Kõik, mis Tiit postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Raputa kõvasti- siis jääb rooste maha ja saad korras autoga tulla.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Pehmem/õhem plekk läheb päris hästi kõveraks kui suurema survega puhastada liivapritsis.
- Lobamokkade rubriik
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Tundub, et ma pean ka tulema Rihoga mängima.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Katus lase kerevärvi maalida, saab kirsiks tordiotsas.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Sul summuti liiga vaikne järelikult
-
316i kupee '89 - eix22
Eix ära jama, sul niigi näppudega kitsas käes. Põhjamastiksi ära nokid siis peaks sinna uue kihi värvi ka laskma mis tuleks ainult kasuks.
-
Flantside valmistamine ?
Minul maksis omal ajal 4 tsentreeringuga flantsi tootmine oma materjalist 500-600 krooni. Selle raha eest sain asjad millega pole vaja pead murda, kas on ratas tasakaalust väljas või tsentrist väljas või kas need poldid ikka peavad selle ratta kinni järgmises löökaugus.
-
Lobamokkade rubriik
Mine otsi suurte bemmide klubist ta teemat- saad ehk teada.
-
Lobamokkade rubriik
Valetad raisk 2004 olid sa veel päris nooruse sees. http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=12&t=106454
-
1986 pre E30 sed. võti ja pult kadunud,sisse ei saa!?
UM-ist peaks vin koodi ja dokumentide abil uue võtme saama küll. Samuti tehakse luku järgi sulle uus võti aga see eeldab vist luku lahti monteerimist ja muugi numbrite kirja panekut.
-
Flantside valmistamine ?
Magnus, juudiplekist toodad neid?
-
Lobamokkade rubriik
Mul rullika küljes on zimmermanni mulgustatud kettad mis oli vist 160€ paar ja pärit miskist performaansipoest. Taneli leiab sellest teemast: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=17&t=90724
-
Lobamokkade rubriik
Siiski mitte , mõned kuluosad tõi autole mille nime siin foorumis kõvasti hääldada ei ole sünnis. Ja rullikale esimesed piduriklotsid tõi ka
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tanel HL Autoosadest aitab mind kvaliteetsete kuluosadega operatiivselt. Keera raadiol häält juurde ja mine tuuluta looma linnapeal.
-
Lobamokkade rubriik
Tanel tõi mulle mitu läikivat asja täna.
-
Lobamokkade rubriik
Sa võid omale külla ka kutsuda- saame pööningul koosolekut pidada.
-
M: 325e kupee
Kas need tulevad kaasa autoga või on need Mihklil garaasis- hetkel jääb segaseks.
-
316i 1993.11.16 - Metalheart
Need valitud keda foorumijumal eile jutukasse lubas, said valgustatuks ja "Ülem Jooksja" digimuutus peale dešifreerimist Topraniks.
-
Lobamokkade rubriik
Mina olen neist paksudest kõige saledam ja ilusam. Kert on ennast Soomes rasva õginud.
-
Lobamokkade rubriik
Egod on suured ja rohkem ei mahu,mis muud.
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
M42 on klapiga lugeja- see juba korpuse kujust näha. Kiireim typ 168 standard diferentsiaal on M40 mootori ja automaatkastiga isenditel- 4,44 ja 4,45.
-
Lobamokkade rubriik
Kes Msn-ist skype´i sunniviisiliselt kolida ei taha siis saab siit abi: https://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kui käiku sisse ei pane siis on tunduvalt rohkem aega kaamerat sättida ja sihtida
-
325i '87 - CH
Hea naine sul- käseb bemmi nokitseda