Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. 7,14,15,25,32,35,42,47,50,69,56,72!
  2. hiis vastas awer teemale, kohas Tuuninguks vajalik
    Piduriketta plekke ka ei ole või neid ei sa paigaldad sina.Muidu ju käsikas ainult hüdro varjant..
  3. hiis vastas aarec teemale, kohas Varuosad
    Ok asjadega on ikka nii et neid varutakse vähe ette ja vaevalt sa mõne kuu või aasta pärast koguni seda raha tagasi tahad anda . Ma võin sulle ka 2 latti,anda mis pidid lekkevabad olema ja milleks nad ei osutunud miskil moel. Võtta kui up...
  4. hiis vastas aarec teemale, kohas Varuosad
    No kui sa ei tea kuidas lekkimsega lood on siis on ikka nagu põrsas kottis ostmisega.
  5. Ei näe muhvigi või müüdi maha môlemad juba we?
  6. Oleneb kui korralike sul vaja on mul ühed toonitud ja mingisugused on veel idealseid pole. Saan tuua linna .
  7. Mis j'argi j'aab myyd maha.
  8. Sellel on üks külg katki aga tuleks soobib küll!
  9. hiis vastas kruusmann teemale, kohas Varuosad
    Ma võin lausa niisama anda aga õhutusniplid pead ise välja urgitsema ja rem. kompekti muretsema neile.Kui nii suur puudus on neist.
  10. Ma vist olen jälle ainuke inimene kes tõesti naudib riidestsisu.Nahastsisu on paras nuhtlus.
  11. Eks ta kestab ainult siis kui see rooste peale pole tehtud ja õige värv ikka alla jääb. Mu naabruses elab siis tegelane kelle Audi A6 siis ka spreitunninguga on ja nende roosade velgedega kui ma ei eksi siis see on selle spreimaalingu all pea 10 a. vist juba .Roostet pole kuskil isegi täpi mitte.Audi plekkid on muidugi tsingitud ka aga siiski.
  12. Veel huvitavam !
  13. See millest seljatuge kallutad tuleks alla suruda siis peaks tooli raami ülles tõstma ,kui ei eksi.No igatahes mingit kanģi seal tuleb alllapoole suuruda mitte ülles rebida .Kang alla ja kui meh kinni siis tooli tõsta käega nati. Istmel peaks ka vastavad kleebised külgedel olema .Põhi on sul päris kobe ainult nurgad pehmed .
  14. Tal ju spiodo praegu ei tööta normalselt .Päris sille paistab jah keegi fl tiivad panud seepärast ka suunad neis ,prel neid muidu seal pole.Tagumise antitiiva on ka eelmine omanik parem pandud .
  15. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ok lisad saad küll aga stange peal olevaid plastikuid on ka vaja teisugusi ja tagumise stange plastik ka erineb tava omast .Huvitav kuidas naď selle prob lahendavad.
  16. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Need siis koopjad ,huvitav kui kvalitetsed need ka on .Ise pole ka M- tech 1 koopjaid veel kohanud.
  17. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    No saarema mehed siis olid igatahes juba b osa ostnud ,millisest kaubandus võrgust nad need said ma ei mäleta ennam. Vaata siin teema lõppus on ka pildid ,küsi kus kohast ostsid aga b osad on igatahes muidu oleksid need musta värvusega plekkid kui a osa.
  18. Minul pole türukute vastu midagi mis pildil on? Tea kas saabki uusi autosi 12 kokku?
  19. Mis kogu veerev kere siis maksab ja mis kyljes veel on?
  20. hiis vastas ASAP teemale, kohas Varuosad
    Ma uuriks ka millised need sinule soobivad lingid on tagantpoolt seal peaksid olema kas lingil endal kummist väiksed padjakesed . Kas need on lingi küljes või on ukse küljes ,fl peaks need lingi küljes olema prel on ukse küljes .
  21. hiis vastas ASAP teemale, kohas Varuosad
    Kohe sellise kirjaga soovid we?
  22. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    No Soomes kui auto seisab puude all kuskil ma ei tea aga seda lehtede ning puuvaigu ning kevadel veel mäni õitsemis tomust tekkib ikka mega kiirelt sammal autole. Mul töö juures seisab transiti buss sellises kohas ja no poole aastaga juba kisub teine roheliseks seal puude all. Huvitav kas see Shipping protection package tähendab mingit extra siise konserverimist ?Et ikka mereveet kestaks või? Soome lisadeks siis ongi nagu aru saan lisa 500 ja 850 või see 827 et põhjamaadese .
  23. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mõnus samal peal .See mingi 3a seal kindlasti seisnud miks ta seda üldse käima ajas ,kui nii kaua seisnud on?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.