Hüppa postitusse

Matu90

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Matu90 postitas

1. Vot selline töö mulle juba meeldib.
  2. Kui ülevaatus olemas oli miks sinivalged oma autosse tassisid siis? Edu ilusa autoga.
  3. Tubli oled Silwer nii sellekohapealt, et sellise auto omale ehitasid ning kuhu sa sellega jõudnud oled. Vaadates autode nimekirja kellega võistlesid siis suu suht lahti. Vaatasin, et e30M3-ega samasse auku sõitnud. Minupoolt sulle edu ja kiireid ringiaegu :wink: Porchevennad võtku eeskuju
  4. Hõre võib tõlgendada kui auklik. Omal oli sumpsil võike pragu sees kus läks ainult keevituspunkt peale ja klaasipesu vedelik oli otsas. Nende kahe vea pärast sain kordusülevaatuse. Ülejäänud oli tipp topp kässar võttis kolmandast nõksust juba. Ja kui nüüd lugeda et tuled ei sobinud co oli paigast sumps hõre kässar ei võta siis ei tahaks hästi uskuda, et läbi sai. Aga kui sai siis on väga kena
  5. Täna viisin auto ära nii, et varsti võib mingisugust pildimaterjali oodata.
  6. Kuidas ta sai r6 mootorile 1.8 vända panna või ma ei jaga praegu matsu ?
  7. Niih kaevasin oma autoteema ka välja. Nüüd siis aeg nii kaugel, et auto läheb keretöödesse. Täna käisin töömehega rääkimas ja arvestamas palju mis materjali ja raha kuskile läheb. Tegemiseks läheb selle kuu lõpus või järgmise alguses. Sõltub sellest millal sisse võetakse) Vahetusse lähevad: *küljekarbid *juhipoolse lanseka kõrval on talvega rooste ühe prao teinud *tagumised tiiva ääred vaja ära lihvida ja värvida *tagumise stange alt 1 koht kobrutab *ja siis veel kui pagassi lahti teen on seal numprimärgi üleval mingi paar 3 cm roostet õnneks mitte läbiv. Talv on autoga ikka nii mõndagi teinud läbisõit pole ka selle talvega tagasihoidlik olnud. Loodan et töö käigus üllatusmuna lahti lõigates halba üllatust ei saa. Tööd hakkan töömehega koos tegema endal fotokat riiulis pole kuid üritan mõne pildi ka siia riputada.
  8. Kui akut tahad siis mul seisab garage all täis laetuna bosch silver 62 amprine korralik aku.Või lähed seda teed, et ostad täiesti uue ?
  9. Kelle oma see kolme tulega on ja mille jaoks see hea on. Mingi projekt ?
  10. Jõhkralt kena masin ikka ja kupee ka veel. Ja see värv :twisted: Meenutab natuke seda rulli mis ojal oli
  11. Endal pole seekord kahjuks võimalik tulla kuid klõpsake kindlasti pilte siis ma saan vaadata millest ilma jäin
  12. Sellist kuupäeva mis kõigile sobiks on raske leida igastahes kui võimalik on siis olen kohal :wink:
  13. Üldiselt mulle sobiks hästi kui see toimuks järgmise kuu lõpu poole...
  14. Oleks vägagi huitatud kuid tahaks plaanidest ajast ja kohast täpsemat informaatsiooni saada
  15. Ma pean oma autole ka mustad neerud sebima Ilus auto on hoia teda hästi jõudu ja jaksu :wink:
  16. Matu90 vastas Baur TC teema asukohas Üritused
    Ja sedaan
  17. See peaks tähendama, et aeg on auto üle vaadata, kontrollida klapid reguleerida jne. INSPECTION = ülevaatus, kontrollimine
  18. Tasapisi arendad edasi oma masinat. Endal ka hetkel raha pole kuid tasapisi ikka nokitsen auto kallal kui rahasid tuleb. Samamoodi võid ka sina teha ega kõike ei pea ju ühe päevaga saama ja korraga ära tegema. Kui on sihtmärk olemas mille poole püüelda siis lihtsalt tee seda võtku aega kaua võtab samm sammult jõuad sellele lähemale :wink: Edu rullikaga!
  19. Jõudsin ka just koju oma bemmiga 2 primerat istuvad sees praegu. Väga suure üllatusena tuli mulle see, et tagaveoline nii hästi ronib :shock: . Ekstreemsed olukorrad on ägedad teed nii perses siin et lund lendab kahte lehte laiali põhi lohiseb mõõda lund ja lumi lendab üle katuse. Koju tulles jäin kaheks minutiks sisse ka seda siis vastasuunast liikuja teed andmiseks keerasin paksu lumesisse edasi ja tagasi ja edasi ja tagasi kogus jälle hoo üles ja tõi mind truult koju :wink: Eile aga istusin nii lootusetult sees et jätsin auto ööseks teeäärde Tee oli nii täis tuisanud et paha hakkab nägin et ees on lumevall ja litsusin aga lapatsit juurde,et hooga läbi aga vall oli vähemalt 100-150 meetri pikkune nii ma siis seal vallis istusin kus lumi oli põlvini ja kohati üle sellegi. Jõudu autoga ja ohutut liiklemist kõikidele :wink:
  20. Pole hullu ja nüüd on telverattad ka all mis on väiksemad nii,et seda problemi pole
  21. Mis tööd teha ei viitsi või arvad, et mina ei viitsi auto kallal vaeva näha ja sõidan niiakaua kui kätte ära laguneb? Kui nii siis pean tõdema, et eksid. Ei saanud nagu pointile hästi pihta..
  22. Kui kodus või tuttaval kuskil keevitus on siis pole neid keeruline ka ise valmistada.
  23. Tugilaagrid on küll jah aga need jäävad sulle näpuvahele kui toimid vastavalt impsionu juhendamisele kumbagil pool1. Edu autoga :wink:
  24. Täna käisin autoga sillastendis ja ostsin värvi natuke, et enne talve värviparandusi teha ja kaitsta autot rooste vastu. Nädalavahetusel arvatavasti mõllama autoga siis ka pilte.
  25. Vahepeal sai ostetud taha uued piduri klotsid neljapäev aega siis vahetan ära. Ükspäev tankides haarasin ka jahutusvedeliku kanistri kaasa lasen vana välja ja panen uue sisse. Ning täna ostsin uue õli ja filtri kui saan vahetan selle täna ära ja ühtlasi vahetan ka jahutusvedeliku ära.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.