Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
    1 785
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

47

Kõik, mis hiis postitas

1. Kõrvalistujapoolset küljepeegli oleks vaja, idealne oleks kui musta värvi .Pakkumised Ps .tel 54510357
  2. hiis

2017. aasta kalender

Kalender.ee saad selle ise ka teha ma mõnel aastal ikka teinud omale meelepäraste autopiltidega neti avarustest.
  3. hiis

Lobamokkade rubriik

Minu kere lasti sammuti liivakast enne läbi ja maastiks on ka maha lastud sealt kus vaja oli. Kevin ütles et vähem puhastamist kui keevitad järiest ,loogiline on ju kuna nad teevad seda õues oleks ju tülikas se kogu aeg välja tiirida. Keevitavad augud ja põhikohad ära ja lasevad uuesti neid kohti mis siis kahtlased tunduvad .
  4. hiis

Lobamokkade rubriik

Olemas ,tänud siis siinsele vanale kasutajale kelle kasutajanimi mul küll meelde ei jäänud .
  5. hiis

Lobamokkade rubriik

Häid jõule! Oleks vaja pre paisupaaki kiiresti hea kui Tallinnas või selle lähedal ,Tartust võib ka olla kuna seal oleks seda vaja . Sellist siis
  6. hiis

Lobamokkade rubriik

7. hiis

O: E30 katusereelinguid

Mul on ollemas ühed !
  8. hiis

O: Käsipagase lukusüsteemi

Ei maksa uuena Um ka eriti palju. Kui sul lukku süsteem katki siis see mis katki läheb seal seda saab eraldi ka tellida ja ei maksa palju.
  9. hiis

M: E30 Kupee kere

Kui pidurikettaid pole ,kas plekkveljed paned siis kohe rummu külge we?
  10. hiis

M: madaldsvedrud

Hind on saladus we?
  11. Tagumise ääre all siis nagu aru saan.
  12. hiis

M:Azev A

Aukudest pilti ei taha pana?
  13. Esimesel lisal puudub ju keskelt kinnitus osa kogu piikuses ,üllevalt servast..
  14. hiis

M/V:Bmw e30

See link viskab siia foorumise sul tagasi kogu aeg.
  15. hiis

E30 kupee pre fl

Sama ikka .
  16. Mulle ka meeldis,laheda inimesed !!! Tänan ka Kaidot abi eest !!!
  17. No pla. vaatan et ma isegi nendel kuupäevadel kodus ,kui midagi vahele ei tule võttaksin ka sapa,mitte rulliga muidugi.?
  18. hiis

O: E30 erinevaid varuosi

Valget värvi tagumine stange oleks pakkuda koos mustade liistudega ,mingi kriips oli musta liistu peal.
  19. hiis

Lobamokkade rubriik

No jah m3 ka aga soovis ainult kuupe ja seedani infi.
  20. hiis

Lobamokkade rubriik

Esimestel tiibadel pole mudeli puhul küll vahet kui ainult kas on pre või fl ja neeďki istuvad kui väga vaja oma vahel.
  21. hiis

O: kupee musta põhjavaipa

Fl polegi musta olema. Pead ise värvima kui siiski soov on. Pre. on aga seda annab ka otsida ja neil svami osa eraldi.
  22. Osta uus ei maks aka teab mis raha .B osa olemas .
  23. hiis

Kes, kus ja keda nägi

Tallinnas Sikupilli parkla seisis must pre seedan viisakas oli .Roosa puudli kleps oli tagumisel aknal suur.
  24. hiis

Lobamokkade rubriik

Lugege siis seda ka juba .http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=280601
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus