Hüppa postitusse

longero

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    89
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    11

Kõik, mis longero postitas

  1. longero

    M: üle jäänud juppe

    Latt, peeglid, logarid läinud. Muud veel jagub
  2. FL tagastange - väga heas korras, mõni harv kriim, kõik liistud olemas ja kandurid ka terved - 60 eur sedaani esimesed ja tagumised küljeklaasid. pre masinatelt. esiklaasid toonita, tagumised rohekad/sinakad. esimestel alla laskmisest mõned kriimud (juhipoolsel rohkem) - 5 eur tk e30 standard rool, heas korras, suunalükkaja küljes - 25 eur 2x peeglit (kõrvalistuja oma elektrita variant), klaasid räbalad, korpused vajavad ka värvi, tihendid/poldid kaasas (muidu terved) - 2 tk 5 eur sedaani sisemised klaasitihendid, terve ring - kogu komplekt 10 eur võimuga variandi roolilatt + õli reservuaar - ise proovinud pole, väidetavalt oli korras ja tuli töötavalt masinalt - 20 eur kõik kokku esimesed blic logarid (b-osa), uued ja kasutamata - 5 eur tk tagumised sedaani kolmnurkklaasid, korralikud, tihendid ka terved - 20 eur tk 2x sedaani tagumiste uste polstrit, nahk ja kinnitused terved (muster Nutria?) - 25 eur kmpl kapotihing - 10 eur ilukilbid - terved, kui kriime leidub - 15 eur sedaani uste väline kroomring. Uste sisemised plastikud ja pre tagauste sisemised kroomliistud koos ilmastikutihendiga sedaani esiuste klaaside siinid, uste piirajad, linkide mehhanismid jms kraam kahe viimase rea kohta (ja ka teiste kohta, kui hind ei sobi) võib oma pakkumised teha.
  3. Keegi seda rohelist kupeed on vaatamas käinud, mis juba pikemat aega müügis on? Imelik, et veel alles (ilmselt väike mootor ja lisadevaesus). Piltidelt (nagu alati) ilus.
  4. Reilingute peale sobib, aga vaja veel ka osasid, millega kinnitada. Mul neid pakkuda pole. Kõik, mis olemas, on piltidel.
  5. Laiuse poolest läheb, aga alla on mingit muud vidinat ikkagi vaja (või vajab hoopis reilinguit alla).
  6. Müüa sellised asjad. 25 eurot nt?
  7. longero

    Lobamokkade rubriik

    Originaalraadio pistikut kellelgi pakkuda?
  8. Igati nõus selle mõttega. Ei kujuta ette, kui peaks näiteks kingi ostes hakkama iga proovimise eest maksma. Tarbeasjad mõlemad. Samas eks saan aru ka müüja seisukohast, eriti veel siis, kui on ise oma kätega ehitanud ja kõvasti ressurssi alla ladunud. Aga sellisel puhul on "korrigeerimiseks" teised meetmed nagu viidatud. Iga automüüja unistus on ju tegelikult auto võimalikult kiiresti maha müüa, tekitades ostjas tunde, et see auto on just mõeldud sulle!
  9. Ilmselgelt tänapäeva turutingimustes suur loogikaviga, aga võibolla sellisest konkreetsest eksemplarist huvitatute spread ongi liiga lai, et tuleb seda teatud meetmetega, mis aitab volüümist selle kõige potentsiaalikama välja sõeluda, korrigeerida?
  10. longero

    Lobamokkade rubriik

    Kas Tartus v Tallinnas oleks kellelgi suht kiirelt pakkuda siit detaili nr 4? Vaja parempoolset. Lisaks on vaja istme siinide ühendusvarrast, mis käib siinide peale (asub istme all). Kas kellelgi on mõni iste lahti lõhutud ja vedeleb niisama, kust saaks juppe võtta?
  11. Äkki kellelegi on seisma jäänud ja soovib vabaneda? Lõpust ühe toruga. Originaalkood on: 18101719234
  12. longero

    M: Mõned varuosad

    Link on läinud?
  13. longero

    Vesi jookseb tuppa

    Nii, nagu eix kirjutas. Paraku üks tüüpkohti, mu masinal oli sama keiss, lisaks oli mul akualuse poolel ka auk.
  14. Tere! Pakkuge asju, ehk kellelgi leidub? Väga oleks vaja. Lingid võiks olla visuaalselt korras, aga esmatähtis, et kruvide keermed terved ja kruvid ei teeks ka paha. Vanemal tüübil siis pole kummist pehmendusi sees. Tagumised stangepoldid on lühikesed, mis kinnitavad horisontaalselt tala amordi ja klambrite külge. 6tk huvitaks.
  15. longero

    Lobamokkade rubriik

    Keegi tartus liiva/soodapritsiga tegeleb? Mul üks põll vaja lõplikult ära puhastada (nurgad ja praod on veel teha). Muu, kuhu kettaga ligi pääseb, on ära tehtud. Aga pmst siis üle käia üks kord.
  16. longero

    Lobamokkade rubriik

    Keegi soovitab, millega armatuuri jm plastikdetailid pahtli lihvimistolmust (jm sarnasest heledast purust) puhtaks saaks hästi ja mis ka poorides hästi toimiks?
  17. Soovitan Margust igati. Väga abivalmis, vastutulelik ja asjatundja inimene, kes teie rullid korda teeb, kui ise jõud üle ei käi (nagu minul). Annab ka head back-end nõu hiljem
  18. kas kellelgi oleks pakkuda: 1) tulederaami - esmalt vajalik juhipoolse tulekomplekti plastikkorpus, kuhu laternad kinnituvad. Korpus peaks olema korras ja reguleerimisvarrastega; 2) turvavöö kinnituskorpus (see punase "press" nupuga) juhiistme jaoks; 3) põlle pikka keskmist liistu ja alumist liistu (või mis selle korrektne nimetus ongi?). Täiendan nimekirja jooksvalt.
  19. longero

    M: 320i touring 95kW ´90

    Käisin 2016. a suvel seda autot vaatamas, oli vist müügis 1390ga. Vajas päris palju tööd, sh kere, mootor lainetas veidi, kuskil vist ka kütuseleke. Seega üle keskmise hästi säilinud selle kohta ei julgeks pakkuda, aga võib-olla vahepealne omanik on need tööd ette võtnud ja ära teinud.
  20. Pmst aasta hiljem avastasin, et on siit läbi käinud, aga ma ostsin selle auto kaarega endale ja vaikselt ehitan.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus