.😉 Tuli põlema ennam ei läinud ,eks õhutame süüstemi korra veel ja ehk saab ka selle toimima. Silla regul ja THÜ vaja teha siis võiks juba ametlikult liigelda .
-
320i '90 - chrislinsepp
Nr.on esimestel piltidel teised ,võtsid paremad sahtlis hoitud kasutusele või? Paistab piltidelt juba suht madal kas pole siis praegu madaldust all või? Pärast pead ka lauad autos ringi sõitma.
-
M3 S14B23 '90 Smoking
No paremad pildid liikusid juba varem netis et asi liigub . Oled sa tööl Carmastersis või muud moodi seotud selle kohaga ?
- 316i Touring '93 - raix
- 316i Touring '93 - raix
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
No siis on samad mis mul. Hind isegi veel sama. Loodame et peavad ka vastu
-
320i '87 - longero
Paagi laasid ikka lisa mastiksiga ka ülle või?
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Kelle või kuskohast sa veovõlid võtsid . Ma ostsin aeromootorsist uued. Kas sul ka need või oled teised lihtsalt läikima ajanud . Siin ka raha lausa põleb .......😉
-
M: e30 erinevaid salongidetaile ja muud
Näe sul seieritega kell olemas ,kasutaja Leks otsib sellist .
-
320i kupee '83 "Baltikumi parim" - Mihkel
3a tagasi sai veel 30 eur selle katte.
-
M3 S14B23 '90 Smoking
Sellel lambile peaks sina aretama kuidagi leedid siise ,selle präegune valgus on alla igasugu arvestuse .
-
Transport linnade vahel
Keegi Tartu poole täna või homme ? Kaks velge vaja tartu toimetada .
-
O:ABS AJU PRE. AUTOLT!
Vaja siis abs aju peab olema pre pealt päärit.
-
Toonor kere mida kõpitseti nagu piltide järgi näed ja mu mudru tuli eelmiselt kerelt millest ühteist läks vahetuse ja telliti juurde h2 ja aeromootorsist jne . Mille Eixx ümber ladus mega kiirelt ,oleks vist veelgi kiiremin teinud kui varuosad ja mu mudru temani kiiremini oleks jõudnud!!! Kokku võtteks on see kõik jube kuulukas ja majanduslikult muidugi väga ebapraktiline otsus olnud see asi uuesti liikuma pana . Aga noh pole just selline inimene kes asju poolikiuks jäätab ja kergelt käega lööb .Korraga sellist raha muidugi poleks elus soovinud kuulutada selle auto peale, aga aeg ja inflatsioon teeb ka selle auto ja taastamise kalliks. Lõppuks saab ehk liikuva asja mis siiski liigub jälle!!!
-
Eixx tellis h2.
-
Liivapriits lihv ja pulbervärv !
-
No pla autol jälle3- 4a.möödumisel talvekad all . TÄNNUD EIXX ilma sinuta poleks see auto aasta pärast ka liikunud veel.😃