Hüppa postitusse

Matu90

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Matu90 postitas

1. Faceliftiks see nüüd küll tehtud pole
  2. Kardaani polte peaks isegi leidma aga need ei ole ju kuluosad, mis sellel autol siis teistmoodi on ?
  3. http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=16388&postdays=0&postorder=asc&start=120 siin veits enne su teemat sellest autost juttu
  4. Võimuta lati asjus võin sind aidata kui huvi siis tead küll kuidas mind leida
  5. Miks automaat kasti ei taha siis mõnus sõita ju. Või siit järgamine Rallymees tulemas
  6. Kui see aeg on mingi rullikas millega rivis sõita saab siis tulen ka vb. Aga kas marsuuti ei tahaks muuta? Muidu on kõik sama lihtsalt aasta number suurem. Või ma ei tea mingit organiseeritud tegevust pakkuda.
  7. Läti poole minek w ?
  8. Mul M40B18 terve jooks koos lambdaga kui vaja peaks olema.
  9. Väljast ilus aga kaua sisust pilti ootame ??
  10. Rikute mehel tuju ära sedasi
  11. Tubli oled. Pane nii edasi !
  12. Kuidas tulemused olid siis
  13. Sa siitkandist ei satu enam läbi? Kui liikvele saad jälle paneks silma peale korra.
  14. Katuseluugi oleks võinud alla lasta, oleks parema aerodünaamsuse tõttu paar sajadikku kiiremini saanud Sellises asendis luuk tekitab natuke tuuletakistust ma arvan... :roll:
  15. Mul oli pumbaga täpselt sama jama. Oleneb kus ta seisma jäi kui auto välja suretasid. Algul mõtlesin, et pump täitsa läbi aga siis sain samamoodi kerge põrutusega tööle ta. Kui auto käib siis välja ei sure aga kui ise välja suretad on 50/50 kas uuesti käima läheb. Ja koledat häält teeb ka sellises seisukorras pump. Õnneks oli mul asendus kohe võtta. Loodan, et leiad endalegi uue pumba kiiresti ja tulevikku sulle muretuid kilomeetreid :wink:
  16. Ei peaks, süüte sisse keeramisel suriseb see pump pre faceliftidel. Vähemalt R4 mootoriga on nii.
  17. Siis tuleb plastik aerudega sõuda ja kohale jõuda.
  18. Tubli matu, auto tõesti kena.
  19. Säde vb nõrk rõhu all :roll: Sama võib ka bensiini survega olla. See on olemas kuid liiga madal.
  20. See, et surve karteris on tundub üsna tõenäoline. Alusta karteri tuulututuse kontrollimisest. Selliste ilmade puhul võib ta lühikeste sõitu tõttu ka kinni jääda. Aga seda ma ei tea kas kus ja kuipalju sa sõidad. Loodan, et auto on varsti tagasi tänavatel. Jõdu :wink:
  21. Vb eksin aa kas sõitsid eelmine aasta sellega tarbijal jäärada ka. Aknapeal eesti lipp ja K.KUUS vms ? Nägin seal mingit sellist autot eelmine aasta ja mõtlesin huvitav kas see ka sõidab ise selisega küll rallida ei raatsiks
  22. Ei ole minul siit foorumist isiklikku viha absoluutselt mitte kellegi vastu. Kui sina eksid on see inimlik ja mina inisen. Kui teised eksivad on nad lollid ja ajavad sind närvi, et ei saa reeglitest aru milles sa ise kinni ei pea. Aga see pole õige teema selle arutamiseks. Sry OT pärast gtboy
  23. P2kel miks teemat ühe minuti tagant sama postiga uppisid? Ise kirjutasid, et ühe nädala tagant tohib :roll: Loodan, et saad masina ilusti timmi jõud ja head uut aastat :

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.