Hüppa postitusse

Tiit

Moderaator
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tiit postitas

1. Raputa kõvasti- siis jääb rooste maha ja saad korras autoga tulla.
  2. Pehmem/õhem plekk läheb päris hästi kõveraks kui suurema survega puhastada liivapritsis.
  3. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Näita meile ka
  4. Tundub, et ma pean ka tulema Rihoga mängima.
  5. Katus lase kerevärvi maalida, saab kirsiks tordiotsas.
  6. Sul summuti liiga vaikne järelikult
  7. Eix ära jama, sul niigi näppudega kitsas käes. Põhjamastiksi ära nokid siis peaks sinna uue kihi värvi ka laskma mis tuleks ainult kasuks.
  8. Minul maksis omal ajal 4 tsentreeringuga flantsi tootmine oma materjalist 500-600 krooni. Selle raha eest sain asjad millega pole vaja pead murda, kas on ratas tasakaalust väljas või tsentrist väljas või kas need poldid ikka peavad selle ratta kinni järgmises löökaugus.
  9. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mine otsi suurte bemmide klubist ta teemat- saad ehk teada.
  10. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Valetad raisk 2004 olid sa veel päris nooruse sees. http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=12&t=106454
  11. UM-ist peaks vin koodi ja dokumentide abil uue võtme saama küll. Samuti tehakse luku järgi sulle uus võti aga see eeldab vist luku lahti monteerimist ja muugi numbrite kirja panekut.
  12. Magnus, juudiplekist toodad neid?
  13. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mul rullika küljes on zimmermanni mulgustatud kettad mis oli vist 160€ paar ja pärit miskist performaansipoest. Taneli leiab sellest teemast: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=17&t=90724
  14. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Siiski mitte , mõned kuluosad tõi autole mille nime siin foorumis kõvasti hääldada ei ole sünnis. Ja rullikale esimesed piduriklotsid tõi ka
  15. Tanel HL Autoosadest aitab mind kvaliteetsete kuluosadega operatiivselt. Keera raadiol häält juurde ja mine tuuluta looma linnapeal.
  16. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tanel tõi mulle mitu läikivat asja täna.
  17. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sa võid omale külla ka kutsuda- saame pööningul koosolekut pidada.
  18. Tiit vastas HaininaE28 teemale, kohas Autod
    Kas need tulevad kaasa autoga või on need Mihklil garaasis- hetkel jääb segaseks.
  19. Need valitud keda foorumijumal eile jutukasse lubas, said valgustatuks ja "Ülem Jooksja" digimuutus peale dešifreerimist Topraniks.
  20. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mina olen neist paksudest kõige saledam ja ilusam. Kert on ennast Soomes rasva õginud.
  21. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Egod on suured ja rohkem ei mahu,mis muud.
  22. M42 on klapiga lugeja- see juba korpuse kujust näha. Kiireim typ 168 standard diferentsiaal on M40 mootori ja automaatkastiga isenditel- 4,44 ja 4,45.
  23. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kes Msn-ist skype´i sunniviisiliselt kolida ei taha siis saab siit abi: https://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/
  24. Kui käiku sisse ei pane siis on tunduvalt rohkem aega kaamerat sättida ja sihtida
  25. Hea naine sul- käseb bemmi nokitseda

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.