Kõik, mis Matu90 postitas
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Faceliftiks see nüüd küll tehtud pole
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kardaani polte peaks isegi leidma aga need ei ole ju kuluosad, mis sellel autol siis teistmoodi on ?
-
325 iX '87 - Martin_L
http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=16388&postdays=0&postorder=asc&start=120 siin veits enne su teemat sellest autost juttu
-
Võimuta lati asjus võin sind aidata kui huvi siis tead küll kuidas mind leida
-
325 iX '87 - Martin_L
Miks automaat kasti ei taha siis mõnus sõita ju. Või siit järgamine Rallymees tulemas
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
Kui see aeg on mingi rullikas millega rivis sõita saab siis tulen ka vb. Aga kas marsuuti ei tahaks muuta? Muidu on kõik sama lihtsalt aasta number suurem. Või ma ei tea mingit organiseeritud tegevust pakkuda.
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Parem hilja kui ei midagi
-
Läti poole minek w ?
-
BMW 318 M50B25 1989 - Iff
Mul M40B18 terve jooks koos lambdaga kui vaja peaks olema.
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Väljast ilus aga kaua sisust pilti ootame ??
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Rikute mehel tuju ära sedasi
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Tubli oled. Pane nii edasi !
-
316 '86 - Sören
Kuidas tulemused olid siis
-
318iS '90 - m20b20
Sa siitkandist ei satu enam läbi? Kui liikvele saad jälle paneks silma peale korra.
-
Katuseluugi oleks võinud alla lasta, oleks parema aerodünaamsuse tõttu paar sajadikku kiiremini saanud Sellises asendis luuk tekitab natuke tuuletakistust ma arvan... :roll:
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Kena 8)
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Mul oli pumbaga täpselt sama jama. Oleneb kus ta seisma jäi kui auto välja suretasid. Algul mõtlesin, et pump täitsa läbi aga siis sain samamoodi kerge põrutusega tööle ta. Kui auto käib siis välja ei sure aga kui ise välja suretad on 50/50 kas uuesti käima läheb. Ja koledat häält teeb ka sellises seisukorras pump. Õnneks oli mul asendus kohe võtta. Loodan, et leiad endalegi uue pumba kiiresti ja tulevikku sulle muretuid kilomeetreid :wink:
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Ei peaks, süüte sisse keeramisel suriseb see pump pre faceliftidel. Vähemalt R4 mootoriga on nii.
-
316 '88 - M-Tech
Siis tuleb plastik aerudega sõuda ja kohale jõuda.
-
320 cabrio m-tech1 '89 - matu112
Tubli matu, auto tõesti kena.
-
325i '87 - CH
Säde vb nõrk rõhu all :roll: Sama võib ka bensiini survega olla. See on olemas kuid liiga madal.
-
318 is t (M42, 103 kw) '89 - Vazza
See, et surve karteris on tundub üsna tõenäoline. Alusta karteri tuulututuse kontrollimisest. Selliste ilmade puhul võib ta lühikeste sõitu tõttu ka kinni jääda. Aga seda ma ei tea kas kus ja kuipalju sa sõidad. Loodan, et auto on varsti tagasi tänavatel. Jõdu :wink:
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
Vb eksin aa kas sõitsid eelmine aasta sellega tarbijal jäärada ka. Aknapeal eesti lipp ja K.KUUS vms ? Nägin seal mingit sellist autot eelmine aasta ja mõtlesin huvitav kas see ka sõidab ise selisega küll rallida ei raatsiks
-
316 '86 - Sören
Ei ole minul siit foorumist isiklikku viha absoluutselt mitte kellegi vastu. Kui sina eksid on see inimlik ja mina inisen. Kui teised eksivad on nad lollid ja ajavad sind närvi, et ei saa reeglitest aru milles sa ise kinni ei pea. Aga see pole õige teema selle arutamiseks. Sry OT pärast gtboy
-
316 '86 - Sören
P2kel miks teemat ühe minuti tagant sama postiga uppisid? Ise kirjutasid, et ühe nädala tagant tohib :roll: Loodan, et saad masina ilusti timmi jõud ja head uut aastat :